Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár így lenneCestus írta:A RAC1 esküdözik, hogy bevethető lesz a Chelsea ellen. Olyat is olvastam valahol, hogy utána viszont a Bilbao-meccsen off lenne, és kihagyná a válogatott sörmeccseit is, hogy fel tudjon rendesen épülni.
Elvileg rendben lezajlott az edzés nála.BarcafanTomee írta:Elvileg ma meg holnap megpróbál a társakkal edzeni és akkor eldöntik, hogy mi legyen vele.
Szerintem meg fogják kockáztatni. Már csak azért is mert hétvégén hazai pályán nélküle is verni kell a Bilbaót. Utána meg jön két hét válogatott szünet. Szóval lenne 2,5 hete nyalogatni a sebeit, de ha úgy adódik a Sevilla ellen se kell, hogy játsszon. Ez már attól függ, hogy ott leszünk-e a következő körben a BL-ben.
Eljárt felette az idő, önmagához képest már évek óta nem az igazi. Semmiképpen se kezdetném. Viszont, ha játékra alkalmas 20-25 percre szükség van rá, pluszt nem nagyon tud már adni, viszont nem jelent emberhátrányt, mint Gomes.
Eljárt felette az idő, önmagához képest már évek óta nem az igazi. Semmiképpen se kezdetném. Viszont, ha játékra alkalmas 20-25 percre szükség van rá, pluszt nem nagyon tud már adni, viszont nem jelent emberhátrányt, mint Gomes.torrestoni írta:Egy Isten ez az ember, és én a Barça elnökeként 200 millió euróból nem a betölthetetlen űrt próbálnám foltozni, hanem valami kínai géntech cégnek adnám, hogy klónozzák. Másik 200 milliót meg Xavira.
Kezdjen mindenképpen, kellene egy első félidős előny, ahhoz meg támadójáték, az meg nélküle alig létezik.
Már elkezdte a rehabilitációt, de az igaz, hogy részletesen erről még nem volt szó.MessiNeymarSuarez írta:Csak nekem furcsa hogy azóta sincs hivatalos info a sérülés mértékéről?
Én is amondó vagyok, hogy üljön le a padra, de ne erőltessük a játékát. Van olyan mákunk hogy rásérül és akkor kakukk a szezon neki. Bár így hogy Cou nem játszhat a bl-ben és Ini is látja mekkora űr van mögöttük, gondolom ezért is vállalná a szereplést, de én nagyon óvatos lennék. Üljön le és ha tényleg ég a ház akkor be kell vetni, de ezt a hazai meccset ez ellen a cselzi ellen be kell húzni.MessiNeymarSuarez írta:Remélem össze tudják drótozni legalább annyira hogy a padon legyen, hogy ha ég a ház akkor legalább 20-30 percre tudjon jönni. Aztán pihenje ki magát, lesz rá 3-4 hete a következő BL körig(persze ha továbbjutunk)
Gomes-Rakitic-Busquets-PaulinhoPetr írta:Nagyon ritkán szoktam a kezdő kihirdetésénél robbanni, de ez nagyon közel segítene hozzá.Nero. írta:Így sanszos hogy Vidal lesz
Senki nem rúgta le, futásban sérült meg, megszakadt/meghúzódott a hátsó combizma.Ronaldinho&Barca írta:Komolya, öröm volt nézni a játékát, erre csak lerúgták azok a patkányok. Azt kell mondanom Init az ilyen favágók ellen nem szabad erőltetni, most kidőlt jön a bl visszavágó és Coutinho ugye nem játszhat... Rá***tunk mint kovács az ujjára, egyik kedves ismerősöm szavajárásával éljek.