Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉN láttam de végigröhögtük a felét:DKrojf írta:Komáim!
Tegnap óta vetítem az "A múmia-A sárkánycsászár sírja" című
filmet és képzeljétek el, hogy 20:00-ás előadáson voltak vagy
százan!
Ennek azért örülök, mert így talán könnyebben jutok a pénzemhez!
Ja, ki látta már?
Kérdezi a Ti Krojfotok.
Régebben apám Dexter fen voltChris0527 írta:Alap Dexter, már jöhetne a 3. évad
Csakis Dr. House!! és a piszkos munkák a discoveryn(bár az nem ez a kategória)soadroli írta:Sorozatok közül egyértelműen LOST!!!stefanl10 írta:A sorozatok közül a szökés mindent visz
Sorozatok közül egyértelműen LOST!!!stefanl10 írta:A sorozatok közül a szökés mindent visz
webforditas.hu távlatont -nak fordította, mondjuk nem biztos ,hogy azt is jelenti...Perrero írta:angolul olvasni tudó 24 fanoknak, magyarul csak 4 24 könyv jelent meg, de angolul vagy 8.. és anyám pont egy idegennyelvű könyvesboltban melozik..
és nekem pont megvan a vanishing point cimű...
amugy mi az a vanishing pontjól kezdődik, már a címet se tudom...
![]()
A sg.hu-n azt olvastam, hogy nem kizárt a Pingvin, de ha lesz, akkor azt csak Philip Seymour Hoffman játszaná, ugyanott azt olvastam, hogy a Macskanő felbukkanása sem elképzelhetetlen, de azt csak Angelina Jolie-nak adnák ki... De ezek(szerencsére...), csak pletykák.Bányász írta:A fimbuzin azt olvastam,h nem akarja Nolan,h Pingvin legyen a főgonosz,ugyh ez lehet kilőve.
A fimbuzin azt olvastam,h nem akarja Nolan,h Pingvin legyen a főgonosz,ugyh ez lehet kilőve.Titinho írta:Jack Nicholson Jokere nekem is nagyon bejött de Heath Ledger egy kicsit nagyobb hatással volt rám. Jacki inkább olyan "hülye" volt, tényleg egy bohóc, Heath pedig szerintem sokkal elmebetegebb, őrültebb figura volt.Perrero írta:én is megnéztem tegnap gépen, jó film k.rrrrrvára, de nekem jack nicholson Jokere jobban bejött -valszeg elfogultságból, jack az 1ik kedvenc színészem.. a köv. batman filmben ki lesz a gonoszén inkább a film végére tettem volna a harvey-s tűzesetet, oszt a kövibe lehetett volna ő a főgané, asszem anno batmant hibáztatta h olyan lett amilyen.. -nem pedig a nő halála miatt fújt rá
Én is amúgy, a raktáros jelenet után azt hittem, hogy na itt vége a filmnek. De hála égnek nem így lett és milyen jól tették, hogy folytatták. Phúú...Érzelmi szempontból az az utolsó fél óra nagyot dobott a filmen. A következő részben meg talán már jön ?Enigma? vagy esetleg Pingvin, vagy Méregcsók?Meglátjuk...mindenesetre nehéz lesz ezt a filmet felülmúlni.
Jack Nicholson Jokere nekem is nagyon bejött de Heath Ledger egy kicsit nagyobb hatással volt rám. Jacki inkább olyan "hülye" volt, tényleg egy bohóc, Heath pedig szerintem sokkal elmebetegebb, őrültebb figura volt.Perrero írta:én is megnéztem tegnap gépen, jó film k.rrrrrvára, de nekem jack nicholson Jokere jobban bejött -valszeg elfogultságból, jack az 1ik kedvenc színészem.. a köv. batman filmben ki lesz a gonoszén inkább a film végére tettem volna a harvey-s tűzesetet, oszt a kövibe lehetett volna ő a főgané, asszem anno batmant hibáztatta h olyan lett amilyen.. -nem pedig a nő halála miatt fújt rá
asszem www.sp.hoff.huMessiFan írta: Én csak neten nézem néha-néha. évadokat hol tölthetem le?