2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem pes 08 vanPuyol05 írta:mr. írta:Hy!
A Pes 2009-ben nem lehet feldobni magad?(csak mert a 2008-ban lazán)
És ha igen ez mivel lehetséges?
Előre is köszi.
de itt is fel lehet méghozzá egyszerre megnyomod az LT + LB + RB gombokat, és láss csodát, már működik is. néha bejön és a spori 11-est ad, de inkább ellened ítél és sárgát kapsz
byebye
mr. írta:Hy!
A Pes 2009-ben nem lehet feldobni magad?(csak mert a 2008-ban lazán)
És ha igen ez mivel lehetséges?
Előre is köszi.
Köszönöm szépen. Tegnap előtt kezdtem és most lesz vége az 1. idényemnek.Forcabarca8 írta:de, megvehet más bajnokságból is egy csapat. de a "respekted" még nem elég nagy(gondolom az elején jársz), így egy ideig nem keresnek más ligákból. nekem a 4. évem után sikerült elmennem a man utdből a barcába, sztem ennél gyorsabban másik ligás nagy csapathoz nem lehet igazolnimr. írta:Cs all!
Az lenne a kérdésem hogy ha Become a Legend módba játszok átigazolási időszakba nem válthatok bajnokságot (mert mindig csak olaszok jönnek)?
de, megvehet más bajnokságból is egy csapat. de a "respekted" még nem elég nagy(gondolom az elején jársz), így egy ideig nem keresnek más ligákból. nekem a 4. évem után sikerült elmennem a man utdből a barcába, sztem ennél gyorsabban másik ligás nagy csapathoz nem lehet igazolnimr. írta:Cs all!
Az lenne a kérdésem hogy ha Become a Legend módba játszok átigazolási időszakba nem válthatok bajnokságot (mert mindig csak olaszok jönnek)?
Fraps + Movie Maker, Pinnacle VideoSpin-el kezdtem el, de egyenlőre nem jön be :SForcabarca8 írta:
szegény touré, mit hagyott ki...![]()
![]()
am tényleg jó video! mivel csináltad?
szegény touré, mit hagyott ki...FCBarca88 írta:Csináltam egy apró videót az esti meccs tiszteletére, minden extra nélkül. Próbáltam nem túl elfogult lenni, de a továbbjutás így is meg van
Irreális, túl sokat támad a Chelsea.FCBarca88 írta:Csináltam egy apró videót az esti meccs tiszteletére, minden extra nélkül. Próbáltam nem túl elfogult lenni, de a továbbjutás így is meg van.
Chelsea vs. Barca
"Kicsit" hirtelenre sikerült a befejezése..
Ember, ez nagyon jó lett! A befejezés tényleg kicsit el lett kapkodva, de összességében nagyon jó vidi!FCBarca88 írta:Csináltam egy apró videót az esti meccs tiszteletére, minden extra nélkül. Próbáltam nem túl elfogult lenni, de a továbbjutás így is meg van.
Chelsea vs. Barca
"Kicsit" hirtelenre sikerült a befejezése..
Kösz!Forcabarca8 írta:erre mondják, h sz*vás! am velem is volt hasonló, de én nem lőttem ennyit, így nyílván nem ütött annyira sziven, mint téged![]()
am patcheken, módokon nem gondolkoztál még? akkor nem London FC, hanem Chelsea ellen játszanád a meccset! persze, átírni is átlehet a csapatneveket, de a címerekkel kicsit több a para![]()
am grat a meccshez
erre mondják, h sz*vás! am velem is volt hasonló, de én nem lőttem ennyit, így nyílván nem ütött annyira sziven, mint tégedDanka00792 írta:![]()
![]()
Hihetetlen meccset játszottam.![]()
Lejátszottam egy Barca - Chelsea meccset. 4 játékost állítottak ki a Chelsea-böl, nagyon durva volt igy a játék, 8-0-nál tartottam, 80 vhányadik percben, gyakorlatilag védelme nemvolt a Chelsea-nek, röhejes volt, erre felrug megin a 16-oson belül (nemtudomki) hátulról egy Chelsea játékos, mondom ez kész, még egy piros. Erre lefujják a meccset, és 3-0-ra nyertem.![]()
Itt egy kép róla. Az uccsó pirosat már ki sem irta, amelyik miatt lefujták a meccset.![]()