Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én írtam. A pontos szám azt hiszem 42% (112 sérülés miatt kihagyott meccs). Más megközelítésben összesen 2 évet és 4 napot volt sérült az öt éves Bayern-karrierje alatt. Alant sok szépet írtam róla, de a teljes képhez ez is hozzátartozik.senkialfonz40 írta:Valahol olvastam itt, hogy pontos-e a statisztika, nem tudom.. a Bayern meccseinek 40 %-án sérülés miatt nem lépett pályára..
Engem ez az ami aggaszt, nyilván ideillik, de én még nem láttam őt úgy játszani, amire csettintettem volna...
Valahol olvastam itt, hogy pontos-e a statisztika, nem tudom.. a Bayern meccseinek 40 %-án sérülés miatt nem lépett pályára..Subinho írta:.. Thiago...
Amúgy szerintem belőle Mourinho ki tudná hozni a maxot. Erőfoci, mély védekezés, szögletekre történő építkezés, ezekben ő nagyon jó lenne. A mi feltolt védelmi vonalunk viszont egyáltalán nem kedvez neki. 35-40 millióért szerintem is el kell engednünk.messideco írta:Most olvasom, hogy Mina közel a MU-hoz, 35 millió. Muszáj neki Mourinho kezeibe kerülnie?
35 millióért felőlem a Realba is mehet. Szogleteknel komoly a mérete miatt, de amugy nem egy labdabiztos jatekos, ide nem kell.messideco írta:Most olvasom, hogy Mina közel a MU-hoz, 35 millió. Muszáj neki Mourinho kezeibe kerülnie?
Cestus írta:
Szerintem várjuk meg, mi lesz Rabiot-val, az lehet a kulcs. Ő a közeljövőben valószínűleg hosszabbít. Pogbával (ha egyáltalán van valós érdeklődés) szintén tuti befürdünk, a PL átigazolási ablaka egy hét múlva zár, ilyenkor már szerintem cserejátékosokat is csak nehezen engednek el az angolok. Ha mindenki kiesik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy rámegyünk valami nagy összeggel.
Köszi.recrea írta:De jól leírtad, hátha megértik.
Összefoglalva...a Bayern München - ahol égető szükség van a pénzre - 50 millióért szabadulna a legjobb korban levő Thiagotól azon a piacon, ahol 100 millió alatt nem lehet kalibert venni kb. a top 10 csapatnak, a Barca pedig 50-ért megveszi...aha...ugyanitt nem iszok több alkoholt a nyáron.
Lemaradtam valamiről?barca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Megvettük Coutinhot is 160 millióért, és így, hogy Malcom is jött a szélre, nem hiszem, hogy ő támadó lenne.barca0417 írta:Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Számtalanszor le lett írva, és ugyanott tartunk. VEB megmondta, ez Thiago siratás.recrea írta:De jól leírtad, hátha megértik.
És ámenrecrea írta:Csak egy ötlet, aztán majd látjátok: várjátok ki az átigazolási szezon végét.
Végre valaki aki nem fizuemelésre meg szívatásra használja a Barcát, persze hogy nekünk nem kellbarca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Nem kéne bankot robbantani, se ész nélkül futkozni játékosok után, hogy újra erős, domináns középpályánk legyen.
mes írta:Ki az aki megtartana Gomest?:D:D