Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- igen, sajnos ez erősen valószínű, mert - Sanchez-t, Pedro-t és most már Cuenca-t - kell kiszorítania jobb oldali támadóként a keretből!messideco írta:Szegény gyereknek szerintem vége. Visszatér decemberben/januárban, lesz egy féléve, hogy visszarázódjon, és máris vége a szezonnak, jön az Eb. Ha valami csoda nem történik, akkor szerintem jövő nyáron távozni fog
decemberben?messideco írta:Szegény gyereknek szerintem vége. Visszatér decemberben/januárban, lesz egy féléve, hogy visszarázódjon, és máris vége a szezonnak, jön az Eb. Ha valami csoda nem történik, akkor szerintem jövő nyáron távozni fog
Ebben semmi gáz nincs szerintem. Aki követi a futballt és a Barcát, az kismillió cikkből tudhatja hogy hosszabb időre kidőlt, a goal.com-os previewk már kiidegelnek, kidőlt fél évre, és minden meccs előtt leírják hogy sérült, és nem lehet bevetni.LM10 írta:A rehabilitációját végző Pedro ugyan a társaitól elválasztva dolgozott, mindenki más azonban teljes értékű munkát végzett a Ciutat Esportiva 1-es pályáján.
Azért mi gáz már, hogy szegény Afellayt már meg sem említik(és nem ez volt már az 1. ilyen hír, hogy kihagyták)
Nem mintha egész nap itt lógna, de miért kell folyamatosan fájó szívvel elköszönni tőle, főleg amikor súlyos sérülése van?shutterisland írta:...és el tudjuk majd adni, ezzel mi is, és ő is jól járunk.soadroli írta: Remélem minél hamarabb felépül a srác.
jelenleg előtte van pedro,messi,villa,alexis a sorban, iniestát és cescet is szerintem előbb tolná fel pep, mint hogy ő játszon, sőt, cuenca sem biztos, hogy mögötte lenne a sorban, ha továbbra is jól teljesít, ha bizalmat kap.
viszont ibi annál többre hivatott, hogy annyit játsszon, mint a szertáros.
legalább üzletileg jól járunk vele, ha 5-10 között el tudjuk passzolni.
sajnálnám, de érthető, mind két fél részéről.
...és el tudjuk majd adni, ezzel mi is, és ő is jól járunk.soadroli írta: Remélem minél hamarabb felépül a srác.
Jaja, párszor én is észrevettemLM10 írta:A rehabilitációját végző Pedro ugyan a társaitól elválasztva dolgozott, mindenki más azonban teljes értékű munkát végzett a Ciutat Esportiva 1-es pályáján.
Azért mi gáz már, hogy szegény Afellayt már meg sem említik(és nem ez volt már az 1. ilyen hír, hogy kihagyták)
Piramisshutterisland írta: 1. oké, hogy nem értesz egyet, de szerintem a tények, meg az ember saját szeme is azt igazolja, hogy nem illik a focinkba.
az meg hogy kell egy ember, aki meghúzza a váratlant, erre ott lesz messi,thiago és alexis, mind jobb képességűek. (de szerintem xavi v. iniesta is bármikor előhúz valamit a cilinderből)
2. rafinha, deolofeu...őket azért írtam, hogy ha elmegy afellay, akkor tök felesleges lenne igazolni egy c kategóriás támadót, arra a minimális játékpercre, amit normál helyzetben kapna afellay, simán fel lehet ülteni a b-ből is valakit, nem hiszem, hogy annyival sz.rabb teljesítményt nyújtanának, mint afellay...akinek ha nem lett volna a real ellen az a gólpassza, lósz.rt sem csinált volna, csak fék volt a csapatnak.
3.nem regeltem újra, hanem a 'shutterisland' előtt én már fenn voltam ott, de elszállt a jelszavam egy újratelepítés során, aztán pedig újraregeltem a shutterislandos profillal, amivel kitiltattam magam, viszont most meg be bírtam lépni a régi profilomban, aztán abban a tudatban, hogy 1-2 napon belül észreveszik, írkáltam ezt azt. (IP cím ugye.)
1. oké, hogy nem értesz egyet, de szerintem a tények, meg az ember saját szeme is azt igazolja, hogy nem illik a focinkba.lluisllach89 írta:Nem hurrogtak le, csak nem értettek veled egyet. Ha nem haragszol akkor most sem teszem, most meg Rafinházol, meg Deulofeuzol, nem hiszem elshutterisland írta:pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-ansocio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
így viszont egyik fél sem jár jól,de különösen affelay nem.![]()
pl. a real játékba 10x jobban beleillene, tök idegen neki a tili-toli féle felfogás.
Amúgy egy jó tanács: ha újraregelsz madridistára akkor az igazi neveddel ne írd le ugyanazt ide