Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szomorú, de még szomorúbb, hogy sokkal tovább itt lehetett volna ha a karrierjére fókuszál. 28 évesen ment el, mások ilyenkor kezdenek a csúcsközelben lenni, szerintem 32-33 éves koráig, úgy 2013-ig írhatta volna a Barcával a történelmet, ha nem kezd fegyelmezetlen lenni.Sinya22 írta:Ő is befejezte hivatalosan is.
Nagyon keveset láthattam belőle,a Villareal elleni ollózós gólja volt az első Barca gól,amit láttam. Nem tudom,2006/7 körül lehetett. Kicsit sajnálom,hogy nem néztem hamarabb focit.
Emiatt én is bánkódnék, ha nem kárpótolt volna az az 1-2 szezon ahol viszont a világ legjobbjaként futballozott. Egyszerűen nem tudom szavakkal leírni mennyire imádtam azt a Dinhot... Miatta szerettem meg nem csak a Barcát, hanem az egész sportot, és ezt senki nem tudja elvenni tőle, hogy a mi generációnkat javarészt ő ültette hétről hétre a TV elé.Kovbal88 írta: Nem szeretem az ilyen videókat tőle, fájó nézni. Legalább 8-10 komoly év maradt benne, amit nem adott ki magából. Pedig Messivel ketten, megállíthatatlan csapat lett volna.
lajyos meg befejezte az akciót
Pár év alatt annyit letett az asztalra, amit másoknak egy teljes karrier alatt nem sikerül. Ő játszani szeret és játékot szereti. Az edzés és az egész körülötte lévő dolog nem jött be neki.Kovbal88 írta: Nem szeretem az ilyen videókat tőle, fájó nézni. Legalább 8-10 komoly év maradt benne, amit nem adott ki magából. Pedig Messivel ketten, megállíthatatlan csapat lett volna.
Mindene megvolt, hogy a világ legjobbja legyen, tehetség, fizikum, egyéniség, játékszeretet, küzdelem és pont a szorgalom az ami hiányzott belőle.
Nem szeretem az ilyen videókat tőle, fájó nézni. Legalább 8-10 komoly év maradt benne, amit nem adott ki magából. Pedig Messivel ketten, megállíthatatlan csapat lett volna.
Mondjuk azzal hogy 11 evesen tobbek kozt miatta is lettem Barcas???recrea írta:Ekkor lettél Real szurkolóból Barcás?Nero. írta:Miatta hoztam meg életem egyik legszebb döntését.![]()
El nem tudom képzelni, milyen életedet meghatározó döntésben volt neki szerepe.
Ekkor lettél Real szurkolóból Barcás?Nero. írta:Miatta hoztam meg életem egyik legszebb döntését.
Vagy fórumfocira?zsoltfree írta:Nem kéne meghívni valahogyan a paulanerbe egy meccsnézésre?
Egyébként én simán lehet igaz. Sokan nyilatkozták már, hogy milyen családias hangulat van a csapatnál.ferninho írta: Disney mesében jó sztori lenne...