guardiolánál próbálnák ezt megcsinálni.
Guardiola utolsó szezonja nagyon hasonló volt ahhoz, amit az utolsó néhány meccsen most előadott a csapat.
LE.: meg kell nyerni egy meccset a lehető legjobb összeállításban és azután cserélni, rotálni, pihentetni, és nem fordítva szerencsétlenkedni.
Én a tartalékos kezdőnek maximálisan örültem, kell a pihentetés az Atletico előtt. Mikor becserélte az amúgy alap kezdőket, ugyanúgy nem tudtunk velük mit kezdeni, most nem ezen múlott a dolog.
Inkább az a baj, amit lejjebb irt valaki: amikor nagyon jó formában volt a csapat, akkor nem rotáltunk, hanem akkor is folyamatosan a legerősebb kezdőt küldtük fel. Ennek van pozitív oldala is: gálák, veretlenségi sorozat, és negatív: a mostani fáradtság, gyengébb forma. Kicsit olyanok voltunk, mint a tücsök a mesében, akkor csak hegedültünk, és feléltük a tartalékainkat. Most már csak az a kérdés, maradt-e vmi rejtett tartalék még a kamrában a hajrára.
Ami még egy rossz ómen: ha a Guardiola éra óta eltelt időszakot nézzük, az olyan években, mikor EB vagy VB volt, tavaszra mindig visszaesett egy kicsit a csapat. (2010, 2012, 2014) Főleg előbbi kettő az érdekes, hisz akkor mindkét esetben spanyol győzelem lett a vége, amiben nagy szerepe volt a mi fiainknak is. Ami engem akkor kicsit feldühitett, hogy sokkal jobb formát mutattak ott a játékosaink, mint itt a csapatban, mintha a szezon végén egy kicsit rápihentek volna az EB/VB-re.
Ezért nem tetszik, hogy pl. Neymar esetében is most megy a huzavona a Copával meg az Olimpiával, pedig a szezon még javában tart.