Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hamilton esett ki előle, nem tudom milyen 8-ról beszélsz. Perez-Webber-Grosjean féle tömegkarambol is mögötte történt, tehát emiatt nem lépett előrébb. Jobb lett volna, ha nézed is a futamot, nem csak itt károgsz.REMY írta: De az, hogy 8-an kiesnek előle + 2x összerázzák a mezőnyt előtte... na az, miatt került oda a 3. helyre. Nem mindegy, hogy 8 emberen nem kell átverekedned magad vagy 8 ember mögött még kell körözgetni... pár kör azért simán belement volna, ami a végén kijött volna.
Tehát szépnek szép, hogy előre jött a 3. helyre, de olyan rettentően nem kellett megfeszülnie. Összehozta neki a sors....
ja nem.. Alonso szerencséje hozta neki össze..
Ennyi! Szépen átment a mezőnyön. Bár volt szerencséje a safety carral (4. hely anélkül is meg lett volna), de volt egy kényszerű box kiállása, mikor szárnyat kellett cserélni, és újra átmenni a mezőny végén.ozsimiki írta:Vettel! mit mentél te gyerek
![]()
Brilliant job Seb!
Mindig mosolyt tudsz csalni az ember arcáraozsimiki írta:Vettel! mit mentél te gyerek
![]()
Brilliant job Seb!
Mit?? én nem láttamozsimiki írta:Vettel! mit mentél te gyerek
![]()
bravóBob_Marley írta:
Alonso meg jó, csak van egy pechje hogy Lewis pl jobb, de Vettel is 3szoros VB győztes lesz
De hát szegény Vettel, mindig minden neki jön ki rosszulMihu írta:Miki persze az gondolom nem szerencse, hogy:
-pont úgy sérül a szárny, hogy nem kell éles verseny közben kicserélni, és még tempót se veszít vele.
-pont azután jön be a SC, miután felrakja a friss lágy gumikat
Azért kértem bocsánatot, mert a fórumon nem személyeskedni kell, egyszerűen ez viszont kijött belőlem, mert iszonyat lekezelő volt.Eazzy írta:Nem értem minek kérsz bocsánatot, akkor nem kellett volna megemlíteni sem, ha sajnálod.Bob_Marley írta:Jó én is elfogult vagyok Ferrari+Alonso egy olyan képződmény amit nem vesz be a gyomrom.De attól még Eazzy nem igazán helyén való itt "játszani az agyad"
S bocs a személyeskedéstől.![]()
Arra próbálok rámutatni, hogy mi a különbség szerencse, és a között, amiről egyesek azt mondják, hogy szerencse.
Tudom, hogy nehéz feldolgozni, hogy Alonso jóHater gonna hate.
Ez tipikus,szóra sem érdemes. sorozatosan megkapja ezeket a sorstól,szóval meg sem lepődök.ferninho írta:sírok...
és pont kijött Vettel... pont...
ha 2 körrel később jön full opóka van mert ki kellett volna még jönnie erre most meg friss gumikon ott lesz Button és Alonso mögött...
inkább azt nézzük,hogy melyik kocsi a gyorsabb. Ebben a modern f1-ben sajnos ez érvényesül jobban.Alexander Mahone írta:
Nocsak, lehet hogy egy az egybe megvív Vettel meg Alonso? Nézzük ki a jobb.
de jó, hogy a Forma-1-hez kevered a Barca vs Realt....Alexander Mahone írta:Te légyszíves ne szólj hozzá ahhoz amiket írok. Te állandóan megmagyarázol mindent. Ugyanilyen undorító stílusba bírózol a Barcával kapcsolatba, és magyarázod a Real vereségeit meg keresed a kifogásokat.REMY írta:SC + kiestek előle 8-an is.... végül is.. nagyon nehéz így.... + azért vegyük figyelembe, hogy nem [auto_cenzúra] a kocsija, tehát várható volt, hogy nem 1-2 helyet fog előre jönni....
ha ez nem makk akkor semmi...
Te légyszíves ne szólj hozzá ahhoz amiket írok. Te állandóan megmagyarázol mindent. Ugyanilyen undorító stílusba bírózol a Barcával kapcsolatba, és magyarázod a Real vereségeit meg keresed a kifogásokat.REMY írta:SC + kiestek előle 8-an is.... végül is.. nagyon nehéz így.... + azért vegyük figyelembe, hogy nem [auto_cenzúra] a kocsija, tehát várható volt, hogy nem 1-2 helyet fog előre jönni....
ha ez nem makk akkor semmi...
Nem kell ezt az utolsó helyről indulást felfújni. Volt,hogy már versenyt is nyernek onnan,de egy Top autó simán fel tud jönni a 5 hely környékére általában. Nem mentegetőzés,mert szép teljesítmény,de egy Vetteltől,ha már annyira nagyra van tartva,ez elvárható. Mint,ahogy én elvárnám ezt Alonsotól is hasonló esetben.Alexander Mahone írta:
Utolsó helyről indult, eltört a szárnya és most ott van a 2. helyen. Nem tud küzdeni meg előzni, igaz?
Nem elvéve bármit is az érdemeiből, hol is kellett itt olyan nagyot küzdeni?Alexander Mahone írta:Utolsó helyről indult, eltört a szárnya és most ott van a 2. helyen. Nem tud küzdeni meg előzni, igaz?
SC + kiestek előle 8-an is.... végül is.. nagyon nehéz így.... + azért vegyük figyelembe, hogy nem [auto_cenzúra] a kocsija, tehát várható volt, hogy nem 1-2 helyet fog előre jönni....Alexander Mahone írta:Ha esetleg Button megmerné előzni Alonsot, remélem a spanyol nem fog balhézni.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XjqpuXV1y9A
Utolsó helyről indult, eltört a szárnya és most ott van a 2. helyen. Nem tud küzdeni meg előzni, igaz?