2019.01.05. 11:34:46
Én is veb-el vagyok évet óta ebben a témában.
Sokszor leírtam már, de aki olyan, hogy tényleg kell nekünk, az megkapja a lehetőséget, ha tényleg jó akkor megragad. Ha nem jó, akkor kihullik. Ennyi.
És nem azért mert mondjuk Vidal előtte van a sorban, hanem mert nem képes kiszorítani. (most ez egy random példa volt).
A lényeg, hogy aki értékes az megmarad, aki nem az nem.
El kell fogadni, hogy mostanában nem jött ki olyan az akadémiáról, aki megállná a helyét.
És nem olyan szinten, hogy hoz egy közepes teljesítményt, és belesimul a csapatba, a többiek elviszik a hátán, hanem mondjuk képes meghatározó lenni.
Jók voltak ezek a példák, akik után sírunk, sehol nincsenek ma.
Egyedül Tello az, aki mondjuk hozza magát, jó rendszerben focizik, és teljesítmény is van mögött. De kb ő az egyedüli.
Én nem értem azokat, akik ilyen Samper félék után könnyeznek, minek? majd ha olyan teljesítményt hoz valaki a fiatalok közül, akkor úgyis megkapja a lehetőségét, hogy él e vele, az rajta múlik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."