Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem kellett volna lecserélni, mert a középpályán stabilitást nyújtott és nagyon jól játszott. Azt hiszem őt nem a helyzetkihasználása minősíti! Vagy szted csatár?mess2009 írta:ismét az a fránya hatékonyság!!! két meccsre való helyzet maradt ki Keita egyedül 3-4 et, ezért szerintem a II. közepén Pedróra kellett volna cserélni.
a bíró, gyalázat arra nem is tudok mit mondani, a Madrid már sajna vezet az 5. prctől.
Miért csak a kiállításig? Idén szerintem az egyik legjobb meccsünk volt, le vagyok nyűgözve és ez után merem azt állítani, hogy sem a bajnokság, sem a bl nem elérhetetlen, sőt nagyon is reális cél. Óriásiak voltunk, ez tavalyi forma volt. A kiállítás után egy nem rossz csapat ellen, mint a Getafe, nem az volt a kérdés, hogy mikor egyenlítenek és kihúzzuk e, hanem, hogy elmegyünk e 3-4-5 góllal. A helyzetek alapján kb a 7-1 lett volna reális. Dacára az emberhátránynak. Nem volt gyenge pont a csapatban. Ráadásul így is többet volt nálunk a labda. Nem aggódom a két kiállítás miatt, bár a második tényleg jogtalan volt (az első sztem nem), de a Puyol-Milito, vagy puyol-Toure vagy Puyol-Csiga kettősben is nagyon bízom. Valószínűleg az első lesz. Betonbiztos védelem lesz és legalább Pique és tud pihenni. Ugye, ha nem tiltják el valszeg Guardiola nem rotálja. Szóval összegezve szerintem a szezon egyik legjobb meccse volt és most bizonyosodtam meg róla igazán (bár eddig is sejtettem), hogy ez a csapat ugyanaz a minőségű alakulat, mint a tavalyi. Az idei Tridentének pedig én kinevezném a Xavi-Messi-Iniesta 3-ast, akik ma is zseniálisak volt. Nekem személy szerintlevproff írta:Hihetetlen, hogy tudnak 6 kupa után is így örülöni egy gólnak.
Van itt még emberek.
Viszont a spanyol játékvezetés ismét "hozta a formát".
Alves és Puyol nélkül csak a 3 pont volt a fontos.
És a kiállításig nagyon jól játszottunk.
Viszont Ibra ma is gyenge volt..
Mert az egyik kedves getafe játékos bemutatott egy ronaldói műesést.abreu írta:Marquezt miért állították ki? Az utolsó negyed órát nem láttam!
Na látod, ez az a kérdés, amire az Eurobarca.hu-n még senki nem jött ráabreu írta:Marquezt miért állították ki? Az utolsó negyed órát nem láttam!
Bocsánat, én az Fcbarcelona.cat-ról néztem, és ott meccs előtt azt írták h nincs padon se.FtcSikiHun írta: Ott van Henry a padon
Ehhez én annyit adnék hozzá, hogy Maxwell azért jóval átlag fölött teljesít a jobbon és Yaya is hozza a szokásos labdaszerzéseit.Fecooo írta:félidei mini-értékelés:
VV: szokásosan stabil!
Milito: CSILLAGOS ÖTÖS eddig!
Keita: sajnos az ANK alatt se lett kreatívabb...
Ini: bal szélen van=>ismét nem az a teljesítmény, amire képes...
Messi: érdemes rá írni vmit?
Zlatan: inkább ide meg nem írok semmit...
a többiek átlagosak...
Ott van Henry a padonMR. TROMORT777 írta:Henry padon sincs. Mi van vele? Pihenő? Végülis nem árt.levproff írta:Hivatalos kezdő:
Valdes-Alves,Pique,Milito,Abidal-Touré,Xavi,Keita-Messi,Ibra,Iniesta
Cserék: Pinto, Márquez, Csigriniszkij, Maxwell, Sergio B. Bojan, Pedro
MR. TROMORT777 írta:Henry padon sincs. Mi van vele? Pihenő? Végülis nem árt.levproff írta:Hivatalos kezdő:
Hoppá!MR. TROMORT777 írta:
Henry padon sincs. Mi van vele? Pihenő? Végülis nem árt.
levproff írta:Hivatalos kezdő:
Henry padon sincs. Mi van vele? Pihenő? Végülis nem árt.levproff írta:Hivatalos kezdő:
Ennek a Keita dolognak nem örülök, megint szenvedős mecsünk lesz úgyérzem...levproff írta:Hivatalos kezdő:
Milito játékának örülök, bár Marquezt is szívesen láttam volna a kezdőben. Középen végre YAYA! Kuriózum!levproff írta:Hivatalos kezdő:
Tetszik ez a kezdő.levproff írta:Hivatalos kezdő: