Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez az én tippjeim voltak, még a bajnokságok kezdete előtt. Sztem ezekkel sokan nem értenek egyet, de én hiszek bennük. Ez a mai meccs meg is erősitett az ArsenalbanLG írta: Német: Stuttgart!!!, Schalke
Angol: Arsenal, Arsenal
Az első oszlop nyeri, a másodiknak szurkolok.
Hát az eredmény engem is a Barcára emlékeztetett! Az Arsenal szépen és hatékonyan játszott, az Everton pedig hamar megtört. Jó kis meccs volt! Holnap kiváncsi leszek a Liverpool produkciójára!!!Varatrix írta:Nem bántam meg hogy megnéztem.
Fantasztikus meccs volt.
Az Evertonnak szorítottam, Spurs szurkoló révén, de amit ma bemutatott az Arsenal, az emlékeztetett a Barca játékára.
Félreérthető voltál. Amikor komolyan gondolod ne rakj a végére ennyi pontot.Varatrix írta:Egy Jarque mezt vett elő a kispadról a gólja után.Sanama írta:mit csinált meséld el légyszi?Varatrix írta:Ez szép gesztus volt Fabregas részéről...
Ezzel tisztelgett.
Egy Jarque mezt vett elő a kispadról a gólja után.Sanama írta:mit csinált meséld el légyszi?Varatrix írta:Ez szép gesztus volt Fabregas részéről...
Gólt lőtt és lement az oldalvonalhoz és mutatott egy Arsenal mezt amin Jarque neve és száma volt.Sanama írta:mit csinált meséld el légyszi?Varatrix írta:Ez szép gesztus volt Fabregas részéről...
mit csinált meséld el légyszi?Varatrix írta:Ez szép gesztus volt Fabregas részéről...
Őt a végére beküldik amikor már a többiek fáradtak aztán "lekocog" mindenkitbali 15 írta:Azóta már 3:0-ra vezetnek. És még a kispadon van Walcott.
Sorry régen láttam Arsenal meccsetsocio66 írta:nem denilson lőttemr. írta:Ha valakit érdekelne:
Az Arsenal egy fantasztikus Eduardo góllal vezet.![]()
a livescore meg az eredmények.com is őt írja..
nem denilson lőttemr. írta:Ha valakit érdekelne:
Az Arsenal egy fantasztikus Eduardo góllal vezet.
dehogynem,most kezdődik.soadroli írta:Eurosport2-őn Everton-Arsenal lesz,nemLG írta:Én is mondom nézek egy kis focit, erre melyik meccset adják? Wolves-West Ham...szánalom
nyertek 2-0-ra,jó játékkal,adebayor lőtte az első gólt,tevez is nagyon jól mozgott,miután beállt.faithnomore írta: City mit játszott? milyenek voltak az új húsok?
De.soadroli írta: Eurosport2-őn Everton-Arsenal lesz,nem