Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Erre én is gondoltam,így van jogos. Azért ne sérüljön meg. Játszon gyengén.Soha,egy játékosnak,sőt,soha egy embernek nem kívánnék rosszat,de Nasrinak most azt kívánom hogy sérüljön csak le egy jó időre!És ezt nem miatta mondom,hanem Wenger papa miatt,aki képes volt úgy betenni a kezdőbe,hogy úgy volt hogy ilyenkor még padon sem lehet,nem hogy a kezdőbe!Ha nem csal az emlékezetem,tavaly ez volt Fabreval is,és ki is hagyta a visszavágót ha jól tudom,erre idén ugyanezt eljátsza???Ez a Wenger nem 100-as,az tuti!!! Shocked
Tetszik a kezdő! Egyedül attól félek h Walcott bal oldalon párszor lefutja Maxit! VISCAAAAAAA ELLLL BARCAAAAAAA!LM10 írta:SPORT szerint:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi,Villa
Arshavin helyett. Nasri-Fabregas-Walcott-RvP támad, ez erős...de hátul azért tényleg gyengének tűnnek, Messiék megfoghatják őket. Csak az tuti, hogy ők 110%-on fognak pörögni, csak adja Isten, hogy mi is...soadroli írta:Nasri is kezd![]()
Szerintem elverjük őket![]()
Gyerünk srácok
Nem meglepő. Csak pörögjünk maxon!LM10 írta:SPORT szerint:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi,Villa
LM10 írta:SPORT szerint:
Ez már hivatalos. Várható volt. Hajrá!LM10 írta:SPORT szerint:
Mihu írta:Én meg nem szeretném ha a csapat 10 emberrel fejezné be a meccsetmessideco írta:Kezdőt még saját változatban nem írtam, úgyhogy:
VV-Alves,Piqué,Busquets,Abidal-Mascherano-Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Villa
A két kiemelt: fontos, hogy ne kapjunk gólt Londonban, és előnnyel induljunk a visszavágóra. Abidal meg tudná állítani a gyors szélsőket, kérdés, hogy Alves a másik oldalon tudja-e ezt.
Mascherano Pl-es tapasztalata hasznukra vállhat.![]()
Egy egygólos, 1-0-ás győzelmet várok.![]()
Én meg nem szeretném ha a csapat 10 emberrel fejezné be a meccsetmessideco írta:Kezdőt még saját változatban nem írtam, úgyhogy:
VV-Alves,Piqué,Busquets,Abidal-Mascherano-Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Villa
A két kiemelt: fontos, hogy ne kapjunk gólt Londonban, és előnnyel induljunk a visszavágóra. Abidal meg tudná állítani a gyors szélsőket, kérdés, hogy Alves a másik oldalon tudja-e ezt.
Mascherano Pl-es tapasztalata hasznukra vállhat.![]()
Egy egygólos, 1-0-ás győzelmet várok.