Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom. Őszintén szólva, remélem max akkor játszik, ha a meccsek már eldőltek. 3 kupát nyerhetünk, amiből 2-re ráadásul egyértelmű esélyesek vagyunk, illetve a BL-ben se fogadnék ellenünk. Rafinha, ha visszatér, sok idő kell, mire belelendül. Nem tudom megéri-e kockáztatni a játszatásával. Esetleg támadó poszton Messi vagy Neymar helyén játszhat pihentetés céljából(előszezonban kimondottan jó volt elöl), de oda meg kell sebesség, ami ugye nem nagyon lesz a sérülése után...Középpályán játszatni sztem konkrétan káros lenne a csapat számára, hiszen a jelenlegi felhozatal mind sokkal jobb, mint ő volt valaha.Bob_Marley írta:Jó olvasni, hogy remekül halad a reahb. Hajrá-hajrá, Rafinhara is szükség lesz a bajnokság finisében.
Remek!palesz77 írta: Na, 1 hónappal később már félig mennek a gyors irányváltások is.Márciusban már elvileg szeretnék ha pályára lépne, de csak a végén gondolom. Örülnék neki, szörnyű érzés lehet ennyi időt sérülés miatt kihagyni..
Na, 1 hónappal később már félig mennek a gyors irányváltások is.nzxtpo írta:Nagyon becsülendő dolog, látszólag szépen halad, de még nagyon messze a vég. Egyenes sprintek mennek neki, de a gyors irányváltások nem, látszik, hogy lefékez itt is, nem, hogy még kimondottan olyan gyakorlatokat végezzen.
Na annál jelenleg a liga nagyobb mérce sajnos, szeretem a Selecao-t, de ez a mostani mezőny nagy része vicc kategória.Chino írta: a brazil felnőtt válogatottba is behívták, a keretben még mindig benne van.
S.Agüero írta:Ki beszélt most Busiról?
Rafinha azért nem csak sörmeccseken játszott. Augusztusban, szeptemberben játszott bajnokikon, BL-ben. Elég biztató volt.
? Ha ilyet olvastál valahol abban a hsz-ben, megemelem kalapom.. Semmi értelme ilyen az személyeskedéseknek.TripleH írta:igazad is van, csak Busi a jó középpályásunk áve...
Valóban összehasonlítható néhány sörmeccs a rangadókkal, igazad is van, csak Busi a jó középpályásunk áve... Ja és feleannyit nem mutatott Rafinha mint SR..S.Agüero írta:Azért ne csináljatok már úgy SR-el, mint aki világklasszis. Komolyan mondom, volt 5-6 jó meccse, és máris mekkora játékos.![]()
Azt meg elfelejtettétek, hogy Rafinha a szezon elején a sérüléséig igen jól nyomta.
Negyed annyira univerzális? SR 3 poszton hozott jó teljesítményt, míg Rafinha 2-n.
Meglátjuk, az tény, hogy hatalmas a konkurencia a kpn, mutatott biztató dolgokat a sérülése előtt, de láthattuk Roberto mennyire kiegyensúlyozott, ami ő rá nem mondható el, így elképzelhető, hogy dobbantani, persze harc nélkül nem fogja megadni magát. Az egészséges verseny nekünk is jó.Nero. írta:Mondjuk így, hogy Roberto hatalmasat robbantott, nemtudom mennyi játéklehetőség jut majd neki, pláne hogy kitudja milyen formában tér vissza. Szerintem Lucho elsősorban a támadószekcióban számít majd rá.
Na ez egy jó hír, mindig elkél egy-egy friss láb egy ilyen hosszú szezonban.palesz77 írta:Rafinha, who is recovering from a knee operation last September, is training with the group today #fcblive [via md]
Na, ez a nap is eljott vegre..Marciusban remelhetoleg mar a palyan is lathatjuk.
Nagyon becsülendő dolog, látszólag szépen halad, de még nagyon messze a vég. Egyenes sprintek mennek neki, de a gyors irányváltások nem, látszik, hogy lefékez itt is, nem, hogy még kimondottan olyan gyakorlatokat végezzen. Viszont a mentális erősségben úgy néz ki nagyon ott vannak az Alcantara fivérek, ez jó hír, nem semmi dolog feldolgozni egy ilyen komoly sérülést.palesz77 írta:https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 6965953541
Alakul. Nem tudom ez milyen fázis, de ha már így szaladgálhat a homokban, akkor azért elég jól állhat.. 1,5-2 hónap múlva remélem már pályára léphet.
Igen,szerencsére jól halad a srác, érdemes nézni a közösségi oldalait, gyakran rak ki edzésről képeketpalesz77 írta:https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 6965953541
Alakul. Nem tudom ez milyen fázis, de ha már így szaladgálhat a homokban, akkor azért elég jól állhat.. 1,5-2 hónap múlva remélem már pályára léphet.
Ha jól tudom homokban, ilyen tempóval megterhelőbb futni, mintha aszfalton vagy gyepen tenné, gondolom pont ez a lényege.palesz77 írta:https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 6965953541