Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyílván! De azért ne mondd, hogy semennyire se motiválja a gólkirályi cím, pláne így, hogy elérhető közelségbe került. Szerintem igenis motiválja, hisz profi. Szerencsénkre viszont nem minden áron, fontosabb a csapat, mintahogy már írtam is fentebb.TripleH írta:Ennek a csapatnak az aranycipő és a Pichichi a legkevésbé fontos eredmény, ahogy Messi is mondta, ha választhatna az 5 aranylabda és a VB cím között akkor a másodikat választaná.ZolTano írta:Én Suárez gólokat várok a meccstől! Remélem lesz annyira motivált, hogy visszazerezze az első helyet a góllövőlistán, természetesen a csapat sikerét szem előtt tartva.
Hajrá Barca!
Ennek a csapatnak az aranycipő és a Pichichi a legkevésbé fontos eredmény, ahogy Messi is mondta, ha választhatna az 5 aranylabda és a VB cím között akkor a másodikat választaná.ZolTano írta:Én Suárez gólokat várok a meccstől! Remélem lesz annyira motivált, hogy visszazerezze az első helyet a góllövőlistán, természetesen a csapat sikerét szem előtt tartva.
Hajrá Barca!
Ha te mondod.visca el barca írta: a francokat. farkas nrbi is mondta, meg lehetett is látni, hogy hezitál. aki egyből pirosat szán a belépőért az odarohan és fél mp alatt felmutatja. itt ilyen nem volt.
Neymar sokkal inkább helyezni akarja. Amiért nagyon ekézve lett, hogy egy lépésről rúgja kb.kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
a francokat. farkas nrbi is mondta, meg lehetett is látni, hogy hezitál. aki egyből pirosat szán a belépőért az odarohan és fél mp alatt felmutatja. itt ilyen nem volt.Normandia írta:Rakitic esete a bíró számára egyértelmű piros volt
Én értem, csak azt mondom, hogy nem mérlegelnie kell, hanem a szabályok szerint ítélni, Függetlenül attól, hogy állított e ki korábban valakit, vagy sem. Rakitic esete a bíró számára egyértelmű piros volt és most hagyjuk, hogy jogos volt e vagy sem, szerinte igen, mert seperc alatt kiselejtezte a srácot, gondolkodás nélkül. A tizinél a partjelző, vagy alapvonali bíró döntése alapján fújt. Látszott, hogy nem rögtön fújta be, hanem az után mikor a fülére mondták. Nos, ha befújta, akkor viszont jogos a kiállítás is, mert ezt nem mérlegelheti. Erről nagyon pontosan szól a szabálykönyv.mess2009 írta: nem vagyok nagy szabálykönyves, de ennyit tudok. nem erről beszéltem, pontosabban nem úgy értettem, ahogy te.
utaltam is rá az élö topikban, hogy a TV.-ben az volt az eset minősítése (első ügy) hogy Rakitic szabálytalankodott!!
a bíró minősít egy adott szituációt tehát nevezzük bárhogy mérlegel ! lát valamit és eldönti, hogy az mi volt és ennek megfelelően ítél.
a második esetben tehát már mögötte volt egy kiállítás, amikor látta az esetet mérlegelve a szituációt dönthetett volna úgy is hogy az eset nem ér büntetőt! gondolom ez evidens.
erről beszéltem. hogy az nagyobb melléfogás lett volna? lehet. ez már a mi nézőpontunk ütközete.
Jól gondolod erre a meccsre nem kell elkapkodnod a jegyvásárlást.Nyugodtan várhatsz a netes vásárlással az indulás előtti napig mert valőban akkor raknak sok jegyet fel.De kint is vehetsz a pénztárnál v a La Ramblán.zsemberil írta:Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok, de eléggé tanácstalan vagyok, így reményeim szerint Ti, mint rendszeres Barca meccsre járók, tudtok segíteni. A kérdés a következő:
A jövő hét végén (márc. 13.) mennénk Barcelonába, és szeretnék beiktatni egy meccsnézést. Az aktuális bajnoki a Getafe ellen otthon kerül megrendezésre. Tekintettel arra, hogy szállás és repjegy már lefoglalva, semmiképp sem szeretnék lemaradni a meccsről, ezért a jegyvásárlással kapcsolatban merült fel kérdésem.
Hónapok óta folyamatosan nézem a Barca hivatalos honlapját, ahol azt látom, hogy az aktuális meccsek előtt 5-6 nappal ugrásszerűen megnő a szabad jegyek száma. Ezt annak tudom be saját belátásom szerint, hogy a bérletesek egy adott időpontig dönthetik el, hogy mennek e az adott meccsre vagy sem, így azok a helyek, amelyekre a bérletes nemleges választ ad, felszabadulnak.
Az általam vázolt vízió valóban így van, avagy csak képzelgés, és mihamarabb vegyem meg a jegyeket (még ha nem is egymás mellé szólnak) a meccsre?
Mit tanácsoltok?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
Jó, hát az egyértelmű, hogy a 11-esek 99%-át így rúgják, ezen kár vesződni. Nyilván a közhangulat azt diktálta, hogy a legurítós tizire ráverjék, hogy szabálytalan és sportszerűtlen, ezért kapott ekkora felhangot, de ez a szitu teljesen érdektelen.MessiNeymarSuarez írta:Konkrétan majdnem már a Rayo játékos rúgta Suarez helyett, és még sem fújták vissza, pedig Messiéknél Cruyff-féle tizijénél pár centiket veséztek ki és mondták hogy mekkora játékvezetői tévedés
Emlékeim szerint Torres soha nem lőtt egy szezonban 40 góltYokozuna írta:Mostanában nézve Suarez erőlködését a góllövés tekintetében, Fernando Torres jut eszembe a Chealse-ben.
Hidd el, nem látom annak, különösebben nem is érdekel, és nem is ismétlem többet magamat, mert már túltárgyaltuk rég.Tivornya írta:Olvastam kanty, de ennek ellenére még mindig csak te látod rózsaszínben azt a tizit.
Igaz,bocs,nem támadni akartalak,örülök,hogy felhoztad a témát.kanty írta:Nem azt írtam, hogy jól lőtte, hanem azt, hogy nem lőtte rosszul. Nyilván mehetett volna még inkább a sarokba, de ennél gyengébb büntetők is beszoktak menni. Persze abban igazad van, hogy egy ilyen játékosnak tényleg nem okozhat gondot, hogy felbikázza valamelyik sarokba - azt pedig tényleg nem szedi ki senki.Cseri írta:Szerintem nem lőtte jól,megküldte ez igaz,de nekem nem tűnt nagyon helyezettnek. Ezeknek a srácoknak szerintem nem okozhat gondot,hogy felvarrják valamelyik sarokba, szinte biztos,hogy ott nem éri el a kapus.
Esetleg, ha el is olvasnád, amit írtam, akkor megspóroltál volna egy kommentet.Tivornya írta:Egy jól rúgott büntetőnél a kapus csak saját maga mögül kihalászva ér a labdába, ne maszatolj már! Egy büntető totálbiztos értékesítéséhez igazából még focizni sem kell tudnikanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Egy jól rúgott büntetőnél a kapus csak saját maga mögül kihalászva ér a labdába, ne maszatolj már! Egy büntető totálbiztos értékesítéséhez igazából még focizni sem kell tudnikanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Nem azt írtam, hogy jól lőtte, hanem azt, hogy nem lőtte rosszul. Nyilván mehetett volna még inkább a sarokba, de ennél gyengébb büntetők is beszoktak menni. Persze abban igazad van, hogy egy ilyen játékosnak tényleg nem okozhat gondot, hogy felbikázza valamelyik sarokba - azt pedig tényleg nem szedi ki senki.Cseri írta:Szerintem nem lőtte jól,megküldte ez igaz,de nekem nem tűnt nagyon helyezettnek. Ezeknek a srácoknak szerintem nem okozhat gondot,hogy felvarrják valamelyik sarokba, szinte biztos,hogy ott nem éri el a kapus.kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.