nagyatyesz írta:Én a mai meccsre befogadok tippmixen egy x-et vagy vendéget. Lehet bukok, de a köverkezők miatt gondolom így: a bizalmatlansági indítványnak nagy támogatottsága van, de az embereket megrészegíti a siker, így nyertek Bartokék választást is. Elvitkben igen nagy az ellentét a csapat vezérei és a jelenlegi elnökség között. Gondolom ők is új elnökséget szeretnének. Szóval ahhoz, hogy az emberek ne csak szimpatizáljanak a bizalmatlansági indítvánnyal, hanem tegysnek is érte, azaz adják támogatásukat, a legegyszerűbb ha csalódottak lesznek. Egy mai x-el még az is támogatná, aki eddig nem foglalkozott vele. Szóval én nem lepődnék meg mavegy-két ember gyenge játékán sem....
Áhh, úgy is kimagyaráznák, mint a RM ellen, hogy jól játszottunk és uraltuk a meccset Piqué góljáig...
Amúgy szerintem kizárt hogy szándékosan szívatnák saját magukat, ezzel magukat is rossz helyzetbe hoznák, viszont az tény hogy erősen látszik a fejekben hogy mi zajlik jelenleg Barcelonában, remélem minél hamarabb megoldódik, és utána lehet 100%-ban a pályára koncentrálni, addig meg tökmindegy hogyan, de nyerni kell a meccseket.
Juventus ellen kíváncsi leszek mire megyünk így.