Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én olyan kicsinyes hülyeségeken, hogy most ő kis betűvel írja a játékosok nevét, nem akadnék fenn....... Nehéz dolga lesz Capellonak, de szerintem erős lesz a Reál.Rapika írta:Ehhez a hozzászóláshoz annyit fűznék hozzá,hogy:qusounom írta:bátor legény vagy te, halllod. én nem szaroznám le casillast, ramost, cannavarrot, rc-t, cicinhot, emersont, robinhot, rvn-t, cassanot, raúlt, baptistát, ronaldot, beckhamet...Ordog írta: ...Ebből a ****ból talán még Capello sem tud hamar egy ütőképes csapatot összehozni...
1. nálam alap,hogy kiírom szeretett focistáim navét teljesen,vagy legalább nagybetűvel kezdem a nevüket!
2.robinho-t nevezheted kiskirálynak,meg akárminek(tom,h nem nevezted ,nem ez a lényeg),de attól,h jól bánik a labdával,nem feltétlenül jó focista!
Belehal az egyénieskedésbe....Neki nem focistának kellet volna menni,hanem labdazsonglőrnek 1 cirkuszba!
Capello nyilván tudja hogy mit csinál.noname írta:Sztem Kapáló nem jó döntéseket hoz. Bekem már rég nincs a csúcson, de még így is van olyan jó mint Cicinho, Ronaldo még kétmázsásan is jobb a hollandnál, Baptista pedig sztem nagyon jó lenne mint középcsatár. Cassano csak a barátságos meccseken tud gólt lőni, Robinho nyomába se érhet. Nem tudom megérteni Fabio-t, de így tovább![]()
![]()
Ehhez a hozzászóláshoz annyit fűznék hozzá,hogy:qusounom írta:bátor legény vagy te, halllod. én nem szaroznám le casillast, ramost, cannavarrot, rc-t, cicinhot, emersont, robinhot, rvn-t, cassanot, raúlt, baptistát, ronaldot, beckhamet...Ordog írta: ...Ebből a ****ból talán még Capello sem tud hamar egy ütőképes csapatot összehozni...
Hátha a nem is lesz, de legalább elmondhatják, hogy a közelmúltban volt(úgyis a legtöbb madridista múltidézéssel tölti szürke mindennapjait, ha már a valóság fájó), egy ugyan olyan kaliberű, sőt ugyan az az Eto'o, csak hát nekik nem kellett, kiváncsi vagyok, azóta hányszor bánták ezt meg Madrodban.Ordog írta:A lényeg viszont az, hogy a közeljövőben úgy sem lesz még 1 olyan csatáruk, mint ETO'O, aki ugye a miénk:DDD
![]()
![]()
![]()
Mi az PLOrdog írta:Kaká már játszott a BL selejtezőben, szoa ha a margó megveszi akkor csak a PL-ben ill. a kupában játszhatna. De szerintük így is megérné...
Nem normálisak szegények. De sztem hagyjuk rájuk... Mindig is tudtuk hogy nem volt erősségük a gondolkodás...