Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Jelen szabalyok szerint ez tizi, akarmilyen igazsagtalan is a jatekossal szemben…kerdes, higy konzekvensen igy fujjak e majd. De kozben a levante meg siman megerdemelte a masodik golt, osszessegeben aligha lehet barmilyen kifogast talalni ebben a buntetoben.
Remelem felidoben feladjuk ezt a ket kozeppalyas felallast, mert teljes kiszolgaltatottsag. Lehetne 3-4 is, siman.
Rashford amugy is minusz egy ember, johet de jong nyugodtan. Esetleg Fermin.
Kounde is kelleni fog a szelen, Torrest nem vennem le csak mert egy ziccert kapufara kuldott. Majd mikor frissiteni kell.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Megint Yamal hagyta el, de azert volt vagy 3-4 peches helyzet ahol nyilvan nem felenk pattant a labda, aztan befuj egy tizit leszoritott testhez, labda iranyabol elmozgo kezezesre. Akkor viszont ez lesz a standard a szezonban?
Megmondom őszintén én ilyenre még nem láttam büntetőt adni. Le volt szorítva a keze. Ugyanez a bíró Tchuameni kezezését nem látta annak. Szerintem őt utálom legjobban a szatyros mellett.
Vonalban védekezés akkor működik ha valaki le is támad. Nem egy olyan szitu volt hogy simán bepasszolhattak volna mogenk a labdát, annyi idejük volt. Nagyon nem megy most ez a lestaktika
Nevetséges... Helyzeteink megvannak, a lövéseink egytől egyig laposok, gyengék, középre. Yamal két labdavesztéséből gól és büntető. Mondjuk, ha ez tizenegyes volt, akkor kíváncsi lennék, hogy Tchoumani kezezése mi volt a legutóbbi klasszikuson...
A 16-oson belül kóvályognak a védőink, sose fogják az üres embereket, mindig az ellenfélhez pattan a labda - ez vicc...
Ennyit a védekezés fejlesztéséről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBsteve 2025.08.23. 22:28:38-kor.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw