Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4 emberes siget vállalsz? Ha igen akkor megírom hogy mi kéne...poldi. írta:Nem volt kedvem itt jelszóemlékeztetőznia sok pont a nevemben mindig kikészített
nem tudom miért cifráztam annak idején túl, benéztem
de újra itt vagyok, várom a kéréseket stb.
Megint idézem.Bocsánat érte.albicelesteX írta:Valamelyik Mester csinálna Nekem egy új siget?Barca címere és a Roma címere és a két 10-es,tehát Messi illetve a Capitano vagyis Totti.Ha megoldható lenne nagyon megköszönném!!!
Poldi, poldi, poldi, poldi, poldi
Igen, ahogy előttem írtak Piqué.MessiFan írta:Igen, én is imádom az avámat. Még poldi csinálta kb egy éve de nem tudom megunni
Egyébként ez sült ki belőle:![]()
![]()
Nem lett hasonló mert mire kész lett akkor olvastam el a hsz-ed
Remélem azért tetszik.
Súlyos...súlyos hiba!Messithebest írta:Az Piqué és nem PiuqéMessiFan írta:Igen, én is imádom az avámat. Még poldi csinálta kb egy éve de nem tudom megunni
![]()
Remélem azért tetszik.Egyébként eszméletlen jó lett!
Az Piqué és nem PiuqéMessiFan írta:Igen, én is imádom az avámat. Még poldi csinálta kb egy éve de nem tudom megunni
![]()
Remélem azért tetszik.
Lehet kisebb is, ahogy te jónak látod!MessiFan írta:Jó a kép és a minősége is. Megcsinálom.
130x160-as legyen? (olyan mint a mostani)
Megint idézem.Bocsánat érte.albicelesteX írta:Valamelyik Mester csinálna Nekem egy új siget?Barca címere és a Roma címere és a két 10-es,tehát Messi illetve a Capitano vagyis Totti.Ha megoldható lenne nagyon megköszönném!!!
Higany benned nem lehet csalódni.A már tőled megszokott minőségben gyártod a szebbnél szebb képeket, csak így továbbhigany írta:#Neymar# írta:Valaki csinálna nekem egy Neymaros siget?Brazil mezben legyen ha kérhetném.Ha nem találtok hozzá képet akkor keresek.