Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De nem "szidjuk folyamatosan a Madridot" topik...sörvirsli írta:Figyelj "nagyfiú", ha nem vetted volna észre ez egy Barca-real topik...![]()
ez itt egy Barca vs Real topic tehát lehet a Madriddal foglalkozni....amúgy abban is egyetértek, hogy ez a bíró egy varangy volt, mindent a Madridnak alig valamit a Malagának. annyit a javukra, hogy én egy percig sem gondoltam, hogy itt a Malagának teremhet babér... elég csak a múltheti meccsüket nézni, nem beszélve arról a görcsről hogy még sohasen nyertek itt.S.Agüero írta:Te ezeket komolyan is gondolod? Mindig a Reallal vagy elfoglalva, és ez még így Barcásként is kezd idegesítővé válni.sörvirsli írta:Ezzel a nyomorult Malagával gusztustalan módon elbánt a bíró!
![]()
CR ha nem tudta 11ről belőni akkor adtak neki helyette egy 5 méterest,kíváncsi vagyok ha azt is kihagyja akkor honnan rúgatott volna a bíró vele újabb szabit, a gólvonalról?![]()
Most tuti évekig erre fogják verni magukat a madridiak, 6-2 a barbenauba!
Nekünk is ismerő lehet az érzés!2009 május?2-6?
Te ezeket komolyan is gondolod? Mindig a Reallal vagy elfoglalva, és ez még így Barcásként is kezd idegesítővé válni.sörvirsli írta:Ezzel a nyomorult Malagával gusztustalan módon elbánt a bíró!
![]()
CR ha nem tudta 11ről belőni akkor adtak neki helyette egy 5 méterest,kíváncsi vagyok ha azt is kihagyja akkor honnan rúgatott volna a bíró vele újabb szabit, a gólvonalról?![]()
Most tuti évekig erre fogják verni magukat a madridiak, 6-2 a barbenauba!
Nekünk is ismerő lehet az érzés!2009 május?2-6?
Óriási fazon
Miért hány gólja van Cnek amúgy?shutterisland írta:ezen a meccsen kis túlzással visszahozthatták volna ronaldot a gólkirályi címért való harcba.
megy mourinho -> örömfoci
Nem volt az.shutterisland írta:ez a 4. gól neg nem volt les ?
streamen nem látszott
egyébként mindegy, szerencse, hogy ezen a meccsen nem múlik már semmi.
Mi történt?Rivaldo11 írta:Bár már nincs jelentősége, ilyen undorító csalást, amit bemutat ez a senkiházi bíró, ritkán látni. Roncinak meg megvan a gól, hogíy jól aludjon.
Jövőre szét kell szedni őket, nem elég csak megelőzni. Fikarcnyival nem jobbak mint korábban és nincs meg semmiféle taktika ellenünk. Egyszerűen gyengék vagyunk.
Azért lenne a fővárosban jobb bajnokságot nyerni, mert Madridot áraszthatnák el mind a játékosok, mind a szurkolók a bajnoki cím megünneplése gyanántsörvirsli írta: De tényleg,legyünk?Vagy az lenne a jobb ha az ATM madrid idegenbeli két vállra fektetése után vasárnap este lenne meg a La Liga?