Leirom ujra: sztem tokmindegy hanyadik olaszorszagban az Inter, lattuk h milyen “jatekot” valasztottak, es ezt milyen minosegben tudtak csinalni. Ha nem sikerul tovabbjutni a csoportbol, akkor nem sikerul, csak az a lenyeg, hogy ne egy osszezuhanos 4-0 legyen, hanem kuzdjenek az utolso percig, ahogy eddig mindegyik csoportmeccsen. Uj keret, uj edzo, tinik es oregek, milliardos adossag, es most meg a serulesek is. Ha EL, akkor az lesz, mert ehhez eleg ami most van. Ettol meg elkezdett ujraepulni a klub, es nem kell a kardunkba dolni, ellentetben az elozo evekkel.
Én a helyszínen szurkolok, ennél többet nem tudok hozzátenni

Remélem hogy Gavi, Pedri es FdJ is kezdok lesznek, oszinten szolva en Raphit leultetnem a padra, szerintem nagyon gyenge a srac. Inkabb legyen kicsit feljebb Gavi is, es legyen szabadabb felfele Albának vagy Baldénak. Majd ha nem jon az eredmeny, akkor johetn a brazil meg meg akit akarunk.
Remelem Dembele kezd es oda is teszi magat, meg Lewa is, mert hetvegen nagyon nem tortek ossze magukat….
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila