Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nekem is,azért írtam amitGame90 írta:De legalább kimondja, amit gondolVolt szerencsém olvasni azt a hsz-t, amit lm19 ki,,sípolt''
Aki meg lemaradt róla, és nagyon érdekli, az majd küld nekem/LG-nek egy pü-tGame90 írta:De legalább kimondja, amit gondolVolt szerencsém olvasni azt a hsz-t, amit lm19 ki,,sípolt''
Én végig fórumozom a délutánt de erről a bizonyos cikkről én is lemaradtam.lionelmessi19 írta:Heheheheheheh!
Kikaptak, jeeeeee![]()
Erről a cikkről lemaradtam én is, csak most értem gépközelbe.
Hálám örökké üldözni fogja azt, aki leírja, h mi volt benne, illetve az elmentett változatát esetleg berakja ide!
Előre köszönöm!
Komizoli nevű kedves felhasználó írt egy jegyzetet hogy már elege van abból hogy a bírók állandóan csalnak a Madrid ellen.lionelmessi19 írta:Heheheheheheh!
Kikaptak, jeeeeee![]()
Erről a cikkről lemaradtam én is, csak most értem gépközelbe.
Hálám örökké üldözni fogja azt, aki leírja, h mi volt benne, illetve az elmentett változatát esetleg berakja ide!
Előre köszönöm!
Oli szituációja nem volt 11-es! guti egész egyszerűen hosszan csinálta a cselt, lekeresztezték volna így otthagyta a lábát. Volt úgymond "testi kontaktus", de nem volt SZABÁLYTALANSÁG. guti akarta, hogy legyen, de a lábak a földön, nem pedig a levegőben találkoztak, tehát nem volt akasztás. Oli egyhelyben állt, nem is tudott volna mit tenni, hiszen guti kibillentette az egyensúlyából, ergo becsapta..... majd feldobta magát. Nézte valaki a celta elleni meccset? guti szinte mozdulatról mozdulatra (még a hely is ugyanaz volt) megismételte ugyanazt, csak Perez Buruj ott nem ette meg... , guti kapott sárgát, ennyi. Arról már nem is beszélek, hogy Oli ráadásul még sárgát is kapott, ami tényleg nevetséges, már csak azért is mert később épp a második sárga jogán állították ki. És hát igen. Ott van az a nyavalyás 89. perc. R10-et Diarra egész egyszerűen begyalulta a földbe a 16-oson belül! Ott kellett volna óbégatni a sok rinyálosnak!barca99 írta:Lehet, hogy a bíró is hozzátett vmit a Racingnak... De hogy amikor Guti R10 után rúgott, nem kapott semmit. Diarra eltaposta R10-et a 16-oson belül... semmi. oli szituja megadható volt, ott nem lehetett semleges döntést hozni. Persze azt nem lehetett a bíróra fogni. Akkor mi voltunk a hülyék, mert a bíróra fogjuk. Ők meg ilyenkor foghatják a bíróra? Hogy is van ez?
Az hagyján, hogy a szurkolók hogy viselkednek. Egy szurkoló mindig elfogult, az a dolga! De egy állítólagos "szakember" capello nem lát a szemétől? Az el clásico után 3-szor kellett volna kinyalnia a bíró seggét oda-vissza. A celta elleni meccsük után, ha úriember, azt kellett volna nyilatkoznia, hogy nem érdemeltek győzelmet. Most meg még neki áll feljebb. Hihetetlen!Zozzy 5 írta:A Real Madridon csak nevetni tudok. A szurkolóikat meg sajnálom, gondolom ők is unják már ezeket az állandó mentegetőzéseket.
Az a tegnapi meccs egyébként anynira jellemző volt a margitra. Nyertek múltkor vagy 2-3 meccset, rögtön minden játékos meg a vezetőség azt nyilatkozza h bajnokok vagyunk. Hihetetlenül elszálnak maguktól, nem is csodálom hogy megint kikaptak.
Érdekes, Capello nem kiabált az el clásicó-t követően. Vajon miért? Az egy országos csalás volt! Ott miért nem írt senki PETÍCIÓT??? SZÁNALOM! MEGA LOL!Game90 írta:Ez igenCharlie írta:De mint ebből is látjuk, aztánCsek disz!
![]()
08:19 - A mérkőzés lefújása után Fabio Capello személyesen is odament Turienzo Álvarez játékvezetőhöz, s éles kritikákkal illette a találkozó alakulását döntően befolyásoló játékvezetőt.
08:27 - Turienzo Álvarez a mérkőzés után közleményben tudatta, hogy a lefújást követően Fabio Capello tiltakozott döntései ellen, és kiabált vele.
Van még 1 szavazatCharlie írta:Írjátok alá Ti isNe maradjunk ki.