Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kovacsmisn
Barça B

2008.07.25. 18:35:23

etoo-benzema gyerek csere deal,azlenne már csak a jó,a többi baromság lenne,meggondolatlan cselekedett...amugyis áldozni egy fiatal csatárra aki visszahozza az árát sőt,sok sok évig sikeressé teszi a klubot..nemcsak 1-2 évre jó megoldás-én személy szerint akár 50-et is adnék a csatárért ha fiatal és benne van a lehetőség
vale
Capitá del Barça

2008.07.25. 18:20:38

Ha tényleg igaz az hogy Tevez iránt érdeklődönk akkor az nagyon jó , nem lenne olcsó mulatság , de negyon sokat fejlődött tavaj az MU-ban , második európai szezonja nagyon jól sikerült , és szerintem jobb is lesz.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.25. 18:17:08

Szerintem ők jöhetnének:
Agüero(fiatal, Messivel jó párost alkothatnának..)
Moutinho(fiatal, tehetséges, jó tartalék lehetne...)
Javi Martinez(elszánt, nagy jövő előtt áll, és fiatal spanyol...)
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.25. 18:11:20

ronaldinho369 írta:Szerintem nem kell Trezegut bár milyen jól is lő!!!
Szerintem:

Adriano(Inter):mert ugy is volt hogy Lampardpt megveszik Adriano és 10
milkáért cserébe(26)éves aszem

Agüéro(Atlatico Madrid):ő fiatal és jó játékos 1szer ellenünk is ebizonyitotta és fiatal

Drogba:őt csak akko ha nem kerül sokba mert ö mindig jó csak öregedik de elszeretne menni

Adebayor:Megszerezhetjük de mint mindegyiknél csak az után miután eladtuk Eto-t

Nekem ez a vélményem és szerintem is jó ötlet Van de Vaart csak mi elösször csatárt akkarunk aztán Gallast sajnos (túl sok védő) és utána talán egy bal közép pályást!! Én így tudom!!
Én véleményem vegyük meg Adriánot :D !!!A többit amit írtatok réménytelen szerintem!

Adriano????Na ne máár,vele aztán tényleg kevesebb probléma lenne mint Eto'o val , és fiatal és jobb is !kis túlzással az első 7végén a detoxból kéne összekaparni.Nagy üzlet lenne !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.25. 17:51:57

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 93431.html itt mit irnak drogbáról valaki forditson please!
---Forza Barca---
bty
Jugador del Barça

2008.07.25. 17:43:21

ronaldinho369 írta:Szerintem nem kell Trezegut bár milyen jól is lő!!!
Szerintem:

Agüéro(Atlatico Madrid):ő fiatal és jó játékos 1szer ellenünk is ebizonyitotta és fiatal

Drogba:őt csak akko ha nem kerül sokba mert ö mindig jó csak öregedik de elszeretne menni

Nekem ez a vélményem és szerintem is jó ötlet Van de Vaart csak mi elösször csatárt akkarunk aztán Gallast sajnos (túl sok védő) és utána talán egy bal közép pályást!! Én így tudom!!
Én véleményem vegyük meg Adriánot :D !!!
ez nekem is tetszik csak most adriano mourinho elképzeléseibe belefér sajnos és nem fogják odaadni nekünk meg amugyis szoba se került eddig
bty
Jugador del Barça

2008.07.25. 17:42:00

Bestbarca írta:
barcafan0911 írta:nem értem miértnem inkább villával foglalkozik a barca, jobb választás lenne+ elhappolnánk a madrid elől. 8-[
Azért mert a Barcának(Pepnek) nem Villa felésítésű csatár kell, hanem magas, robosztus erőcsatár. Hamár Villa, akkor ott van Bojan, akire ha ráaggatunk pár év alatt egy jó pár kiló izmot, akkor kb. 3x jobb lesz. De szerintem ezt már jó párszor kitárgyaltuk a fórumon.
ugye az erőcsatárnál nem trezegére gondoltál mert lehet rá mondani hogy magas de azt hogy erős azt nem
ronaldinho369
Barça C

2008.07.25. 17:40:50

Szerintem nem kell Trezegut bár milyen jól is lő!!!
Szerintem:

Én véleményem vegyük meg Adriánot :D !!!A többit amit írtatok réménytelen szerintem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronaldinho369 2008.07.25. 17:42:50-kor.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.25. 17:29:18

Szegény Eto'on látszott hogy itt már teljesen reménytelen a sorsa...
A lövése után mutatták és nem volt valami túl vidám :( nem is mosolygott pedig szokott.Annyira furcsa hogy mért nem jó Guardiolának,most Treze vagy Drogba kell?N E M!!!!!Ide csak is Eto'o a jó!!!!vagy még gondolkoztunk Adebayor meg Berbatov féle igazolásokon... :?
S I R A L M A S!!! :cry: :cry: :cry:
Amugy most naggyon jó lessz a csapat és ha beérnek a fiatalok akkor hatalmas csapat áll majd össze!!! :wink:
Tartsuk meg Crosast!!Ő az egyik legjobb!!de a többiekről is érdemes beszélni! :lol: :wink:
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.25. 17:21:44

lluisllach89 írta:A védelem nagyon állat, a kp sor is állaaaat, de fogadjátok sok szeretettel ezt a kis ízelítőt: http://www.youtube.com/watch?v=qvJAmh65RNg Én örülnék neki
8)
Nem semmi...már csak azt nem tudom eldönteni h jobb v bal lábas ??de ahogy elnéztem Trez nem sokat gondolkodik ezen ! RItkaság !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.25. 16:51:55

A védelem nagyon állat, a kp sor is állaaaat, de fogadjátok sok szeretettel ezt a kis ízelítőt: http://www.youtube.com/watch?v=qvJAmh65RNg Én örülnék neki
8)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 16:31:34

"4. Aki azt írta, örömmel nézné végig, amint ledózerolják a Bernabeut, annak üzenem, hogy ki tudja a jövőben hány Madrid-Barca 0-3 élményét venné el magától. Mindenesetre úgy gondolom, hogy a bajnokság nem lenne ugyanaz a klasszikus nélkül, tehát aki olyat ír, hogy dózerolják le a Madrid stadionját igen primitív és kicsinyes gondolkodásról ad tanubizonyságot"

Ezt én írtam, de néhány sorral lejjebb meg is indokoltam, hogy csak azért írtam ezt mert fölb@szott a Real Eto'o utáni koslatása. De olvass vissza légyszi.

Egyébként meg mindenki annyira "védi" a madridot, pedig nyílt titok, hogy a legaljasabb klub Európában, minden csapat szúrkolói ezt valják. Ők soha nem nevelnek ki fiatalokat, hanem helyette megvesznek mindenkit, elcsábítják a csapatok ikonjait, utánna meg megrágják és kiköpik őket. Nem véletlen, hogy az egyik haverom MU. fan, de azt vallja, hogy sokkal jobban utálja a madridot, mint az Arsenalt és a Chelseat összevéve, ja és ezt vallotta a Beckham és C.Ronaldo ügy előtt is. Marketing csapat az egész, csak a pénzről szól, míg a Barca több mint egy klub, lásd Ronaldinhot elengedték olcsóbban is a Milanba. Nem arról van szó, kell a margit, jó nézni ahogy sárba döngöljük őket. :twisted:

De erről fölösleg vitázni, sose győztök meg az ellenkezőjéről, de ENNEK NEM ITT A HELYE, MERT EZ AZ IGAZOLÁSOK TOPIC. Szerintem inkább zárjuk le ezt. :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.25. 16:30:27

fcbarca10 írta:Na ez az igazi szint:
www.sportklub.tv
Azt írják, hogy Puyol botrányosan nyilatkozott, hogy ne menjen el Messi az olimpiára. Ez egy vicc, és a kép alatti szöveg!!!! :shock:
amennyire botrányos a kijelentése olyan igaz is. ő a csapatkapitány azt teszi ill. mondja ami a csapat érdeke.
A kép alatti szöveg remélem nem igaz, az egy kicsit durva lenne.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.25. 16:28:50

Lehet hülyeségnek fog hangzani gyerekek amitt mondani fogok de nekem az a véleményem hogy szerintem az lehet nem lenne rossz hogyha egy Benzema-Eto csere történne már azértsem mert tudásom szerint a Lyon érdeklődik Samú iránt.kiváncsi vagyok a hsz-kre :?:
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.25. 16:21:45

Na ez az igazi szint:
www.sportklub.tv
Azt írják, hogy Puyol botrányosan nyilatkozott, hogy ne menjen el Messi az olimpiára. Ez egy vicc, és a kép alatti szöveg!!!! :shock:
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.25. 16:08:41

Lionel Messi Fan írta:Nem is értem miért problémázik mindenki a csatár kérdésen sztem maradjon Eto'o világ egyik legjobbja nem kell más. De ha egyszer új csatárt akarnak venni akkor ne 30 év felettit hanem inkább fiatalokat
Szerintem is ő a legjobb, talán Torres, Villa és Agüero lehet jobb, de 99%, hogy megy.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.25. 16:00:46

2 éve a bayern @ar volt majd a nyáron lomtalanított és bevásárolt aztán tavaly bajnok lett, de itt nem ez a lényeg, hanem az hogy egy erős csapat született. A barca is hasonló úton jár és remélem minkis egy nagyon jó csapatot hozunk össze(már csak egy csatár kéne).
Ut: tudom hogy a bundesliga és a la liga között ég és föld.
:)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.25. 15:59:58

Nem is értem miért problémázik mindenki a csatár kérdésen sztem maradjon Eto'o világ egyik legjobbja nem kell más. De ha egyszer új csatárt akarnak venni akkor ne 30 év felettit hanem inkább fiatalokat
hölör
Jugador del Barça

2008.07.25. 15:48:57

Ebdon Lake írta:Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
buffont meg csatárnak :lol:
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.25. 15:43:05

fradika87 írta:
Ebdon Lake írta:Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
Van der vaart irányító ha jól tudom!
Nem. Balszélső, a Hamburgban és a holland válogatottban is azt játszik.
fradika87
Barça B

2008.07.25. 15:35:28

Van der vaart irányító ha jól tudom!
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.25. 15:30:20

Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.07.25. 15:28:57

matador írta:Szerintem ez nem ugyanaz. Minden játékos annak idején aláír egy szerződést, melyben elfogadja, hogy az adott csapat tulajdona, a klub fizeti, és a játékos köteles megcsinálni, amit a klub kér. Mi Alves esetében tudtuk, hogy Alves is el akar menni, valamint, hogy jó pénzért a Sevilla is megválna tőle. Ronaldo esete más. Mint mondtam, a játékos a klub tulajdona, és ők nem cinálnak mást, csak ragaszkodnak a korábban aláírt szerződésben leírtakhoz. Ha a klub nem akarja eladni, akkor nem fogja. Berbatov esete a 3. lépés, ő el akar menni, a klub el akarja adni, viszont nem a MU-nak,a MU meg akarja venni. A Spursnek joga van eldönteni, hogy kinek adja el a játékosát, hiszen az övé. Ezek alapján jó esély kínálkozik Berba megvételére, nem tom, hogy volt e kiírva, de a Spurs csökkenti Berba árát, de nem a MU számára, így lenne esély a megvételére, de az utóbbi időben nem került ő szóba annyira, mint mondjuk Drogba.
1. A Sevilla ugyanúgy nem akart megválni Alvestől, nem véletlenül utasítottak el annó 40M-t is érte. A játékos nagyon menni akart, elfogadták ezen kérését, elengedték tisztes áron.
2. Berbatovot ha tehetné élete végéig Londonban tartaná a Spurs. Berba meg menne. Berba nagyon menni akar, ezt a kérését elfogadják, csak daccból nem engedik a MU-hoz. Akár azon az áron is hogy kevesebbet kapjanak érte. Mindennek az oka, hogy amit a MU csinál Berbatovval az ugyanolyan taktika, mint amit C.Ronaldoval csinál a Real.
3. CéRonaldonál ugyanaz a helyzet. A játékos menni akar, csak a MU nem hajlandó ezt tolerálni. Még 100M ellenében sem, ami jóval magasabb mint amennyit bármely játékos ér. Ezek mellett aki igazán megvetnivaló az Sir Alkesz, egyrészt mivel ő ugyanezt csinálja más kisebb klubokkal és játékosokkal, másrészt ő nem hajlandó elismerni a vereséget és megkötni egy olyan alkut ami mind a 3 félnek jó, de legalábbis elfogadható.

4. Aki azt írta, örömmel nézné végig, amint ledózerolják a Bernabeut, annak üzenem, hogy ki tudja a jövőben hány Madrid-Barca 0-3 élményét venné el magától. Mindenesetre úgy gondolom, hogy a bajnokság nem lenne ugyanaz a klasszikus nélkül, tehát aki olyat ír, hogy dózerolják le a Madrid stadionját igen primitív és kicsinyes gondolkodásról ad tanubizonyságot
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.25. 15:20:23

The10 írta:Biztos sokat megszólnak majd érte, de csatárposzton én Drogba és Adebayor helyett Berbatov megszerzését favorizálom (de csak azért, mert Ibrahimovicra nincs esély).
A legjobb korban van (27 éves), roppant agilis, remekül tartja meg a labdákat és a lehetséges jelöltek közül szerintem ő a legtechnikásabb. Hátránya, hogy labdával egy kicsit lassú, és néha mintha nem lenne kedve focizni, de ezen segíteni fog a környezetváltozás. :D
Könnyen lehet azonban hogy trezegé lesz belöle! Drogbával szerintem nem járnánk rosszul, megvivott már pár nagy csatát a chelsevel, gondoljunk csak a barca-chelsea meccsekre...
De ha eröcsatár keell Guardinak akkor én is Ibrahimovicsot látnám legszivesebben :D
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.25. 15:19:22

Ebdon Lake írta:Szerintem, ha úgyis érdeklődik Eto után a Liverpool, akkor meg lehetne próbálni vmilyen csereüzletet Torresért. Ő jó gyors játékos, technikás, és jó magas amit ti szeretnétek. Megmutatta, hogy a La Ligában és a Premier Ligában is tud megfelelően teljesíteni.
A Liverpool semmi pénzért nem válna meg Torrestől az egyszer biztos, úgyhogy ezen nem is érdemes gondolkozni.
Lezárt