2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akitől manapság már elcsöppenek a Chelsea fanok..Initom írta:Hasonló fogadtatásban(ha nem durvábban) részesülne mint Benitez.
ez az én teóriám. Nem hinném,hogy megtűrnék ott őt. Mikor a cselzinél volt,utálták gyűlölték,nem hiszem hogy ez a pár év meglágyította volna a Manchesteriek szívét.Hasonló fogadtatásban(ha nem durvábban) részesülne mint Benitez.Rinku írta:Miért is lenne miattuk a MU tabu? Lemaradtam volna valamiről?Initom írta:a pénz a pénz a pénz. Angliában,a Mu a Pool a szurkolók miatt tabu,az Arsenalba nem menne,marad a City meg a Cselzi. De Mancini felé nagy a bizalom,a cselziben lehet realitás...
de lehet az a legjobb ha marad a seggén,és még nagyobb válságba sodorja a madridot.
Miért is lenne miattuk a MU tabu? Lemaradtam volna valamiről?Initom írta:a pénz a pénz a pénz. Angliában,a Mu a Pool a szurkolók miatt tabu,az Arsenalba nem menne,marad a City meg a Cselzi. De Mancini felé nagy a bizalom,a cselziben lehet realitás...
de lehet az a legjobb ha marad a seggén,és még nagyobb válságba sodorja a madridot.
Mondjuk ha az alap helyzetet vesszük, hogy csak úgy meg akarják venni akkor igaz. (erre nem is gondoltam)sjd írta:Mondjuk ennek a másik fele meg valószínűleg az, hogy a ManCity is hasonló pénzért viheti el élő szerződéssel. A Real is jókora összeget fizetett az Internek.Capon írta:
Szóval valamit valamiért.
a pénz a pénz a pénz. Angliában,a Mu a Pool a szurkolók miatt tabu,az Arsenalba nem menne,marad a City meg a Cselzi. De Mancini felé nagy a bizalom,a cselziben lehet realitás...sjd írta:És még nagyon szakmailag sem kell tartania attól, hogy túlságosan megalázza magát, a sejkek sorban állnak érte, bár normális klubnak már nem hiszem h kellene.
ehh. ebben az esetben lehet igazság szajko szavaiban.Deus írta:kerek-perec 20 millió eurós "segélyt".Initom írta:
pontosan,mennyit is kapna?
kerek-perec 20 millió eurós "segélyt".Initom írta:pontosan,mennyit is kapna?szajko írta:amúgy nekem az az érzésem,h mou direkt ki akarja magát rúgatni, azért a "kevés" pénzért amit kapna ez esetben.
pontosan,mennyit is kapna?szajko írta:amúgy nekem az az érzésem,h mou direkt ki akarja magát rúgatni, azért a "kevés" pénzért amit kapna ez esetben.
Ennek én örülök, ha versenyezni kell az Atma-val, akkor nagyobb az esély a pont- és gólrekordra, amit tavaly a Real megdöntött...ez így igazán fincsi lenne, plusz megint 10-en belül lennénk a megnyert bajnokságot tekintve. Ez most egy olyan időszak lehet, amikor lehet hozni a Realon a kupákat figyelembe véve.Lego írta:A baj ott van, hogy van egy Atlético Madrid, akik versenyben tartanak minket.Lehet addigra már sorfalat állhatnak matematikailag is, ha így folytatják... Very Happy
A baj ott van, hogy van egy Atlético Madrid, akik versenyben tartanak minket...Lehet addigra már sorfalat állhatnak matematikailag is, ha így folytatják... Very Happy
nézd, nem arról van szó, h akkor is játszania kellene, ha gödörben van, de azért meccsek még nem mentek el rajta, nagyon nem. ilyen dumákkal akkor szoktak vkit kitenni egy csapatból, ha az edző meg akarja mutatni, h melyik kutya az erősebb. casillas olyan ember a madridnál, mint nálunk puyol, számít az, h ott van-e a páylán, vagy sem.recrea írta:Tehát Casillasnak akkor is védenie kell, ha rossz formában van?! Oké. Inkább az a probléma, h nálunk mindent megtehet következmény nélkül VV, az életben nem kap versenytársat.
meg CR is,remélem minnél tovább maradnak.Tartom a véleményem,hogy a madrid nem létező csapatjátékának az egyik fő okozója ő. Persze rá lehet szúrni 40 m-ről a labdát egy meccsen 5-6-szor csak ezzel rendszeresen egy-egy ígéretes támadás lehetőségét dobja oda,meccsről meccsre görcsösebb ez az ember,nem tesz jót neki,hogy Leoval egy bajnokságban rúgja a bőrt,mert elképesztő mód kijön a különbség kettejük között,ami kicsit sem hízelgő a portugálra nézve,és őt ez frusztrálja,nem is kicsit.Boixos írta:
de természetesen azért szurkolok, h maradjon murinyó és perez is!
Közös megegyezéssel el lehet intézni a szerződés felbontását kifizetések nélkül. Erre számítottamStickyFingaz írta:Csak azért ül még mindig a padon,mert nagyon sokba kerülne a távozása.
A Marca nyitott is egy szavazást arról hogy maradjon vagy menjen..és hát elég egyoldalú.
http://www.marca.com/debate/2012/12/301 ... s3012.html
Pont ezt a képet láttam belinkelve Madridistán,azzal a szöveggel hogy "meg nem adott tizenegyes".lui1698 írta:
UEFALONA!