Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a lényeg. Én néztem a válogatott meccseket és ott vkp-t játszott, de ott volt mindenhol, felszántotta a pályát, osztogatott, szerelt, csinált mindent és nem úgy nézett ki mint aki benne van a korban. Aztán eltelik egy hét és mintha kicserélték volna. Ezt nem tudom hová tenni. Tény, hogy mindenki volt pihentetve, ő kevésbé, de nem csak most van vele gond hanem a tavalyi szezon vége óta. Lehet itt azzal jönni, hogy Umtitit akarjuk a csapatba, meg hasonlók, de ez hülyeség. Még nem kész rá a srác. Szerintem itt a többség egy olyan Mascherano-t akar látni aki az előző években volt.recrea írta:Nyugodtan lehet ekézni (ahogy mást is) egy olyan szituáció után, ahol egy hulló labdát nem talál el, és abból gólt kapunk. Megyében elvárható dolog. Ez nem képességbeli hiba, a korra fogni meg aztán a legnagyobb mellélövés, én a magam szintjén 30 évesen voltam életem formájában. Fejben nincs ott meccsen, szituációkban, ezt kellene már észrevenni egyeseknek.
Nalunk meg mindig ez a posztja, es sok even at klasszis teljesitmenyt hozott le, a gyengebb meccsei utan elovenni, hogy nem is kh.. Sose ertettem. Szimplan nincs jo formaban, es ezt fel is hozza neki par ember, ennyi a tortenet, nem tudom ez miert faj sokaknak. Businak meg ahhoz semmi koze, hogy Masch epp hogy szerepel es milyen hibakat vet, en se ertem hogy jon o ide. Mintha SR gyengebb idoszaka utan valaki benyogne, hogy de Ini se tudna ott jol jatszani..Yokozuna írta:Busquets úgy jön ide, hogy amíg Masc-ot össze vissza dobálják a posztok között, és évek óta nem a saját helyén játszik, megnézném, hogy másik játékos teljesítménye hogyan alakulna ilyen esetben.
Az, hogy pocsék volt, nagyon elfogult vélemény. Nem mérvadó, de a riporter is folyamatosan dicsérte megelőző szereléseiért, helyezkedéséért.S.Agüero írta:Mondd el kérlek, hogy hogy jött ide Busquets.Yokozuna írta:Megnézném Busquetst így a jobbhátvéd poszton. Mascnak ez is jól állt, bárhol bevethető, klasszis játékos.![]()
Ez egyébként sem jobbhátvéd poszt volt, csak szólok. És az lehet, hogy jól állt neki, csak pocsék volt.
+1Subinho írta:Mindenki pihenhetett a válogatott meccsek után, ő nem.
Mindenki sz@# volt az Alaves ellen, mégis ő van ekézve...
Azért egy picit vegyünk már vissza!!!
Persze. Mindenki másnál méltánylandó a válogatott szereplés és a vele járó sok utazás. Nála nem.recrea írta:Nálam elvágta magát (mintha bármit is számítana) azzal a múltkori lufttal, képtelen vagyok elhinni, h ezer tétmeccsel a háta mögött nem képes 90 percig koncentrálni egy rutinos játékos. Jól van lakva, menjen a Juventusba vagy ahol motivációt kap.
Nem a tegnapi meccsre vonatkozik a véleményem, hanem általánosságban.Messias2 írta:Ha nem láttad, akkor mi alapján alkotsz véleményt?LG írta:Az Aleves ellen tényleg gyenge volt, a tegnapit nem láttam, de úgy érzem, sokan túlzásokba estek vele negatív irányban
Ha nem láttad, akkor mi alapján alkotsz véleményt?LG írta:Az Aleves ellen tényleg gyenge volt, a tegnapit nem láttam, de úgy érzem, sokan túlzásokba estek vele negatív irányban
Yokozuna írta:Mascnak ez is jól állt, bárhol bevethető, klasszis játékos.
Mondd el kérlek, hogy hogy jött ide Busquets.Yokozuna írta:Megnézném Busquetst így a jobbhátvéd poszton. Mascnak ez is jól állt, bárhol bevethető, klasszis játékos.
De, én láttam, és Masch valami szörnyű volt, akkor verték meg 1v1-ben, amikor akarták, Ráadásul a labdakihozataloknál is komoly gondjai akadtak a Leganes pressingje miatt. Annyi kifogása lehet, hogy 3 védős rendszerben kellett (volna) megállnia a helyét.Yokozuna írta: Miért, te nem láttad?
Miért, te nem láttad?Messias2 írta:Legközelebb nézd meg a meccset is, kérlek.Yokozuna írta:Megnézném Busquetst így a jobbhátvéd poszton. Mascnak ez is jól állt, bárhol bevethető, klasszis játékos.
Legközelebb nézd meg a meccset is, kérlek.Yokozuna írta:Megnézném Busquetst így a jobbhátvéd poszton. Mascnak ez is jól állt, bárhol bevethető, klasszis játékos.