barca2010 írta:
Így van. Őszintén megmondom, hogy a Madridnak előbb szurkolnék, mint egy ilyen internek, mert ők is támadó focit játszanak. Majd ha a nagy "No1" támadó fociban nyújt kivételeset, akkor majd elismerem, de addig amíg GYÁVÁN a bunkerfoci mögé bújik, addig nem. Persze, könnyű Pepet hibáztatni, de egyet ne felejtsen el senki, ez az ember 6 trófeát nyert egy szezonban, és TÁMADÓ focival, amit azért jó pár csapat próbált tönkretenni, nem jobbat kitalálni, hanem TÖNKRETENNI, pedig az lett volna ám a valami. Ebben az évben már nem ment olyan olajozottan, és ennek most örül a fél világ, de kíváncsi leszek, hogy ezzel az antifutballal meddig fog Európai élvonalába tartozni az inter? Mert mi azért már 2005 óta ott vagyunk a támadófutballal. Rajtunk kívül nincs is ilyen csapat, és nekem az olyan csapatok nem igazán elsők még ha kupát nyernek, akkor sem.
Azt hiszem a Chelsea-vel és a Portoval is szép eredményeket ért el Mourinho.
Azt játszotta az Inter, amit kellett, nem tudom mit vártunk. A világ legszebb, legeredményesebb támadófociját játszó csapat ellen 3-1-es előnynél nem fognak kitámadni. Az a játékosállomány nem alkalmas arra, h idegenben is támadjanak, látványos játékot produkáljanak. Ha csak 2-1 lett volna az első meccs, tuti nem állnak be ennyire, tudta volna Jose is, hogy az nem elég. Tegye fel a kezét az, aki hasonló szituációban támadó felfogásban küldte volna ki a csapatát közel 100.000 ellene szurkoló néző előtt a világ legjobb csapata ellen. A bírói segítségről meg annyit, hogy visszavették azt, amit tavaly kaptunk az elődöntőben. Idén ők triplázhatnak, és senki nem fogja azt nézni, milyen játékkal tették. Persze, az az igazi foci, a jogo bonito, amit mi játszunk, de az Inter focija is eredményes, tény, hogy nem a legszebb (bár láttam tőlük is gyönyörű dolgokat). Mourinho unszimpatikus edző, én sem szeretem, de továbbra is tartom magam azon állításomhoz, hogy a legjobbak közé tartozik.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez