Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szimpatikusnak szimpatikus volt, de én nem szerettem. Teljesen idegen volt tőle a játék, amit a Barça játszott, és emiatt sosem volt képes igazán jól teljesíteni, mindenkinek jobb volt, hogy távozott.kovinho írta:szimpatikus játékos volt és szerettük sztem mindannyian
De már bocsánatot is kért...fcbarcelonazsombi írta:Úgy örültem a real elleni goljának. Legalább egy jó indok miért igazolt el és a golöröme sem volt semmi. Jól bemutatot a sok realosnak:D:):D
Los!Los Banditos írta:Ismét gólt lőtt a Bayernben,ezúttal az Alemania Achen volt a szenvedő fél.Állítólag nagy gól volt.![]()
Nagyon remélem hogy a Real ellen is így fogja tolni...![]()
Azért a Holland bajnokság sokkal jobban egyezik a Némettel,mint a Spanyollal,én itt látom a "gondot"..ez nem neki való volt...Los Banditos írta:Ha kapott volna egykis időt és többször lett volna kezdő biztos avgyok benne hogy ittis kitudott volna bontakozni és megmutatni az Eindhoveni-Énjét...
Úgy látszik csak nálunk nem jöttek a gólók,bár azért nem volt annyira vészes az itteni teljesítménye sem!Chris írta:újra gólt lőtt van bommel, és most győztes gólt.
a végén még vissza kell hoznunk annyira jól megy majd neki.
Ronaldinho nem tud védekezni,Bommel viszont tudott,a középpályán pedig védekezni is kell.lionelmessi19 írta:nem hiszem, h ezzel probléma lenne idén, másrészt meg Ronaldinhot is lehetne vészhelyzetben középpályára tolni, csatárunk most úgyis van elég, még sok is.Bodi írta:Én azért annyira nem örülök a távozásának,így ugyanis a 2 posztra marad 3 játékosunk,egy ilyen hosszú szezonban ez kevés lehet!
Persze Mottat is fel lehet tolni eggyel,de azért az nem ugyanaz.
De reménykedjünk abban,hogy idén végre nem lesznek tartósabb sérülések,és így elég lehet a mostani keret.
hát barátom, ha nem szereted iniestát, akkor vmi nagy gond van nálad.lacesstar írta:De mé kell eladni?????Nagyon jól lő, erősenn és pontosan!!! És nem is nagyon érdekelte h csere..más ilyen jó játékos má sírt volna...és a barcának nem is kell a pénz..szval nem értem mé megy el...inkább menne iniesta, őt annyira neem szeretem
nem hiszem, h ezzel probléma lenne idén, másrészt meg Ronaldinhot is lehetne vészhelyzetben középpályára tolni, csatárunk most úgyis van elég, még sok is.Bodi írta:Én azért annyira nem örülök a távozásának,így ugyanis a 2 posztra marad 3 játékosunk,egy ilyen hosszú szezonban ez kevés lehet!
Persze Mottat is fel lehet tolni eggyel,de azért az nem ugyanaz.
De reménykedjünk abban,hogy idén végre nem lesznek tartósabb sérülések,és így elég lehet a mostani keret.
a favágó pontos értelmezése sztem:lionelmessi19 írta:nálam a favágó szónak a pontos értelmezése ez: nem tud kiemelkedően teljesíteni, nem technikás, csak teszi a dolgát. rohangál passzol lődöz, és ezeket lehet hogy jól csinálja, de egy technikás bajnokságban nem fér el.
megnéztem a videokat, és sokat nem változott a véleményem, mert próbálkozott ő ilyennel a barcában is , de nem jöttek be.
maniche meg sokkal technikásabb, és több lövése is megy jó helyre.