McLarenF1 írta:Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
leszögezem én nem vagyok senkinek sem a pártján, mert engem nem érdekel ki jön felőlem jöhet ópusztafalváról is, én BARCELONA szurkoló vagyok! (fanatikusan

)
Nah de azért kérem ne túlozzunk már...
tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta
Nagyon távolról nézhetted a tv-t vagy csak nagyon kritikusan látod a mi svédünket, hogyha nem láttad, hogy teljesen tudatosan tette így....
2010-ben 14 meccsen 4 gól
Aláírom, hogy 4 gól nem nagy show... de azt hogy milyen jelentőségekkel bírnak azt nem utóbbi győztes 3 pontot érte pár meccsel ezelőtt a tizi önbizalom miatt kellett és fantasztikus gesztusra vallott Messitől és mellesleg az utóbbi meccsen is ő kezdte meg a "gólgyártást".
70 millóért, meg tízmilliós fizetésért?
Persze... nem véletlenül ment fel ennyire az ára évről évre amit alkotott az Interben is. Most lovagolhatunk még ezen, hogy ennyi pénzért így teljesít meg minden, de ha így látom küzdeni és a bizonyítási vágy is benne van szerintem elfogadható. Nagyon ritka az olyan ember aki hirtelen egy másik bajnokságból egy teljesen más felfogásban játszó csapatba már az első szezonjában 42 gólt rúg, 91% passzolási aránnyal focizik és benne van az a zseniális elegancia is. Eddig úgy tudom ilyenből 0 azaz 0 játékos volt...
Bocsa hosszú hsz-ért! ( ez persze nem szentírás és nem védelem ez SZEMÉLYES vélemény )