Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ntibi67 írta:Nem tudom,hogy szurkolóként vagy álomfejtőként olvassam a hozzászólásokat.
Miért,Te nem találod gyerekesnek,ha valaki az álmát meséli el itt?S.Agüero írta:Lesz-e egyszer egy pozitív hangvételű hozzászólásod is?ntibi67 írta:Nem tudom,hogy szurkolóként vagy álomfejtőként olvassam a hozzászólásokat.
Amúgy remélem, hamar betalálunk, utána sima lesz.
Lesz-e egyszer egy pozitív hangvételű hozzászólásod is?ntibi67 írta:Nem tudom,hogy szurkolóként vagy álomfejtőként olvassam a hozzászólásokat.
Ha sok pálinkát iszok a kikérő alatt, még akár az is előfordulhat...LG írta:Ő a pap.MQuCsabi írta: Recrea: Amennyiben nem te állsz a menyasszony mellett, akkor ott sem kell lenned.![]()
![]()
Szerintem meg már az első félidőben lőjünk 3 góltS.Agüero írta:Én izgulni szeretnék, és az utolsó percben húzzuk be a Ligát!![]()
Ő a pap.MQuCsabi írta: Recrea: Amennyiben nem te állsz a menyasszony mellett, akkor ott sem kell lenned.![]()
Nem hiszitek el, h én is ezzel álmodtam. Nekünk 3-0, Messi első percben, másik kettő Suarez 80 után.visca el barca írta:életemben vagy 3x álmodtam focival, de azért éjszaka levert a víz, mikor az egyik granada játékos félpályás góllal egyenlített a 82. percben![]()
82. perc még oké, akkor hosszabbítással együtt lesz kb. 10 percünk, az alatt eldöntjük.S.Agüero írta:Nyugi, pár napja én azt álmodtam, hogy Vidal a meccs végén megnyerte nekünk a meccset.visca el barca írta:életemben vagy 3x álmodtam focival, de azért éjszaka levert a víz, mikor az egyik granada játékos félpályás góllal egyenlített a 82. percben![]()
Nyugi, pár napja én azt álmodtam, hogy Vidal a meccs végén megnyerte nekünk a meccset.visca el barca írta:életemben vagy 3x álmodtam focival, de azért éjszaka levert a víz, mikor az egyik granada játékos félpályás góllal egyenlített a 82. percben![]()
A Barcáért szorítók vannak kényelmesebb helyzetben, ha pontot/pontokat rabolnak, akkor annak örülhetnek, ha kikapnak, bajnok a kedvenc csapatuk. A Real szimpatizánsok viszont egy Barca győzelemnél duplán szomorkodhatnak.S.Agüero írta:Ez amúgy tök vicces.recrea írta:Vajon hogy fognak hajtani/focizni a Granada Barca, ill. Real szimpatizáns focistái?Én naivan azt hittem, hogy ezen a szinten már nem szurkolnak más csapatnak, de ezek szerint igen.
![]()
Akik nagy Barca-fanok, azoknak biztos megfordul a fejében a meccsen, hogy segítse-e az ellenfelet.
Ez amúgy tök vicces.recrea írta:Vajon hogy fognak hajtani/focizni a Granada Barca, ill. Real szimpatizáns focistái?