Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már ne haragudj, de Ferninho egy rossz szót nem szólt... csupán belinkelte a videót annyi kommentárral, hogy érdekesség. Semmi olyat nem írt, ami miatt indokolt lenne ez a kirohanás. Attól, hogy a Madridnak szurkol, nem kell minden hozzászólását hadüzenetnek venni20tek írta:Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Nem mintha kenyerem lenne a védelme, de ferinho semmit nem fűzött hozzá az esethez, csupán belinkelte, egy szóval nem mondta, h elhiszi vagy így is gondolja, úgyhogy teljesen indokolatlan a hozzászólásod stílusa, nem is értem ezt a hozzáállást. Továbbá, h mi történt kettejük között, azt egyikőnk sem tudja, csak találgatni tudunk. Egyébként meg ők is emberek, én sem tisztelek minden embert, ők sem biztos, h tisztelik egymást, nincs ebben semmi különös.20tek írta:Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Nézd/nézzük már meg ezt a videót jobban. CR "lekönyököli" Guardiolát, erre mondja neki, hogy bocs haver. Guardiola meg nyugtázza, hogy semmi nem történt oké. Senki nem akart itt senkivel kezet fogni.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Mondjuk a lökdösődés után nem csodafcjoc írta:nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok vanferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
mire gondolsz?mess2009 írta:az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására.
a játékotok 4-5 éve ugyanarra épül. sikerült felkészülni ellene?a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
Boldogok a lelki szegények...lui1698 írta:Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.ab1daL írta:barcastuff @barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded".
Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.ab1daL írta:barcastuff @barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded".

nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok vanferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
A kiégés nem attól függ, hogy valaki hány éves. Ronaldinho kb. 27 évesen égett ki (ennek persze pályán kívüli okai is vannak).Varatrix írta:Erre az egyre reagálnék csak mert az alap felvetés amiről folyik a diskurzus eléggé abszurd.kurdt írta: a kiégett Torresről nem is beszélve...
Szóval az a felvetés szerintem jó hogy Torresnek vissza kéne szambáznia Sapanyol honba. Nyílván nem a Realba, mert Madridban tapast csinálnának belőle az Atletico szurkolók. Szerintem ha hazatérne a Calderónba még bőven lenne benne pár jó év. Nem tekinteném kiégett játékosnak, nem öreg. Nem fekszik neki a cselzifoci. Nem érzi otthon magát. Szerintem pszichológiai okai is lehetnek. Már a pótapának számító Benitez is jó hatással volt rá. Mit hozna ki belőle ha a La ligában focizhatnak. Húsz gólos szezonokat simán lehozna.

Nem lep meg.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Erre az egyre reagálnék csak mert az alap felvetés amiről folyik a diskurzus eléggé abszurd.kurdt írta: a kiégett Torresről nem is beszélve...
1. Ezt a csapatot szerintem csúnyán elverné a mostani Barça. Nachot még nem láttam játszani, róla nem mondok véleményt, de Arbeloa (vagy Khedira) lenne az első ember, akit kivágnék a Real kezdőjéből. A Barça ellen nem állhatsz fel egy védekező középpályással és három "irányítóval", a kiégett Torresről nem is beszélve...remontada írta:Volna egy érdekes változat, ki tudja, talán a klubnál is eszébe jut valakinek: portugál különítmény + néhány további idegenlégiós távozik. Helyükre érkezik egy spanyol edző (Michel, Eusebio stb.) + a spanyol válogatott jelenlegi idegenlégiósai.
Egy Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-Xabi Alonso Cazorla Mata-David Silva Torres Michu kezdővel kifutó Real Madrid több sebet gyógyítana egyszerre, és klasszikus El Clasicok jöhetnének újra.

alonso nem oldja meg a vkp posztot egyedül. nacho nem kezdő szint jelenleg,torres vicc.remontada írta:Volna egy érdekes változat, ki tudja, talán a klubnál is eszébe jut valakinek: portugál különítmény + néhány további idegenlégiós távozik. Helyükre érkezik egy spanyol edző (Michel, Eusebio stb.) + a spanyol válogatott jelenlegi idegenlégiósai.
Egy Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-Xabi Alonso Cazorla Mata-David Silva Torres Michu kezdővel kifutó Real Madrid több sebet gyógyítana egyszerre, és klasszikus El Clasicok jöhetnének újra.
minket aztán kifütyültek, holott mi is döntőért mentünk.... eVakmacska írta:
Nézzétek meg, mikor Messi kihagyta a tizit a Chelsea ellen, nem fütyülték ki, pedig az a döntőt jelentette volna. A nevét skandálták, jelezvén, hogy szeretik.
A Realban mikor volt ilyen utoljára?
Én úgy gondolom, hogy azért érdekes a dolog, mert ki fogja újra naggyá tenni a madridot, ha nem Mourinho? Nem vitás, hogy ezzel a céllal érkezett, erre 2 és fél év alatt jutott neki egy kupa, egy bajnokság és egy szuperkupa és mellesleg szétbarmolta a klubot.recrea írta: Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság, volt már ilyen a történelmükben, h kifütyülték az edzőt, nálunk sem volt szebb a helyzet Gaspart idején, aztán jött Laporta és ráncba szedte a klubot. Az elnökválasztás biztosan jót fog tenni nekik.
Asszem ez a 90-100 csak 36 millió. De ha belegondolunk, azért mégis csak egy Modric ára, és ha az új edző új keretet akar csinálni, lehet h hiányozni fog ez a pénz. De sztem inkább tényleg arról van szó, hogy mindenki a másik lépésére vár, Special5 szemmel láthatólag nem szégyelli magát, Pereznek meg már úgyis mind1, h most rúgja ki, vagy a szezon végén hagyja a PSG-nek, h elvigye.Rinku írta: Persze, szívesen adnak a Madridnak pénzt, névértékileg és jövedelmileg a világ top3-s klubjainak egyike, biztos fedezeti forrás. Tegyük fel, hogy a 120 milliót, de ha nem is 120-t, olyan 90-100-t feláldoz a vezetőség. Valós fenyegetettségként ugyan nem fog jelentkezni az összeg, hogy mondjuk kényszeresen játékosokat kell eladni, vagy a Ronaldo fejével hímzett alsónadrágok ára a másfélszeresére ugrik, de 90-100 millió nem kevés összeg, nemhogy 120, azért ezzel Madridban is több mint tisztábban vannak. Olyannyira, hogy csak ezért nem küldik el, túlságosan nagy ez a méregfog, hogy kihúzzák, ennyire nem éri meg. Vagy talán mégis? Ki tudja.