Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sergio Ramos jobbhátvéd?Én azthittem középhátvéd mer a Real ellen azt jáccott.Mindegy ők nagggggyon jó játékosok!Deco01 írta:Sergio Ramos és Del Horno tényleg jó igazolások lennének a szélekre! Csak kár h a vezetöség nm lép egyelöre ez ügyben! Na de majd talán hamarosan!
Vogel is a Milané!mrmonster írta:Most látom, hogy Jankulovski a Milan-é. Király kis balvédő. Ő is jó lett volna, na de majd Ashley Cole (jól van, tudom hogy esélytelen)![]()
Cordoba? Sárga lapjaink száma gyarapodna valószínűleg
A világ legnagyobb baklövése lenne. Crespó kiszámíthatatlan, lehet h végigszenvedné az egész évet. Persze Gallas más tészta, ő jöhet!Zsolti írta:az utolsó üzlet még nekem tetszene is,mert Crespo nagy kedvencem,és még Gallas is a miénnk lenne,+35mihály.én lehet,hogy elcserélném.
Ezt meg ki a halál írta át erre????Charlie írta:De kemény dumája van itt valamelyikőtöknek
"Vegyél vissza a lendületböl! Hala Madrid " -----> Nem semmi
C.
vártam,és tudtam hogy valaki belefog szólni,miközben írtam,és miután leírtam azt a szót hogy "sepregetni",mondom ide jobb lett volna a szűrő szó,de nem volt kedvem kitörölni,mondom,úgyse lényeges,de azért neked megkellett szólalni,mintha nem tudnád mi a francról van szó!!!!Nem kekeckedni akarok, de ezt szűrésnek hívják. Sepregetni a (klasszikus) középhátvéd szokott.
Szerintem jobb lenne, ha Puyol maradna középen Edmilsonnal vagy Rafával. Gallas nem olyan jó.
C.Vegyél vissza a lendületböl! Hala Madrid
Nem kekeckedni akarok, de ezt szűrésnek hívják. Sepregetni a (klasszikus) középhátvéd szokott.Charlie írta:Ne felejtsük Puyol mester,jobbszélső,csak kényszerből belsővédő(lehet hogy Rijkaard mostantól csak belsőként számít rá),de milyen jó is lenne egy:
Puyol-------Gallas----Edmilson-----![]()
védősor.
Előttük Marquez sepregetne.
C.
Szerintem ezt benézte az nb1.hu, mert úgy tudom, hogy Patrice-nak hívják... Na ő kellene ide balhátvédnek.aky01 írta:Monaco, május 29., 18.55 A védőért sorban állnak Európa elitgárdái.
A Monaco elnöke, Gérard Brianti feltétlenül szeretné meghosszabbítani, a csapat védője, Patrick Evra szerződését. A fiatal játékos több európai élcsapat - többek között az Inter, Real Madrid Juventus, Liverpool és a Barcelona - kívánságlistáján is szerepel.
- Mi nem szeretnénk megválni Patricktól, sőt, ha lehet, meg akarjuk hosszabbítani a szerződését - mondta a Monaco elsőszámú embere.
Evra sztem jobb mint Gio és fiatlabb is:DNóbi írta:szerintem evra jó játékos, de balhátvéd posztra nagyobb spilert is el tudnék képzelni...aky01 írta:Monaco, május 29., 18.55 A védőért sorban állnak Európa elitgárdái.
A Monaco elnöke, Gérard Brianti feltétlenül szeretné meghosszabbítani, a csapat védője, Patrick Evra szerződését. A fiatal játékos több európai élcsapat - többek között az Inter, Real Madrid Juventus, Liverpool és a Barcelona - kívánságlistáján is szerepel.
- Mi nem szeretnénk megválni Patricktól, sőt, ha lehet, meg akarjuk hosszabbítani a szerződését - mondta a Monaco elsőszámú embere.