Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Araujo, szigorúan ZS-vel.Barcaman1993 írta: ↑2025.03.05. 21:57:54Szavazás: Araujo vagy Inigo állíttatja ki magát? Kár ezért a ziccerért... Nagyon sokat ért volna egy gól.
Èn aztán teszek a bíróra. Nem rajta fog elmenni ez a meccs. Ès nyakamhoz a kést, h Araujo vagy Inigo ki fogja magát állíttatni. Helyzetek ma is ott vannak amit elbénáznak. Nekem ma Yamal egy nulla amit csinál mint, ha nem lenne kedve focizni… az a Benficás balhátvéd leveszi az egész jobb oldaltcsababarca írta: ↑2025.03.05. 22:01:25Hát akkor piros, bírózzunk, nekem 8.
Nálam ez sárga, amit meg is kapott, nem is értettem ezt az 5 perces hisztit, főleg hogy eleve agyatlanul páros lábbal csúszott oda Inigo is.
nem védem, csak kezd viccessé válni az össznépi Lewa ekézés, amikor Raphinhának nem volt jó mozdulata és Yamal se sokat tesz, mindegy....majd lehozzuk Lewát és jöhet közfelkiáltásra Ferran. Amúgy Yamal biztos berúgja az egyetlen nagy helyzetünk? Az elmúlt fél év nem a góljaitól hangos neki sem...
Hát akkor piros, bírózzunk, nekem 8.
Abszolút nem jellemző ez idén. Raphinha pusztán pocsék megoldást választott. Hosszú lesz még ez a félidő, főleg két sárgás belső védővel.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.03.05. 21:55:47Onnan hova akarunk passzolni? Megint a tipikus barca betegség, hogy az utolsó pillanatban is egy passzt keresünk a kapu előtt, ahelyett, hogy rálőnénk.
Egyetértek.bence0330 írta: ↑2025.03.05. 21:54:22Szerintem elmaradt egy sima piros.
Le a kalappal a srácok előtt, a Monaco meccs óta nagyon kompaktul védekezünk emberhátrányban, igazából volt annyi lehetőségünk, mint nekik. Persze ezt valahogy bírni kell, meg nem kéne ennyit gyakorolni ezt a háromnegyed meccset 10 emberrel játszós témát.
Raphinhát sajna pihentetni kellett volna a hetekben, teljesen tompa, és ő nem egy ösztönös zseni. Amiben ő zseni, ahhoz kéne az élesség. Borzasztó volt ez a megoldás.
Védheted Lewát, elvett a "kihaénnem" hozzáállásával egy gólt Yamaltól, azóta azt az egy passzt lehet a javára írni.
Rossz labda volt, csoda hogy elérte a brazil.
Nem, sárgás volt, meg is adta szó nélkül a bíró, mint ahogy Baldé ellen is.