Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem nem fog maradni. Az, hogy az idény végéig kihúzza-e az a BL-től függ. Ha kizúgnak pl. már a MU ellen (de jó lenne), akkor sztem már idény közben felállhat (felállíthatják) a padról. Igazából Mourinho 3 év alatt mindent megnyert a Madriddal spanyol szinten (kupa,bajnokság,szuperkupa) így adott az "új kihívás" - amit előszeretettel emlegetett mindig, főleg az Intertől való távozásakor. Úgy is gondolkodhat, hogy a 3. BL címét, amit 3 különböző csapattal nyer, nyerheti angol csapattal is. Legalábbis a Málaga elleni vereség után ezt mondta "A Real Madridnál maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája címemet, de a Juventus aggaszt egy kicsit." Nem a Madrid 10. címe a fontos (azt csak a nyilatkozat végén említi), hanem az ő harmadik címe.Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....
Vajon, Mou maradni fog a következő szezonban?
Össze. Mondj még egy olyan csapatot, ahol olyan játékosok szaladgálnak a pályán, mint Khedira (a Real Iniesta-ja), Arbeloa, Albiol, Maria, Higu...18Barca99 írta:Mert most össze van rakva?

Mert most össze van rakva?Robcsyy írta:Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Komoly feladata lesz a következő edzőnek.
Ahhoz Benitezt kell hozniuk Mou helyére, reméljük így lesz!Robcsyy írta:
Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Komoly feladata lesz a következő edzőnek.
Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....
Vajon, Mou maradni fog a következő szezonban?
Jolvan, elhiszem neked, bár azért nem teljesen értettem vele egyet. Azért általában ha van már 1 sárgája valakinek csak úgy nem kap reklamálásért, főleg nem egy Kaká aki nem hiszem hogy Ramos módjára beszélt a sporival. Érdekes. Mind1 is minket ez nem érint, holnap be kell húzni a meccsünketGareth Tello írta:De, ez neki az első Madridban.18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána
szerk.: 0-0! 18 pont előny meglesz!
De, ez neki az első Madridban.18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána
Kaká egy PITBULL!Imperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)!
Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utánaImperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)!
Igazság szerint Yaya lenne a tökéletes a Madridnak, egy Alonso-Yaya középpálya azért bőven acélosabb a mostaninál.lui1698 írta:Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják. A mellett, hogy ez a hármas alapból kerülne megint vagy 100-120 misibe, szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.
Attól még hogy nem egy poszton játszanak attól még azért vették gondolom, hogy játszon, nem tudom mi lehetett a gond vele, előző teljesítményei alapján ilyen Khedira mellett bőven megüti a szintet. Xabi Alonso néhai tehermentesítésére is jó lenne vagy bármi de még csak esélyt se kapott. Persze nem látok bele a mindennapokba bármi benne lehet az ügyben. Tudom.sjay írta:Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
Sahin szerintem nem egy poszton játszik Khedirával, előbbi a "hajtós", kreativitást mellőző játékosok közé tartozik, utóbbi meg (dortmundi évei alapján) inkább kreatívabb játékos.18Barca99 írta:
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...
EZ az Isco már most óriási játékos, vele tuti nagyot fognának. Falcao is tuti fogás lenne, de sztem a Benz-Higu duó sem gyenge. David Silvát hagyjuk, mert tudása alapján beférne, de amit fél éve művel, az vmi gyötrelem.lui1698 írta:
Madridistán van egy cikk, hogy megszavaztatták a szurkolókat, akik a Silva-Falcao-Isco hármas vételét támogatják.
egy Sahint meg el kótyavetyélnek...REMY írta:tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.de ezt nem értem miért nem veszik észre a csapatnál. Khedira egy semmi... vicc, hogy olyan betonkezdő, hogy beszarás....
tökéletes meglátáslui1698 írta:
szerintem még ettől se lennének ki a kakiból, mert a kp-n Xabi maradna meg a tunéz.

tökmindegy van-e cr,a csapatjátékhoz nem tesz hozzá semmit és nélküle is ugyanaz marad. pedig egy modric,dm,cr,benzema négyes nem feltétlen technikátlan banda,aztán mégis favágó focit kell nézni.Mezner2 írta: Makacs mint az öszvér.
Egyébként nekem van 2 jó cimborám,akik már elég régóta szurkolnak a csapatnak(mmint a Realnak) és mind a ketten egybehangzóan állították,hogy CR nélkül szebb játékra képes a csapat...hát..az eddig eltelt 25percben pont ugyanannyira ötlettelen és vérszegény ez a Madrid mint Cr-rel...
Felívelgetős Stoke City focit játszanak,már amikor játszanak,mert eddig az Osasuna irányít egyértelműen...
Makacs mint az öszvér.daffy írta:hónapok óta ezt fújja mindenki,de a speci nem veszi észreMezner2 írta:Ez a Modric gyerek rohadt labdaügyes,nagyon szeretném,ha elkótyavetyélné őt a Real,mert van benne potenciál bőven!
hónapok óta ezt fújja mindenki,de a speci nem veszi észreMezner2 írta:Ez a Modric gyerek rohadt labdaügyes,nagyon szeretném,ha elkótyavetyélné őt a Real,mert van benne potenciál bőven!