Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki nem pótolhatatlan (kivéve Messit, Xavit, Iniestat, Puyolt, Piquet,...LG írta: Végre vki megfogalmazta amit én is gondolok. Ugyanez a véleményem. Az első szezonja valóban nagyon jól sikerült, de a tavaly vagy idén már közel sincs akkora formában. Amit mostanában nyújt, ennyit sztem más is tudna. Vagy ha nem, akkor sem hinném, h a csapat eredményességén ez annyira meglátszana. Anno Oleguer volt jobbhátvédünk, és mégis BL-t nyertünk. A mostani csapat pedig még erősebb, nem hinném, h Alvesen múlna a sikerünk v. bukásunk.
A pótolhatatlanságot meg hagyjuk, mert ez a szó zavaró hatással van az idegrendszeremre.
Ácsi! BL-t azért nyertünk, mert Oleguer igaz h nem ment fel támadni, de a bal oldalon egy bizonyos Gio egy bizonyos R10-el karöltve radírozta le az ellenfél jobb oldalát. És amikor nem ő akkor Sylvinho, vagy Oleguer helyén Belletti.LG írta:Végre vki megfogalmazta amit én is gondolok. Ugyanez a véleményem. Az első szezonja valóban nagyon jól sikerült, de a tavaly vagy idén már közel sincs akkora formában. Amit mostanában nyújt, ennyit sztem más is tudna. Vagy ha nem, akkor sem hinném, h a csapat eredményességén ez annyira meglátszana. Anno Oleguer volt jobbhátvédünk, és mégis BL-t nyertünk. A mostani csapat pedig még erősebb, nem hinném, h Alvesen múlna a sikerünk v. bukásunk.Léfe írta:Ne hivatkozzunk Pepre, Ő edző a szerződéskötésről nem dönt. Alves nélkül is volt és lesz Barca, nála fontosabbak is mentek el, mint Etoo és láss csodát. De amugy sem kellene tul lihegni, mert bár tényleg jó spiler, de az első "csucs" éve uán csak felejt. Nem ad jol be - sőt - vacakul. Már nem lő kapura sem, védekezése is néha gyengébb. Aki nem akar itt játszani, menjen. Mindig van más megoldás.
A pótolhatatlanságot meg hagyjuk, mert ez a szó zavaró hatással van az idegrendszeremre.
Végre vki megfogalmazta amit én is gondolok. Ugyanez a véleményem. Az első szezonja valóban nagyon jól sikerült, de a tavaly vagy idén már közel sincs akkora formában. Amit mostanában nyújt, ennyit sztem más is tudna. Vagy ha nem, akkor sem hinném, h a csapat eredményességén ez annyira meglátszana. Anno Oleguer volt jobbhátvédünk, és mégis BL-t nyertünk. A mostani csapat pedig még erősebb, nem hinném, h Alvesen múlna a sikerünk v. bukásunk.Léfe írta:Ne hivatkozzunk Pepre, Ő edző a szerződéskötésről nem dönt. Alves nélkül is volt és lesz Barca, nála fontosabbak is mentek el, mint Etoo és láss csodát. De amugy sem kellene tul lihegni, mert bár tényleg jó spiler, de az első "csucs" éve uán csak felejt. Nem ad jol be - sőt - vacakul. Már nem lő kapura sem, védekezése is néha gyengébb. Aki nem akar itt játszani, menjen. Mindig van más megoldás.
Úgy emlékszem, hogy abban az évben amikor mi megvettük, a Chelsea már nem tett ajánlatott neki és a klubnak. Kicsit homályosak az emlékeim róla de úgy rémlik, hogy 2008ban mi voltunk egy egyetlen komoly kérői, a Real sem mutatott elég határozott érdeklődéstVégül mégis idejött, pedig a Chelsea jóval többet fizetett volna akkor, ő azonban a Barcelonát választotta.
bale a cipőjét nem pucolhatja alvesnek. egyelőre egy felkapott,gyors és max tehetséges játékos. a tottenhamet lassan kinövi,de azér nah...! messze van ő még a barca szinttől. ha nem alves,akkor maicon vagy max lahm,de egyik sem érné meg,így maradnia kell és fog is9Dave írta:Sokakkal egyet értek, hogy Alves szinte pótolhtatlan.
De ha Bale jönne helyette, talán egy szimpla sajnáltság lenne bennem.
Én ugyan csalódott nem vagyok, mert nem szívem csücske Alvés. Viszont elégedetlen vagyok vele szemben, még ha ismerem is azt az ügyet , ahogy idekerült. Végül mégis idejött, pedig a Chelsea jóval többet fizetett volna akkor, ő azonban a Barcelonát választotta. Ezt ne felejtsd el. Abban maximálisan egyetértünk, hogy ilyen fizetésnél hogy lehet valaki elégedetlen, de hát nem ez az egyetlen csapat, ahol játszhat! Majd pár év múlva biztos esélyes lesz a City is, akkor pedig ez a 9.5 millió eurós fizetése a csúcs lesz számára. Amíg ki nem hátrálnak az ázsiaiak a csapattól...mindorokke_barca írta:Aki most csalódott Alvesben, az nem ismeri a körülötte lévő hercehurcát a Sevillából való eligazolásával kapcsolatban. Korábban egy évvel majdnem a Chelseabe került, de a Realtól sem állt messze. Neki mindegy volta hova kerül, csak nagy klub legyen. Ő is csak egy zsoldos aki a Realt is azért savazza mert épp itt van. Fél lábbal már a Chelseaben volt 2007ben amikor a Sevilla elnöke mégis kihátrált az üzletből.
A fetrengései miatt számomra soha nem volt szimpatikus így nekem olymindegy, hogy mi lesz vele. Amíg a Barcát segíti áldásom rá, maradhat, de ha ilyen magas fizetéseknél valaki képes még elégedetlenkedni egy ilyen klubban, akkor annak tényleg szevaszt kell inteni. Nekem nem fog hiányozni.
Igen, csak ezzel elindulhat egy lavina. Mert akkor aztán oda kell adni azt a +2 milliót a világ legjobb középhátvédjének, középpályásának stb...azt az évi 1,5-2 milliót odaadhatná a világ legjobb jobbhátvédjének.
Szerintem is, mert meg se közelítené Alves szintjét.samy85 írta: De mindegy!!! És Aly is játszott már jobb oldalon nem egyszer!!
1. nem szólok le mindenkitsamy85 írta: Nem kéne mindenkit leszólni aki forumban van!
Mr tökéletes!!!
Nem 9,5 millót kapna (ezt az összeget a City adná, amennyiben hihetünk a médiának), hanem kb. 7-et. Ennyit kereshet Ini és Xavi. A Barca ajánlata 5-5,5 millió lehet, ami Valdes és Puyol jövedelmi szintje a klubnál. Egyébként annyi pénzt szórt ki a management az elmúlt 2-3 évben felesleges igazolásokra, hogy talán azt az évi 1,5-2 milliót odaadhatná a világ legjobb jobbhátvédjének.MichaaBee írta:Isten őrizz, hogy megkapja a 9.5 milláját... Nehogymár többet kapjon, mint Xavi és Iniesta. Kapott egy olyan szerződést, ami egy szinten helyezi el a csapat többi fontos tagjával, Piquével, Puyollal, Valdésszel stb. Ez is nagy pénz és ha ez nem elég neki, akkor fel is út, le is út!MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
sjd írta:na, idén is elkezdődött az átigazolási időszak az FM-kockák számárasamy85 írta:Ha elmegy Alves, mondjon valaki egy olyan kvalitásu/képességű játékost aki olyan mint Dani!!!
Nem nagyon tud mondani senki sem!
Talán 2 játékost lehetne elképzelnia blaugranaban!: Gareth Bale, és Aly Sisokkho! szerintem!![]()
először is legyünk tisztába a jobbhátvéd fogalmával, ami NEM balhátvéd
és legalább Cissokho nevét tanuld meg leírni, mielőtt ilyen remek ötleteket adsz
ha Alves meg eligazol én komolyan mondom elmegyek Manchesterbe és a háza előtt nyílt színen fogom elégetni a mezem, amin a neve van...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami itt volt a főoldalon cikk, abban az állt, h szeretné, h van egy olyan érzése, Alves még sokáig a Barca játékosa lesz, szóval messze nem szögezte le. Persze ő nyilván jobban belelát a dolgokba, de azért Cruyff is vmilyen szinten, és nyilván nem nyilatkozna ilyen Johan, ha biztos lenne Alves maradása. Amúgy abban nem értek egyet Cruyffal, h nem szabad Alvest hibáztatni. Ha + 2 millióért képes elhagyni egy ilyen remek csapatot, amibe teljesen beleillik, és megbecsülik, és sikereket ért el, és jó esélyei vannak újabb sikerekre, akkor sztem igenis megérdemli a kifejezetten durva kritikákat Alves. Persze ezzel még várok, hátha marad, de bennem már akkor is tüske marad.MessiFan írta:Pep leszögezte, hogy Alves még sokáig a Barcában marad erre Cruyff már el is adná.
Elég érdekes dolog. Miért kéne eladni? Miért nem lehetne megadni neki azt a pénzt? Adják meg neki és legyen boldog. Ennyi én már nem is foglalkozom többet ezzel az üggyel. Ha megy akkor menjen a citybe ahol annyi pénzt kap amennyit csak akar.
Igen, őt én is bírom, viszont őt is igen nehezen lehetne elhozni a Bayern-ből.kurdt írta:Egy ember van, akit el tudnék Alves helyén képzelni, de még vele sem lehet teljesen pótolni a brazilt: Lahm