Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boriello tavaly a 2. vagy a 3. legtöbb gólt lőtte a Serie A-banAttya írta:Most olvastam, h a Milan a szkudetto-t + mindent +fog nyerni ezzel a csapattal, mert minőségi játékosokat vettek!!! Nem gondolják komolyan, h ezekkel az igazolásokkal sikert fognak elérni!!! Egyedül Flamini volt jó fogás de ő kevés! Ronni kiégett, Zambrotta a legfiatalabb védőjük lesz a maga 31 évével, Boriello játékát nem ismerem, szóval ő még lehet jó igazolás! Inter, Juve, Roma, Fiorentina/Milan ez lesz a bajnokság vége, NÁLAM!
A Milannak egy egész védelmet le kéne cserélnie ahhoz, hogy vmit nyerjen... Boriello meg kölcsönből jött vissza...Attya írta:Most olvastam, h a Milan a szkudetto-t + mindent +fog nyerni ezzel a csapattal, mert minőségi játékosokat vettek!!! Nem gondolják komolyan, h ezekkel az igazolásokkal sikert fognak elérni!!! Egyedül Flamini volt jó fogás de ő kevés! Ronni kiégett, Zambrotta a legfiatalabb védőjük lesz a maga 31 évével, Boriello játékát nem ismerem, szóval ő még lehet jó igazolás! Inter, Juve, Roma, Fiorentina/Milan ez lesz a bajnokság vége, NÁLAM!
Nem vagyok oda Quaresmáért, de ha csak 20 milla, akkor legyen...Miután Lampard leigazolása nem sikerült a klubnak, újra előtérbe került Quaresma neve. A támadóért a Porto 20 millió körüli összeget kér és egyes hírforrások szerint 1-2 napon belül véglegessé válhat a játékos leigazolása. Rajta kívül a Portsmouth ghánai középpályása, Sulley Muntari neve is felmerült. Az ex udineiért már az elsőző szezonban is versenyt futottunk a Milán, Róma és a Juventus csapatával, ám nagy meglepetésre az angol klubot választotta akkor a 23 éves játékos, akinek az ára 16 millió körül lenne. Ő egyébként Olaszországban nevelkedett játékosnak számít, mert 21 éves kora előtt 3 szezont töltött az Udinese csapatánál. A harmadik név a Fluminense brazil védője Thiago Silva, aki olyan 12 millió euróba kerülne és nem azonos az ugyanilyen nevű küzdősport bajnokkal. Thiago Silva 2004-ban már szerepelt Európában méghozzá Mourinho kezei alatt egy fél szezont a Porto csapatánál. Az ő érkezése valószínűleg csak augusztus legvégén lenne esedékes, hiszen tagja a brazil olimpiai válogatott keretnek. Thiago Silva érkezése esetén nagy valószínűséggel Burdisso a Fiorentina csapatához kerülhetne.
Igen énis olvastam. SzörnyűVarga Tamás írta:A Sampdoria középpályása Gionata Mingozzi halálos autóbalesetet szenvedett.
R.I.P.
Nemtudom...Az Inter nagyon erősnek tűnik, de a Juve (sajnos, mert szeretem őket) elég bután igazolt. Poulsen,Sissoko,Zanetti, vkp-val vannak tele, de nincs egy kreatív, irányító középpályásuk se. A Milan szerintem erős lesz, bár én se szeretem őket. Romára kíváncsi vagyok, kár hogy nincs sok pénzük, mert szépen és jól játszanak, ha ehhez mégjobb játékosokat tudnának szerezni....Barcaforever írta:Amúgy se szeretem a Milant.Ezután se fogom.![]()
Remélem jövőre se fognak nyerni semmit.José apjok sztem aratni fog.A Roma nem hiszem, h bele fog tudni szólni a sztem Inter-Juve párharcba.
3.-4.re én a milant a Fiorentinát és a Romát várom.Hiányozni fog sztem Mancini.
Igazad van a Fiorentinát kifelejtettemdarmian írta:
Azt ,hogy remélem szorosabb lesz, úgy gondoltam ,hogy több csapat lehet versenyben a scudetto-ért.stefanl10 írta: Hát szerintem 07/08-as bajnokság elég szoros volt ha azt nézed h az utolsó fordulóban dőlt el a scudetto sorsa
Moratti, az olajkirály a tulajdonos.Capon írta:kukázott, ez nagyon jó!!
Valaki felvilágositana, hogy az Internek honnan van már pár éve bőségszaruja? Annyi pénzük van igazolásokra, hogy csak nézek (leginkább az utobbi pár évben), honnan ez a sok pénz??
Hát szerintem 07/08-as bajnokság elég szoros volt ha azt nézed h az utolsó fordulóban dőlt el a scudetto sorsabouba írta:Kiváncsi vagyok erre a Zarate nevű srácra,akit most igazolt a Lazio, állítólag nagyon jó.Az is érdekel,hogy jövőre mire lesznek képesek.
Bár nem nagyon szoktam nézni az olasz bajnokikat,remélem jövőre sok jó csapat lesz(Roma,Juve,Lazio +Milan, Inter )
Szerintem az Inter a legesélyesebb(nevek alapján,mert játszani még nem láttam őket),bízom benne,hogy meg tudja szorongatni ez a másik 4 csapat,és izgalmasabb bajnokság lesz,mint a 07/08-as.
A Lazio helyére inkább tegyük a Fior.-t, nagyon megerősítették a keretüket, sokkal inkább képesek lehetnek megszorongatni az Intert, mint a Lazio. A Lazionál talán még a Napoli is esélyesebb erre... nem történt ott akkora változás a nyáron (eddig), hogy újra az élcsapatokhoz soroljuk őket. Sikerrel zárnák a jövőévi szezont, ha valahogy elcsípnék az UEFA kupát - szvsz.bouba írta:Kiváncsi vagyok erre a Zarate nevű srácra,akit most igazolt a Lazio, állítólag nagyon jó.Az is érdekel,hogy jövőre mire lesznek képesek.
Bár nem nagyon szoktam nézni az olasz bajnokikat,remélem jövőre sok jó csapat lesz(Roma,Juve,Lazio +Milan, Inter )
Szerintem az Inter a legesélyesebb(nevek alapján,mert játszani még nem láttam őket),bízom benne,hogy meg tudja szorongatni ez a másik 4 csapat,és izgalmasabb bajnokság lesz,mint a 07/08-as.