Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Úgy szeretem, hogy csak a spanyol bajnokságban vannak ilyen dolgok. Vagyis ott vannak tv-s viták, mindig van valami mostanában.fcbarcelonazsombi írta:Tudom, hogz nem a 07-08 bajnokság de ide írom.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188040
Ez így elég érdekes lenne ha késne a rajt.
A Murcia edzője az 54. percben kettöt cserélt, ekkor Inigo és Maranon helyett Rosinel és Richi állt be, valamint a 77. percben de Lucas helyett bejött Abel.Karashu írta:Meg tudná mondani vki, hogy kik jöttek be csereként?![]()
Nézd meg a cikkben. linkKarashu írta:Meg tudná mondani vki, hogy kik jöttek be csereként?![]()
De ehhez az is kell, hogy a matracosok pontot/pontokat szerezzenek. Tudom hogy nem szabad az ördögöt a falra festeni, de szerintem amikor Madrid után azt hittük nincs lejjebb...a hullámvölgy megkoronázása lenne, ha most, így lekerülnénk a dobogóról! Mindenesetre ahogy a régi katalán mondás tartja, több is veszett Getaféban (anno 4-0-s kupameccs)...FORZA BARCATitinho írta:Otthon ősszel győztünk 3-0-ra, idegenben tavasszal pedig kikaptunk 4-2-re, így ha mindkét csapat győz akkor 5-4-es összesítéssel mi leszünk a 3. helyen, ha döntetlent vagy rosszabbat játszunk ma este akkor agyő dobogó.Capon írta:Atletico ellen mit játszotunk idén? Csak hogy minden rosszra felkészüülhessek
Otthon ősszel győztünk 3-0-ra, idegenben tavasszal pedig kikaptunk 4-2-re, így ha mindkét csapat győz akkor 5-4-es összesítéssel mi leszünk a 3. helyen, ha döntetlent vagy rosszabbat játszunk ma este akkor agyő dobogó.Capon írta:Atletico ellen mit játszotunk idén? Csak hogy minden rosszra felkészüülhessek
Jól. Majd 11től felvételről a sport 1en.baas11 írta:Jól láttam h nem közvetítik élőben a meccset?
www.rojadirecta.com estig tele lesz linkkelnorbert55 írta:Ma a Barca meccset 23:00 adják csúsztatva.
A neten hol lehet nézni a meccset?
Előre is kösz.