Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban megrekedt egy szinten, de azért az elég magas szint. Nem extraklasszis, de nagyon jó játékos.BarcafanTomee írta:Hazardnak szerintem csak árát akarjuk felverni a Madridnak. Meg a VB-n a játékával is tett hozzá, de azért a Chelseaben már évek óta megrekedt egy szinten. Nem tudott igazából robbantani.
Remélem most csak viccelsz, mert ez nem így működik. S ha Messi megnyerte volna a VB-t, akkor 200 millióról 782 millióra ugrott volna az ára?lics írta:Ne hülyéskedj, akkor Rakitic, meg Umtiti most mennyit érnek? Mindakettó tovább rúgta a csapatát a döntőbe l (Rakitic elő és negyeddöntőbe, de az az út vezet a döntőig) Hazard holmi 3. vagy 4. hely után max 80 millaNero. írta:Ha hoznánk Hazardot azzal befognam a számát, de kétlem hogy 150 alatt jonne egy ilyen VB utan.
Hát ha belegondolsz végülis mégis a minőségén, mert nem voltak olyan csere embereink, akiben Valverde megbízott volna. B sor minősége elég harmat, de most még erre rájött, hogy Paulinho meg Iniesta is mentek, ezáltal még az A sorunk is kérdés, lehet-e érdemben pótolni őket, mert a középpályánk egy kicsit halvány így.LG írta:Jó játékosnak tartom Hazárdot, de szerintem nincs rá szükségünk.
Paulinhot kell elsősorban pótolni egy hasonló típusú játékossal. Egyébként szerintem rendben van a keret, Dembelét kell beépíteni, Coutinhot is még jobban beépíteni, Semedot elsősászamú jvh-nek, és rendben lesz minden. Ne becsüljük le a keretünket, sok van bennük, tavaly dupláztunk, és a BL sem a játékosok mindőségén ment el.
Ne hülyéskedj, akkor Rakitic, meg Umtiti most mennyit érnek? Mindakettó tovább rúgta a csapatát a döntőbe l (Rakitic elő és negyeddöntőbe, de az az út vezet a döntőig) Hazard holmi 3. vagy 4. hely után max 80 millaNero. írta:Ha hoznánk Hazardot azzal befognam a számát, de kétlem hogy 150 alatt jonne egy ilyen VB utan.
Samper írta:Ha sikerülne megkapni a Rabiot-De Jong-Hazard- Pavon négyest, akkor akár el lehetne adni Lajost, rotálni lehetne Piquét és és Busit, rástartolni a BL-re és túl lenni a generációváltás gondjain.
Ter Stegen _ SR Piqué (Lenglet) Umtiti Alba - Arthur Rakitic Busquets (De Jong) Coutinho - Dembele Messi Pavon
Írj Samper! Mindegy hogy mit, csak írj!Samper írta:Ha sikerülne megkapni a Rabiot-De Jong-Hazard- Pavon négyest, akkor akár el lehetne adni Lajost, rotálni lehetne Piquét és és Busit, rástartolni a BL-re és túl lenni a generációváltás gondjain.
Én azt mondom hogy ha ez igaz, számunkra szinte ingyen van ez a 40 millióMatyiG írta:Ahhoz képest, hogy jövőre ingyen lehetne vinni, nem olyan nagyon olcsó ez a 40 millió.
Pláne hogy nekünk egy év múlva sem lesz ingyen, akkor majd a játékosnak kell odaadni a 40 milliós prémiumot.Varatrix írta:Hát igen, de nem egy életbiztosítás, egy év alatt rengeteg dolog változhat... Ha tényleg ennyi én nem totojáznék, de nekem még mindig túl szép hogy igaz legyen.MatyiG írta:Ahhoz képest, hogy jövőre ingyen lehetne vinni, nem olyan nagyon olcsó ez a 40 millió.
Hát igen, de nem egy életbiztosítás, egy év alatt rengeteg dolog változhat... Ha tényleg ennyi én nem totojáznék, de nekem még mindig túl szép hogy igaz legyen.MatyiG írta:Ahhoz képest, hogy jövőre ingyen lehetne vinni, nem olyan nagyon olcsó ez a 40 millió.
Szerintem az még elképzelhető, hogy Dembélé elé igazolnak egy melósabb szélsőt. Hogy Willian vagy Hazard ilyen-e, azt nem tudom.nagyatyesz írta:Mivel Dembele két lábas, ezért én jobbosra hoznék valakit. Willian nem lenne rossz opció, de nem 70-80-ért. Abban lehet bízni, hogy ha megy Sarri a Chelseabe, akkor másokkal képzeli el ott a jövőt, és túladnak rajta.
Igen, valami ilyesmi lehet Bartoéknál:Tomix354 írta:PSG want €40m for Rabiot. [le parisien]
Erre mondunk egy 35-öt, mire az ára 90-re fog ugorni.
Feltéve persze ha valóban igaz a hír
Mundon fent van, és ott hivatkoznak a párizsijenre. Ha 40 már utaltam is volna.Cestus írta:Fogalmam sincs, igaz-e, a forrásnál nem találtam meg ezt. De ennyiért simán, még 60-ért is oké lenne. Reméljük, meg jön a sejk esze, és záros határidőn belül elengedi.
Fogalmam sincs, igaz-e, a forrásnál nem találtam meg ezt. De ennyiért simán, még 60-ért is oké lenne. Reméljük, meg jön a sejk esze, és záros határidőn belül elengedi.Tomix354 írta:PSG want €40m for Rabiot. [le parisien]
Erre mondunk egy 35-öt, mire az ára 90-re fog ugorni.
Feltéve persze ha valóban igaz a hír