Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is sok volt az matek rész. Bár ha nem a legelején van a leghosszabb matek akkor sikerül azt is megcsinálni így ott kimaradt 1-2feladat a másodikra jobban koncentráltam és ott meg is csináltam mindet. A magyar egy vicc voltszajko írta:10.-es matek kompetencia szerintem kicsit sok volt. Nem nehéz, csak sok.
Igaz én teljesítettem időn belül mindkét részét kb. 35 percbe tellett(azért mert én profi matekos vagyok, de egy gyengébb szintű matekos végig se ért
).
A magyar meg túl kevés, mindkét részével 25 perc alatt megvoltam.
Fú,mi is írtunk ma,előtte féltem kicsit,mert nagyon belénk sujkolták hogy jól kell megírni mert ha nem akkor majd osztogatják jövőre nekünk a rossz jegyeket,meg ienek..Barcagirl24 írta: áá de ma már kompetencia dogára is alig tudtam figyelni annyira izgultam a mai meccs miatt!FORZAA BARCA
A tesóm...kovinho írta:Valaki más?
Értem. Egy marékkal...Benga írta:Amúgy egyenáramokból felelek csak az a para, hogy nem otthon vagyok szóval van nálam egy táska a mai cuccommal. Az átváltással voltak itt a gondok, aztán holnap nem tudom mi lesz velem.
Nem tudom, hogy a hatásfokot a mai követelményrendszer szerint melyik évfolyamban kérik számon, de szerintem csak 7., vagy 8. osztályban. Ettől még annyira bagatel az egész, hogy egy 12 évesnek is illik egyből megértenie, ha odafigyel.Leomessi14 írta:
Hat szerintem neked sem volt olyan konnyu amikor 6.-os voltal. Igaz hogy csak egy keplet,de akkoris ha valaki nem erti akkor egybol nem olyan konnyu.
Hat szerintem neked sem volt olyan konnyu amikor 6.-os voltal. Igaz hogy csak egy keplet,de akkoris ha valaki nem erti akkor egybol nem olyan konnyu.torrestoni írta:Ez azért arcpirító...Benga írta:Na srácok holnap felelek fizikából és ez tök nem a témába vágó példa, de ezt is kell tudni szóval ha egy esztergagép 16200 J munkát végez és az ezt hajtó villanymotornak 6kWh a fogyasztása eközben. Mekkora a hatásfok?
Egy ilyet egy általános iskolás 6. osztályosnak nem jelenthet gondot megoldani.
Mindegy, azért a tankönybe, vagy füzetbe less bele, ott biztosan fellelhető a hatásfok kiszámítására vonatkozó képlet, ezt felesleges leírnom, a fizika legegyszerűbb képlete.
Kis segítség: 1 kWh = 3,6*106 J
Ennek sem illene utána járni, de ha más nincs, megkeresed...
No, sok sikert azért!
Puskázáshoz: én az évek alatt a mestere lettem, ma már csak és kizárólag a telefonom segítségével szoktam. Kiaknázhatatlan, észrevehetetlen, elegem lett a 40-80 oldalnyi mini laporellókból
Az érettségi annyira egyszerű volt, hogy nem volt szükség rá, kivéve az elektrotechnika szóbelit, ott sms-ben kértem segítséget, s teljesítettem 100%-ot.
Ez azért arcpirító...Benga írta:Na srácok holnap felelek fizikából és ez tök nem a témába vágó példa, de ezt is kell tudni szóval ha egy esztergagép 16200 J munkát végez és az ezt hajtó villanymotornak 6kWh a fogyasztása eközben. Mekkora a hatásfok?
Én persze, h nagyon fiatal vagyok, meg minden, de ebben neked abszolut igazad van. Ilyet nem lehet előírni. Teljesen igazad van. Am hova jársz?lionelmessi19 írta:Szerintem akkor is, bármilyen helyzetben szörnyű, ha előírják az embernek hogy miben legyen. Pláne ha indokolatlan, sőt jelen esetben kifejezetten hátráltató tényező szvsz.
Komolyan mondom, ha azmondják hogy illik, vagy nagyon csúnyán néznek az emberre, oké, nyilván nem véletlen van most is így a legtöbb helyen, de hogy kötelező legyen.. áh.
Áldom a szerencsémet h ilyen iskolába járok 6 éve, az elejétől a végéig jól érzem magam.
Ez a liberális baromság embereket tesz boldog(abb)á, és senkit se kevésbé, senkit se kevesebbé. Akkor meg? Világ dicsősége? na nemár..
nekem 3 éve volt, nem tom azóta mit változottRobcsyy írta:Esetleg vmi tipp a holnapi törire? Kit mit néz át stb