Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen igazad...Erxy írta:de nincs más. meg ha már valakinek meg akarjuk adni a lehetőséget Alves helyett, akkor célszerű lenne olyannak, aki már itt van.
gondolok itt 4-5 meccsre egyhuzamban.
világklasszis sosem lesz belőle, látom én is a hibáit, de egy igen magas szintet szerintem le tudna hozni
Nem Godswill személye a lényeg, hanem hogy lassan megérné másnak megadni a lehetőséget. Néhányan úgy írtok Montoyáról, mintha eddig összesen négyszer 20 percet kapott volna a bizonyításra.Erxy írta:láttad már amúgy Godswillt játszani?P.U.Y.O.L. írta:A Godswilles téma meg csak azért lenne rendben, ha ő menne és a fiatal brazil srác sem válik be. (persze sokáig ő is csak cserének, de mint írtad a piac nem hemzseg a kiváló és egyben mozdítható jobbhátvédektől...)
láttad már amúgy Godswillt játszani?P.U.Y.O.L. írta:A Godswilles téma meg csak azért lenne rendben, ha ő menne és a fiatal brazil srác sem válik be. (persze sokáig ő is csak cserének, de mint írtad a piac nem hemzseg a kiváló és egyben mozdítható jobbhátvédektől...)
Montoya teljesen alkalmas csere jhv-nek, ahogy Bellettivel sem volt gond. csak éppen első számú megoldásnak szerintem gyenge. A Godswilles téma meg csak azért lenne rendben, ha ő menne és a fiatal brazil srác sem válik be. (persze sokáig ő is csak cserének, de mint írtad a piac nem hemzseg a kiváló és egyben mozdítható jobbhátvédektől...)palesz77 írta: Tavaly a szezonban a Sociedad ellen a csapat egyik legjobbja volt - gólpasszt is adott -, utána 8 meccs pihi, majd a Granada ellen szintén sokkal jobb volt, mint a csapat átlag, de ennek ellenére sem játszott utána. Mindkét meccsen jobb volt, mint Alves előtte-utána, de ezt úgy látszik hamar elfelejtik itt sokan, ha van egy hibája, azt már nem..
Erre a Godswill dologra meg nem is tudok már mit írni, ő aztán biztos kiérdemelte a bizalmat, amit Montoya nem..![]()
Bírom ezt, amikor valakiről van egy kialakult vélemény, és csak a rosszat jegyzi meg mindenki..
Tavaly a szezonban a Sociedad ellen a csapat egyik legjobbja volt - gólpasszt is adott -, utána 8 meccs pihi, majd a Granada ellen szintén sokkal jobb volt, mint a csapat átlag, de ennek ellenére sem játszott utána. Mindkét meccsen jobb volt, mint Alves előtte-utána, de ezt úgy látszik hamar elfelejtik itt sokan, ha van egy hibája, azt már nem..P.U.Y.O.L. írta:Vagy már most...
Montoyanak én nem emlékszem olyan meccsére, ami miatt azt lehetne mondani, hogy ő lehet a megoldás jhv poszton. Néha lehozott egy jó átlagos szintet, de többnyire pocsék.
Vagy már most...MessiCesc írta:Szerintem is bekéne építeni Montoyát, olyat aki jobb nála is elhozható, úgy sincs a piacon. (esetleg pár év múlva Godswill)
Ezt azért nem mondanám. Mármint, ha egy ugyanolyan típusú játékost akarunk, mint Alvés (volt), aki az ellenfél védőit bolondítja Messivel, támadásban az egyik legfontosabb játékosunk, sorra adja a gólpasszokat, viszont a védekezéssel nem nagyon foglalkozik (egy-egy meccs kivételével), akkor tényleg nem, igazad van. Viszont nem biztos, hogy ilyen kell nekünk, így hogy a másik oldalon Alba vagy akár Adriano játszhat.herlius írta: Nem ő lesz a megoldás Alves pótlására, ez ennyi idő után már tisztán látszik.
Teljesen egyetértek. Sokkal több lehetősége volt támadni, de az előre passz/megindulás helyett rendre a hátrapasszolást választotta, az pedig, hogy minden kulcsmomentum előtt 10-et topog az őrületbe kergetherlius írta:A beadásai pont olyan haszontalanok, mint Danié, de ezen kívül semmiféle kreativitás nincs a játékában. Egy tisztes iparos, aki néha csereként szóba fog jönni, de senki ne várjon megváltást tőle. Nem ő lesz a megoldás Alves pótlására, ez ennyi idő után már tisztán látszik.
Hát nem tudom, a komoly hibája előtt meg Alba egy érdekes passza után olyat mentett, hogy ha az nincs, akkor kapuig gyalogol a Bilbaos.. De azon kívül is volt több jó szerelése, labdakihozatala, én megmondom őszintén összjátékban sem éreztem rossznak.noname írta:...
Nem kell csodálkozni hisz most Alba nyugodtabban támadhat, mert a jobb oldalon Montoya kevesebbet támad. Én már párszor leírtam de most is le fogom, h a sikerkorszak alatt is volt ilyen megosztás csak ott Alves volt a támadóbb szellemű Abidal meg a védekezőbb és ez is fontos volt hisz így az egyik szélsővédőnek kevesebb védekező feladata volt. Ezt kéne visszahozni, mert az Alba-Alves szélső védő páros egymás elől veszi el a lehetőséget.Erxy írta:egyetértek, és lehet, hogy csak belelátom, de mintha "mellette" Alba is többet és szabadabban támadhatna, amit én személy szerint előrelépésnek gondolok. mármint ha Alba a domináns szélsővédő, nem pedig Alves.palesz77 írta:Na hát szerintem nem lehetett ma panasz a játékára - sőt -, és mindezt úgy, hogy nem játszott az előszezon óta. Még ha támadásban nem is volt jobb Alvesnél - bár szerintem igen, de ha jobb nem is, Dani szintjét megütötte -, ő rendre visszazárt, így Rakiticnek nem kellett helyette is védekeznie, ő is több figyelmet fordíthatott a támadásokra - ami a teljesítményén is látszott. Sok nagy mentése volt, rendre megjátszható volt a szélen, jó meccset hozott le - ő is. Bőven megérdemelné, hogy a jövő héten ő legyen a kezdő! Nagyon kíváncsi leszek LE is így gondolja-e majd.
egyetértek, és lehet, hogy csak belelátom, de mintha "mellette" Alba is többet és szabadabban támadhatna, amit én személy szerint előrelépésnek gondolok. mármint ha Alba a domináns szélsővédő, nem pedig Alves.palesz77 írta:Na hát szerintem nem lehetett ma panasz a játékára - sőt -, és mindezt úgy, hogy nem játszott az előszezon óta. Még ha támadásban nem is volt jobb Alvesnél - bár szerintem igen, de ha jobb nem is, Dani szintjét megütötte -, ő rendre visszazárt, így Rakiticnek nem kellett helyette is védekeznie, ő is több figyelmet fordíthatott a támadásokra - ami a teljesítményén is látszott. Sok nagy mentése volt, rendre megjátszható volt a szélen, jó meccset hozott le - ő is. Bőven megérdemelné, hogy a jövő héten ő legyen a kezdő! Nagyon kíváncsi leszek LE is így gondolja-e majd.
Szerintem hiába volt neki jó meccse jövő héten szinte biztosra veszem, h ha nem lesz sérült Alves akkor ő fog kezdeni és újra jönnek a szokásos dolgok amik zavarnak szinte mindenkit.palesz77 írta: Bőven megérdemelné, hogy a jövő héten ő legyen a kezdő! Nagyon kíváncsi leszek LE is így gondolja-e majd.
Hát elég felelőtlenség... Megvan nekik a biztos háttér? Munkahely?palesz77 írta:Montoya apuka lett!![]()
Remélem ennek örömére god modeban fogja tolni idén, én nagyon bízok benne, hogy év végére ő lesz az első számú jobbhátvédünk.