Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a helyzet, h ahhoz mentálisan legalább egy olyan erős keret kell, mint a Bayern. Na most itt van Özil, aki kb. 6 ziccert rontott a legfontosabb meccseken, egy ideggyenge védelem (mínusz Varane), Khedira és tsai. (ők mondjuk ebből a szempontból jók lennének, csak hát focizni is kéne tudni)Deus írta:Viszont! Heynckes jól összerakná Real -t, s normális edző is egyben. Nem olyan mint az a hulladék trágya jo5é.
Vagy Pepe töri el Suarez lábát, ő meg cserébe leharapja a fülét amolyan Tyson-osan.visca el barca írta:
pepével mekkora spanok lesznekbár lehet első edzésen eltörik egymás lábát
StickyFingaz írta:Meg fognak minket enni???Max. Suárez fog egy darabot kiharapni valamelyik védőnkből...Egy igazi féreg a pali.Illik abba a bagázsba.Gergely írta:Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
pepével mekkora spanok lesznekStickyFingaz írta:Meg fognak minket enni???Max. Suárez fog egy darabot kiharapni valamelyik védőnkből...Egy igazi féreg a pali.Illik abba a bagázsba.Gergely írta:Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
Meg fognak minket enni???Max. Suárez fog egy darabot kiharapni valamelyik védőnkből...Egy igazi féreg a pali.Illik abba a bagázsba.Gergely írta:Egyben biztos vagyok ha Suarezt leigazolják Madridba megfognak enni minket reggelire és majd pózolhatunk velük az új Colgate reklámban...
Bestbarca írta:Azok a hírek járják,hogy Heynckes mégiscsak elválalja a madridot,és ő lesz az edző...Hát nem örülök...Ancelottiban én nem érzem hogy tudna egy olyan csaptatot csinálni aminek esélye lenne ellenünk...Mióta elment a Milanból jó-jó,de vhogy vmi hiányzik a csapataiból...Heynckes viszont amit a Bayernnel művelt,hát nem bíztató...Bár nem hinném hogy erősebbek lesznek mint Mouval...
Suarezről szólnak a pletykák náluk még...Meg ugye Bale...Hát ha jön az új edző,és elől felállank úgy hogy Xabi-Modric-Bale-Navas-Ronaldo-Suarez...
Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...No persze ha az edző tud csapatot csinálni...De Heynckes,és Ancelotti is tud,mégha utóbbi sztem talán gyengébb választás lenne akkor is...Szal nem adhatjuk lejjebb a szintet,mert 90pont alatt tuti nem nyerünk bajnokságot...Ami azért nem annyira egyszerű...
Azért kellett ahhoz minden idők egyik legjobb Barcája is.S.Agüero írta:Mint mikor egy nyár alatt költöttek el 200 milliót és vettek 2 aranylabdást?Hát megint erősek lesznek fogalmazzunk úgy...
Kár, hogy a végén 5-0 lett belőle.
Akkor Suarez egy szezonban mondjuk (a premier league - hez képest) jóval kevesebbet lesz eltiltva ugyanakkora ocsmányságokért, remélem legalább összeverekszik pepével hetente...Bestbarca írta:
Suarezről szólnak a pletykák náluk még...Meg ugye Bale...Hát ha jön az új edző,és elől felállank úgy hogy Xabi-Modric-Bale-Navas-Ronaldo-Suarez...
Igen, nem ült repülőre. Ezért hívták "A nem repülő Hollandi"-nakCastiel írta:Bergkamponak volt valami hasonló betegsége
sopisz írta:Betudnád linkelni hol olvastad? érdekesnek hangzikVaratrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nem tudtam, de azért ez durva. Hogy bírja a VB-t meg az ilyeneket?
Betudnád linkelni hol olvastad? érdekesnek hangzikVaratrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nem tudtam, de azért ez durva. Hogy bírja a VB-t meg az ilyeneket?
Ez így van... Sőt! A Barcelonai 5-0-ás meccs után, amikor a valamikori Madridi legenda Di Stefano azt mondta hogy gyalázat volt ez a Real részéről, és a Barcelona tanította őket balettozni(fehérLG írta:Idén mondjuk nem sok Real meccset láttam, de Pepe ennyire lezüllött? Mert évekig azt hallgattam a kollégáktól, hogy a világ egyik legjobb védője, és tökéletesen megérte az árát. Most meg hirtelen közellenség lett, bár odaát úgy látszik így mennek a dolgok. Emlékszem Guti, Gravesen, Lassana Diarra, Gago, Sneijder is rövid ideig istenítve voltak, aztán ki lettek átkozva.
Idén mondjuk nem sok Real meccset láttam, de Pepe ennyire lezüllött? Mert évekig azt hallgattam a kollégáktól, hogy a világ egyik legjobb védője, és tökéletesen megérte az árát. Most meg hirtelen közellenség lett, bár odaát úgy látszik így mennek a dolgok. Emlékszem Guti, Gravesen, Lassana Diarra, Gago, Sneijder is rövid ideig istenítve voltak, aztán ki lettek átkozva.Gergely írta:
Pepét , Kakát és a két csatárukat már zavarnám el!
Egyik sem Real szint!
De jó is lenne... Egy helyen azt olvastam, hogy Coentraót a Bale-üzletbe akarják bevonni, hát majdnem felkötöttem magam.salas9 írta:közel állnak Coentrao leigazolásához is. Érte -ha igaz- 18 millió eurót fizetnének.