Grecki: elnézést, valamit elbarmoltam (a moderálás gomb meg az idézet egymás mellett van ,az lehetett.)
A hülye embereket meg oltsa nyugodtan, nem ő az egyetlen. Aki megérdemli, az "halljon meg".
Nem ilyen egyszerű a dolog. Gondolom még nem tűnt fel, hogy az oldal valakinek rendszeresen sok pénzébe kerül. Ha a fórumban folyamatos káromkodás van, stb. az bizony anyagi következményeket is jelenthet a tulajdonosnak.
Szerk: aki megérdemli, meg is
hall téged, bár
meghalni nem fog. Ilyet meg nem írunk.
It's just mean.
Káromkodás? Nem akarok neveket említeni, de nem egy, nem két ember káromkodik legalább úgy, mint ő. Ráadásul cenzúrázva.
Moderálás részben le van írva, kit kell ezekben az esetekben p.ü-vel megkeresni.
Helyesírás? Ezekből az egyénekből is Dunát lehetne rekeszteni.
Nem is emiatt lett kitiltva.
Lehet, hogy neked úgy válaszolt, ahogy nem kellett volna, de ő ilyen.
És ez engem hol érdekeljen, most őszintén? Én meg ilyen vagyok.
Avatar? Volt szerencsém látni, és ha ez kiverte nálad a biztosítékot, akkor meglehetősen báránylelked van.
Hidd el, nem vagyok galamblelkű, de van egy fórum szabályzat. Abba ez nem fér bele. A fórumban vannak ú.n. szabályok, amiket vagy betartasz vagy elmész máshova, ahol mások a szabályok.
Offtopicos marhulás? Miért akartad volna törölni? Nem erről szól az egész, hogy bármiről lehet benne írni?
De, ezért nem is töröltem. Fogok nyitni egy ovi sarkot, hogy 50-es IQ alatt is lehessen irogatni valahova, ott szabad kezet kaptok, ígérem.
Miért nem lehet kultúráltan szórakozni?
u.i.: 1 hét múlva visszajön, s elfogadja a szabályokat, semmi gondom nem lesz vele. Még egyszer regisztrál és a nickje fogja bánni (ebből is kapott plusz egy esélyt az igéretem ellenére), ugyanis a nicket törlöm és letiltom. És nem csak IP bann a fegyverem. Letilthatok egy tartományt is, max egy városrész nem fog fórumozni. És akkor sokra meg a routerével.
Mellesleg nekem egyszerűbb két gombot megnyomni, míg neki IP-t cserélni, újra regisztrálni új e-mail címen.