Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 16:57:19

Ezt a Cassanos dolgot sajnos én is így látom...
Marci
Capitá del Barça

2006.08.14. 16:55:41

Rapika írta:
qusounom írta:
Ordog írta: ...Ebből a ****ból talán még Capello sem tud hamar egy ütőképes csapatot összehozni...
bátor legény vagy te, halllod. én nem szaroznám le casillast, ramost, cannavarrot, rc-t, cicinhot, emersont, robinhot, rvn-t, cassanot, raúlt, baptistát, ronaldot, beckhamet...
Ehhez a hozzászóláshoz annyit fűznék hozzá,hogy:
1. nálam alap,hogy kiírom szeretett focistáim navét teljesen,vagy legalább nagybetűvel kezdem a nevüket!
2.robinho-t nevezheted kiskirálynak,meg akárminek(tom,h nem nevezted ,nem ez a lényeg),de attól,h jól bánik a labdával,nem feltétlenül jó focista!
Belehal az egyénieskedésbe....Neki nem focistának kellet volna menni,hanem labdazsonglőrnek 1 cirkuszba!
Hát én olyan kicsinyes hülyeségeken, hogy most ő kis betűvel írja a játékosok nevét, nem akadnék fenn....... Nehéz dolga lesz Capellonak, de szerintem erős lesz a Reál.
Leszállhatnátok Robinho-ról...... lehet, hogy Messi jobb, lehet, hogy sokat egyénieskedik, de jó játékos már most is, és még jobb lesz idővel. Kár hogy a madridba ment :)
Egyénki véleményem, hogy a Barcánál így se lesz jobb a Reál, de legalább nagyon izgalmas lesz a bajnokság.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Marci
Capitá del Barça

2006.08.14. 16:51:21

noname írta:Sztem Kapáló nem jó döntéseket hoz. Bekem már rég nincs a csúcson, de még így is van olyan jó mint Cicinho, Ronaldo még kétmázsásan is jobb a hollandnál, Baptista pedig sztem nagyon jó lenne mint középcsatár. Cassano csak a barátságos meccseken tud gólt lőni, Robinho nyomába se érhet. Nem tudom megérteni Fabio-t, de így tovább 8) :lol: :twisted:
Capello nyilván tudja hogy mit csinál.
Nistelrooy sokkal jobb a jelenlegi Ronaldonál.
Cassano kapcsán még egy kicsit el tudom képzelni, hogy elfogult, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy az olasz csatár megtáltosodik alatta.
Robinho se lesz rossz szerintem. Nyilván Capellonál ő is jobban bele fog tanulni a csapatjátékba, kénytelen lesz....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2006.08.14. 16:59:50-kor.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Rapika
Entrenador del Barça

2006.08.14. 16:42:43

qusounom írta:
Ordog írta: ...Ebből a ****ból talán még Capello sem tud hamar egy ütőképes csapatot összehozni...
bátor legény vagy te, halllod. én nem szaroznám le casillast, ramost, cannavarrot, rc-t, cicinhot, emersont, robinhot, rvn-t, cassanot, raúlt, baptistát, ronaldot, beckhamet...
Ehhez a hozzászóláshoz annyit fűznék hozzá,hogy:
1. nálam alap,hogy kiírom szeretett focistáim navét teljesen,vagy legalább nagybetűvel kezdem a nevüket!
2.robinho-t nevezheted kiskirálynak,meg akárminek(tom,h nem nevezted ,nem ez a lényeg),de attól,h jól bánik a labdával,nem feltétlenül jó focista!
Belehal az egyénieskedésbe....Neki nem focistának kellet volna menni,hanem labdazsonglőrnek 1 cirkuszba!
Kép
Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.08.14. 16:23:37

Cicinho és Nistelrooy is HASZNOSABB jobb mint a két műmájer bekem és romlando! Sajnos ezek jó húzások,de Capello nagyon tud!!Kemény bajnokság lesz
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.14. 16:20:32

Ordog írta:A lényeg viszont az, hogy a közeljövőben úgy sem lesz még 1 olyan csatáruk, mint ETO'O, aki ugye a miénk:DDD

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hátha a nem is lesz, de legalább elmondhatják, hogy a közelmúltban volt(úgyis a legtöbb madridista múltidézéssel tölti szürke mindennapjait, ha már a valóság fájó), egy ugyan olyan kaliberű, sőt ugyan az az Eto'o, csak hát nekik nem kellett, kiváncsi vagyok, azóta hányszor bánták ezt meg Madrodban.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 16:05:28

A lényeg viszont az, hogy a közeljövőben úgy sem lesz még 1 olyan csatáruk, mint ETO'O, aki ugye a miénk:DDD

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 16:00:44

hát nem egy oroszlán az tény, de nemtom láttad-e a Salt Lake City elleni meccsüket, mikor olyan egyérintős sarkos passzt adott ropinhonak két védő közé amiből gól is lett hogy eszem fszom megállt.

Tud az a csávó, és én biztos vagyok benne hogy Capello szemében ő jobb mint a dagadék.
Richi
Jugador d'estrella

2006.08.14. 15:59:50

hát én nemtom én szeretem bekem játékát persze nem nagyon de sztem most még jóval jobb mint sziszinnyó!a haspók mehet gyökérnek levesbe sztem!egy spanyol vagy olasz középcsapatba jó lenne vagy valami uefás csapatba!nisztelroj meg [auto_cenzúra] jó fejel erős és gólérzékeny!raúl meg egy nulla már jó ideje...báptistának kezdeni kéne véleményem szerint kásszánó meg robinnyó közül nekem mindegy h ki kezd!
noname
Llegenda del Barça

2006.08.14. 15:55:03

Nem hinném h Spanyolországban bejön a holland stílusa. Angliában OK, de a Realnál olyan középcsatár kell, aki cselezni is tud, Nisterroy pedig saját magán kívül mást nem nagyon tuds kicselezni. Ha mindenáron egy csatárt akar, akkor Bakpista lenne a legjobb.
A Fifa egy szégyen
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 15:49:34

A dagadék és Nistelrooy pedig.......

Nistelrooy hasznosabb játékos mint a dagadék szerintem, mert míg a tokás egy helyben áll 5 meccsből 4-en, addig Nistelrooy rendszeresen hátrajön a félpályáig és kiveszi a részét a mezőnymunkából. Lehet hogy annyira nem hatékony elől, de Capellonak elég lesz ha a madrid csak 1-0-kra győz, szoa előre elég fan Nisti is...

Várható volt, hogy Capello nem fogja csípni az olyan primadonnákat mint Ronaldo, akik bsznak hátra jönni... sztem Ronaldinho-val is összeakaszkodna ezzel kapcsolatban. De szerencsére nem vszínű hogy a Barca edzője lesz a közeljövőben.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 15:38:41

Ha egy angol csapatban kéne dönteni Beckham és Cicinho között akkor vszeg Beckham lenne a nyerő...

De ha egy spanyol csapatról van szó, akkor nem lehet kérdés hogy a beadásokonkivülmindenbenközépszarbekem helyett Cicinho játszon. Kapáló jó döntést hozott ebben a tekintetben... ez nem lehet kérdés apám
noname
Llegenda del Barça

2006.08.14. 15:27:25

Raulról meg nem is érdemes beszélni... :lol:
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2006.08.14. 15:26:42

Sztem Kapáló nem jó döntéseket hoz. Bekem már rég nincs a csúcson, de még így is van olyan jó mint Cicinho, Ronaldo még kétmázsásan is jobb a hollandnál, Baptista pedig sztem nagyon jó lenne mint középcsatár. Cassano csak a barátságos meccseken tud gólt lőni, Robinho nyomába se érhet. Nem tudom megérteni Fabio-t, de így tovább 8) :lol: :twisted:
A Fifa egy szégyen
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.14. 15:11:00

nos, beigazolódott az amit már sejteni lehetett régóta és eddig senki nem merte megtenni!!! capello egyszerűen kirakja a csapatból a beképzelt sztárokat!!! zidane visszavonulása után beckham és ronaldo sem lesz kezdő, mert capello inkább cicinhot és van nistelrooyt játszatja ezeken a posztokon! az viszont érdekes, h az eddig semmit nem csináló cassano bekerül robinho kárára, akinek eddig a "mester nem találta meg a helyét...", akárcsak raul, aki évek óta egy nagy 0!!! ő miatta baptista fog padozni capelloék tervei szerint...
csak meddig bírják??? mert sztem sem beckham, sem ronaldo, sem robinho, sem baptista nem fog ott maradni a padot koptatni...
asszem végérvényesen kijelenthetjük: a margitnál VÉGE A GALAKTIKUS KORSZAKNAK!!! 8) 8) 8)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 12:42:06

LG igazad van. Legyen PD az a PL.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.08.14. 11:57:22

Jó, abban igazad van, hogy a Madrid így tényleg nagyon jó üzletet csinált volna, Kakával teljesen más lenne a leányzó fekvése. Csak hát a Milan - gondolom, miután rájöttek, hogy Kaká nélkül esélyük sincs mexerezni Ronniet - letett róla. Azért 1 próbát tényleg megért. Csak hát ez már vagy a 10000. volt, így egy kicsit kétségbeesett tepereésnek tűnik a dolog. Aug. 31.éig meglátjuk, hogy megéri-e ennyit ostromolni egy csapatot, hogy aztán az elkövetkezendő évekre megromoljon a velük való viszony... :roll:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Buitre
Jugador d'estrella

2006.08.14. 11:48:53

Tudod, kedves Pedro, szívesen hozzászólnék érdemben is, de röpködnek a "[auto_cenzúra]", "szánalmas", "Nem normális" jelzők...egyébként a Milannak kellett volna Ronaldo, nem pedig a Real csúszott-mászott vissza Milánóba, hogy "akkor most, ha mégis, odaadnánk Roniet is, esetleg...?". Akkor pedig miért ne, csak azt ne mondjátok, hogy fordított esetben nektek nem érné meg ez az üzlet...
Pedro
Jugador d'estrella

2006.08.14. 11:21:44

Lehet, Drigo, nem'tom, mindjárt kisegít bennünket valaki :wink:
Mondjuk Buitre, ha esetleg érdemben is hozzá szeretnél szólni a témához...

Amúgy én is azt mondtam, hogy egyénileg akár még jó játékosok is lehetnének (azok) a felsoroltak, azonban láttunk már tőlük lelketlen, alibi játékot az elmúlt években nem is 1x. Majd Capello gatyába rázza őket. Vagy nem.

Ha viszont kötekedni szeretnék, akkor Ronaldo már rég semmit nem nyújt (és ne gyertek azzal a "de az első 3méteren még mindig úgy gyorsul, mint senki más" szöveggel, mert akkor nem láttátok Eto'ot játszani), Raul hihetetlen mód kiégett, és nem csak "nem ment neki annyira a játék". Semennyire sem ment. Salgado, Cicinho + RC jók, meg minden, de szélső védőként az nem ülteti őket hintába, aki nem akarja. Hát még Messi, Dinho és Eto'o... Baptista: egyik kedvenc spillerem volt, de őt is sikerült el...notok, gratulálok. Jah, és írtad Cassanot... erre csak annyit, hogy :lol: Mégis milyen focista az, aki "haCapelloÚrJön, akkormajdlefogyokésjóljátszok,mertőamúzsám,máskülönbenmindenkibekaphatja" Ez milyen mentalitás?

Persze ez csak vélemény, a fociban semmi sem visszafordíthatatlan, Zidane-nak is volt 1 jó(fél)VBje, pedig az előtte lévő két évben gyak.lag semmit nem csinált azon kívül, hogy teleizzadta a mezeit. Úgyhogy feltámadhatnak a madridiak, lehet bizakodni... de tényleg

Bocccs, ha hosszú volt
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.14. 11:18:55

Ordog írta:Kaká már játszott a BL selejtezőben, szoa ha a margó megveszi akkor csak a PL-ben ill. a kupában játszhatna. De szerintük így is megérné...

Nem normálisak szegények. De sztem hagyjuk rájuk... Mindig is tudtuk hogy nem volt erősségük a gondolkodás...
Mi az PL :?: Amugy meg a tavaszi szezonban már játxhatna a BLbe, ugy hogy simán megérné nekik :!:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.14. 11:04:15

Az a csupán pont elég nekünk :wink:

Pedro nem úgy van az a szabály, hogyha egy játékost egy klub nevezett a BL-be és időközben átigazolt, akkor max az UEFA-Kupában játszhat az új klubban ez volt Adebayorral is a Monaco indult a BL selejtezőben, de UEFA jutott neki és az Arsenalban ezért nem játszhatott a BL-ben én legalábbis így tudom
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Buitre
Jugador d'estrella

2006.08.14. 11:03:14

LOOL, itt néhány embernek mekkora arca van....Respekt Mental_Theo-nak.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.08.14. 10:59:39

Nem rossz játékosok a Real játékosai, csak nem megy nekik a csapatban. nem kell lesz*rozni a játékosaikat,ez elég kisgyerekes viselkedés. csupán nem játszanak jól..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Pedro
Jugador d'estrella

2006.08.14. 10:50:22

Igen, játszott, azonban ha megvenné a Real (amire van most 10%uk), és ha a madridiak túlélnék a csoportkört (talán sikerülni fog :lol: ), akkor úgy'tom, az egyenes kieséses szakaszban játszana. És sztem BL nélküli szerepléssel is megéri nekik Kakát alkalmazni, úgy sem jutnak sokáig :D

Jó lenne, ha egyszer ők kapnák már a Chelseat, megnézném a mészárlást... :?

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.14. 10:49:35

Kaká már játszott a BL selejtezőben, szoa ha a margó megveszi akkor csak a PL-ben ill. a kupában játszhatna. De szerintük így is megérné...

Nem normálisak szegények. De sztem hagyjuk rájuk... Mindig is tudtuk hogy nem volt erősségük a gondolkodás...
Lezárt