Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Min játszol?neobarca írta:Valaki tudja hogyan lehet megnövelni a fizetési keretet? Ha egyáltalán meglehet...
Csak a következő idényben nő meg a keret, addig annyival kell dolgoznod, amennyivel...neobarca írta:Valaki tudja hogyan lehet megnövelni a fizetési keretet? Ha egyáltalán meglehet...
Sajnos nem engedi. Azért, mert hülye voltam, és eladtam minden bénát, aztán az átigazolási szezon vége felé meg nem igazán jött senki.daffy írta:keresési beállításoknál esetleg szabadúszó keresése? nem fűzök nagy reményt hozzá,hogy sikerül igazolási időszakon kívül bárkit is szerződtetni. miért nincs elég embered?
keresési beállításoknál esetleg szabadúszó keresése? nem fűzök nagy reményt hozzá,hogy sikerül igazolási időszakon kívül bárkit is szerződtetni. miért nincs elég embered?davi10 írta:Igen, Fifa 11, xbox 360. Sajnos nem találtam tehetségkutatót vagy akadémiát. Más ötlet?csabooo írta:ha nem akarod 0-3 al végitolni akkor szerződtess egy ifi játékost az akadémiából vagy esetleg a tehetségkutatóból.. nem tudom melyik fifárol beszélsz, ha a 11ről akkor nem tudom ott igy vannak-e a dolgok, azon még nem játszodtam...
Igen, Fifa 11, xbox 360. Sajnos nem találtam tehetségkutatót vagy akadémiát.csabooo írta:ha nem akarod 0-3 al végitolni akkor szerződtess egy ifi játékost az akadémiából vagy esetleg a tehetségkutatóból.. nem tudom melyik fifárol beszélsz, ha a 11ről akkor nem tudom ott igy vannak-e a dolgok, azon még nem játszodtam...
11ben nincs akadémia, sem tehetségkutató. davi10 ha van kölcsönben játékosod, akkor azt hozd vissza és kész.csabooo írta:ha nem akarod 0-3 al végitolni akkor szerződtess egy ifi játékost az akadémiából vagy esetleg a tehetségkutatóból.. nem tudom melyik fifárol beszélsz, ha a 11ről akkor nem tudom ott igy vannak-e a dolgok, azon még nem játszodtam...
faithnomore írta:aki szokott Fifa 11-el gamerangeren online játszani az vegyen fel nyugodtan a barátok közé, jó lenne pár meccset nyomni, mi haverokkal szoktunk esténként de jó lenne ha összegyűlne egy kis társaság
nevem: lacaballeta
Menedzserben a Barcával tolom Profin.Messithebest írta:2 percesen ez szinte lehetetlen, grat. Nekem a rekordom 5 perces félidővel 35-0 volt(Barca-Sevillajuhaszdani95 írta:Nyomtam ma egy kicsit amatőrbe a 07-et az MU-val:D (félidő 2 perces volt)
http://imageshack.us/photo/my-images/143/fifabit.png/
Nézzétek meg:))
2 percesen ez szinte lehetetlen, grat. Nekem a rekordom 5 perces félidővel 35-0 volt(Barca-Sevillajuhaszdani95 írta:Nyomtam ma egy kicsit amatőrbe a 07-et az MU-val:D (félidő 2 perces volt)
http://imageshack.us/photo/my-images/143/fifabit.png/
Nézzétek meg:)
daffy írta:fifa 12 trailer e3
jó lesz,jó lesz.szajko írta:Igen, véletlenmást akartam
:D
ezt itt: http://www.youtube.com/watch?v=Pr5I2gzCEPM
át is szerktesztettem a másik hsz-t gyorsannem bánnám ha ti is megtennétek
Most ezt véletlenül linkelted ide?FCBMessi19 írta:He?
He?