Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A Milan szurkolok szerint Leao egy Dembele utanzat, barmikor benne van a veszely, de nagyon ritkan jon ki belole.PorSiempre írta: ↑2023.08.02. 05:59:13Leao-t pedig kész csoda, hogy eddig senki nem vitte el Milanóból.
Nem is a minőségre reagáltam, hanem a mennyiségre. Abban is meg kell lennünk.Peter írta: ↑2023.07.30. 19:59:40
Tudom, hogy kifejezetten nem erre gondoltál, de a létszámmal sosem volt bajunk. A minőséggel viszont annál több.
Akkor és azzal lehet majd bajunk, ha nem minőség és megfelelőség szerint szűkítünk, mert a szűkítés nem lesz elkerülhető.
Van néhány Jolly Joker ebben a keretben.....![]()
Tudom, hogy kifejezetten nem erre gondoltál, de a létszámmal sosem volt bajunk. A minőséggel viszont annál több.
Miért lenne tarthatatlan? Legyünk csak minél többen. Jöhet sérülés, egyesek formaromlása, legyen csak minél több játékos, akik közül válogathatunk.
Akkor tehát ott tartunk, hogy bármi, amit egy edző a meccs után nyilatkozik a vereségről, az lényegében kifogáskeresés.Troym írta: ↑2023.07.30. 13:02:02Guille a kifogásod ezen hozzászólások kapcsán akkor lenne jogos, ha az edző nem vereségeket követően tenné olyan nyilatkozatokat, amik kifogás keresésnek is tűnhetnek. Kikapni az Almeriatól pl nem kellemes, de mondja hogy jobb volt a másik, gratula, tanulunk belőle stb, de fű hosszát, intenzitást hagyja ki. Értelmetlen a körülmények emlegetése. Rajtunk kívül hány csapat szurkolói emlékeznek az izlandi vulkán miatt elbukott BLre? Amúgy meg ne kapjunk sörmeccseken se 5 gólt, de ha mégis kapunk, akkor ismerjük el, hogy jobb a másik, tanulni fejlődni kell és ennyi. Az hogy az első meccsünk, a másiknak meg mondjuk az ötödik a szakmai vezetés döntése. Az előszezont ők határozzák meg.
Szerintem még várjuk ki a végét, kik lesznek itt.
Hivatalosan 433 volt, de meccs közben inkább hasonlított a Man City féle 3241-re, én legalábbis vmi hasonlót láttam, védekezésnél a Baldé visszazárt LB-be.visca el barca írta: ↑2023.07.30. 12:22:10Valaki legyen már olyan kedves és rajzoljon egy taktikai hadrendet, hogy hogy álltunk fel tegnap kezdéshez. Látom megint 4 kp-s volt.
Valóban nem mindenki, csak sokan. Nem akarok már ezen rugózni, mert eddig is komolytalannak tartottam, de olyan jó, hogy innen megmondjuk, hogy még azt is, hogy Xavinak mit/mit nem kéne nyilatkozni anélkül, hogy bármit is tudnánk a körülményekről, előzményekről.
Minimális huzodasa lehetett a combjaban, elovigyazatossagrol írnak, ahogy Chrisnel is.
Cseri írta: ↑2023.07.30. 06:00:26Csak összefoglalót láttam,de egyértelműen látszott,hogy reál nem akart nyerni,hiszen ők csak akkor kapnak ki! Minket csak a szerencse segített,kapufákat egy katalán segédmunkás brigád készítette! Semmi nem változott, ők nyomták a fergeteges támadásaikat,jól felépített összjátékokkal,intenzíven jöttek előre,barca játékosok csak szaladgáltak. Az eredmény lehetett volna 8-3 oda. Jól kivehető,hogy Carlo megette Xavit, megint,így még a liga sem lesz meg. Ilyen alárendelt szerepben játszhattak volna a fiatalok,(hiszen az u13-ban van egy-két játékos,akik már most jobbak,mint Ferran)hogy ne legyen ennyire megalázó. Mi kiadtunk mindent,sőt erőn felül teljesítettünk,a real meg kb.30%-t adott, ezért és a afganisztáni mák mennyiségűnk miatt nyerhettünk,és persze azért mert a reálnak ez nem volt fontos!