Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt mondjuk én sem értem, hogyan lehet pár meccs alapján kijelenteni, hogy Dembelé kevés ide. Ja, hát amíg sérült, addig tényleg kevés a kezdőhöz.visca el barca írta:érdekes, demebelét simán lefikázod, bezzeg mina kell hátra. gondolom lelkesen nézel minden palmeiras meccset h ennyire magabiztos véleményt írtálcrixus írta:Dembelé pedig még nem elég jók a kezdőhöz és nem is biztos, hogy valaha azok lesznek, hiába a tehetség.
Hátra pedig a Mina,Marlon kettős kelleni fog
már csak azért sem hiszem, mert valverde megmondta h rutinos védőt akar. jövőre ha megy mascherano tuti veszünk egy inigo martinezt vagy laportét, meg max visszajön marlon. mina szerintem kaszaCestus írta:Szerintem Masche és Verminator cseréje Marlonra meg Minára eleinte komoly visszalépés lesz, a két mostani cserevédőnk rutinja és magabiztossága sokat ér, mégha a belga üvegember is. Bár az se biztos hogy tényleg lesz ilyen csere.
érdekes, demebelét simán lefikázod, bezzeg mina kell hátra. gondolom lelkesen nézel minden palmeiras meccset h ennyire magabiztos véleményt írtálcrixus írta:Dembelé pedig még nem elég jók a kezdőhöz és nem is biztos, hogy valaha azok lesznek, hiába a tehetség.
Hátra pedig a Mina,Marlon kettős kelleni fog
Irányító kell, játék szervező, olyan ember aki ügyes és jól osztogat szerintem Coutinhonál jobb lehetőségünk nincs. Esetleg Thiago vagy KdB de őket úgyse adják el nekünk.recrea írta:Én meg sokkal inkább egy mélységi iranyítót hoznék, sztem nagyon hiányzik a csapatból, szokásos neveken túl fogalmam nincs amúgy, h erre ki alkalmas.
Suarez meg úgysem ül le a padra, Griezmannt sztem megemlíteni is felesleges, nem kell az Valverdenek. Dembele meg érzésem szerint jó lesz.
Szerintem ez a posztjából adódik, legtöbbször letámadják, ha megkapja, ilyenkor játssza tisztára magát, vagy teszi ki az egyik belsővédőnek.másról írsz, mint amiről én írtam. nem a labdavezetését kritizáltam, hanem azt, hogy 95%ban hátrafelé az első mozdulata, gondolata. ezen kéne változtatnia.
SR esetleg.csababarca írta:másról írsz, mint amiről én írtam. nem a labdavezetését kritizáltam, hanem azt, hogy 95%ban hátrafelé az első mozdulata, gondolata. ezen kéne változtatnia.S.Agüero írta: Ahhoz gyorsabbnak, mozgékonyabbnak kéne lennie.
Egyébként bőven túlzás, amit írsz, állandóan keresi a rést, ahol be tudja játszani a védők közé a labdát Messinek, tegnap is csomó ilyenre volt példa.
Az igaz, hogy nem szokott megindulni egyedül, inkább leadja, ezért nem igazán hibáztatom, nincs meg hozzá a sebessége, hogy 20-30 métert labdát vezessen.
azt sem írtam, hogy a tökéletes megoldás lenne, de a keretből ki más tudná megcsinálni?
másról írsz, mint amiről én írtam. nem a labdavezetését kritizáltam, hanem azt, hogy 95%ban hátrafelé az első mozdulata, gondolata. ezen kéne változtatnia.S.Agüero írta: Ahhoz gyorsabbnak, mozgékonyabbnak kéne lennie.
Egyébként bőven túlzás, amit írsz, állandóan keresi a rést, ahol be tudja játszani a védők közé a labdát Messinek, tegnap is csomó ilyenre volt példa.
Az igaz, hogy nem szokott megindulni egyedül, inkább leadja, ezért nem igazán hibáztatom, nincs meg hozzá a sebessége, hogy 20-30 métert labdát vezessen.
Ahhoz gyorsabbnak, mozgékonyabbnak kéne lennie.Mélységi irányító akár lehetne Busi is, de neki valami elektrosokkal kéne kezelni az agyát, kiölni belőle az alibit, és a 99%ban hátrafelé veszem elő a labdát életérzést.
Griezmann, Coutinho kettőst én is hoznám, melléjük még jön hátra Marlon és Mina, akkor bőven jók leszünk szerintem.Nero. írta:Utálom ezt a topicot, az “FM”ezést mégjobban, de ha kicsit elore gondolkodunk akkor télen/nyáron bele kell nyúlni a zsebbe.
Iniesta ha van még mindig nagyon jó, de már nem sokáig lesz. Oda szerintem egyértelműen adja magát Coutinho.
Suarez továbbra is pocsék, valószínűleg most már a kora is benne van, bárhogy reménykedünk kell egy kezdő szintű támadó, szerintem ide is egyértelmű Griezman.
Deulofeu nem lesz soha elég jó ahhoz hogy kezdo legyen, Dembelé minimum kérdéses, de még ha be is válik akkor is kell még egy szélső támadó.
Akárhogy osztok/szorzok ez minimum 250 milla, de inkább 300. Kivancsi vagyok mennyi van a kasszába és hogy mik a tervek. Ezeket a problémákat már nem lehet B kategóriás játékosokkal megoldani.
Én azt mondom, hogy végre vannak cseréink, ami jó, csak éppen ők a kezdőben játszanak. Szükségünk lenne valakire a középpályára aki segíti a támadást és egy gólzsákra. De szerintem jobban állunk, mint korábban.Samper írta:Számomra az első prioritás a feleslegtől megszabadulás. A második a saját utánpótlásunk új szerepbe hozása. És csak a harmadik az erősítés - az ugyanis erősen Messi-függő és az ő jövőjének tisztázódása előtt nagy melléfogások lehetségesek.
Én is olvastam ilyet, meg azt is, hogy Ancelotti szerint meg volt ajánlat, de Verratti csak a saját fizuját akarta megtornászni Párizsban, igazából nem is akart jönni.Stalkyard írta: Nem volt. Legalábbis Emery szerint.
Lehetett olvasni 100 felettiről is, meg 75+bónuszokról is. Amúgy nem tudom miért mániája a stábnak ezek az idióta bónuszok, ez már nagyon a garasoskodás, pláne ha tényleg emiatt nem játszatjuk Semedot.randomguy írta:
Ha jól tudom 100 millió felett is ajánlottunk érte, azért az már több, mint elég kellett volna hogy legyen.
Meg amúgy sincs még semmi veszve, télen a hírek szerint újra bepróbálkozunk.
Nem volt. Legalábbis Emery szerint.davi10 írta:
(már ha volt),
Csak a 'Pool makacsságának köszönheti, hogy most nem Barcelonában játszik. Ha jól tudom 100 millió felett is ajánlottunk érte, azért az már több, mint elég kellett volna hogy legyen.davi10 írta: Meg már azt is írtam, hogy az sem tenne jót az imázsunknak, ha behülyítjük Coutinhot is, csóri még be is kamuzza, hogy sérült, aztán meg benne hagyjuk a sz.rban.