Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
maj holnap... vizilabda meg a kézi között pont meg tudud néznimessideco írta:Nem baj, te toljad be az ajánlásod öt perc múlva. Tűkön ülök
Anne Hathaway-el és Marion Cotillard-al. Egyszerre.lui1698 írta:Na, örülök Rolikám. És melyik volt jobb? Nővel vagy latexruhás férfival?
Na, örülök Rolikám. És melyik volt jobb? Nővel vagy latexruhás férfival?soadroli írta:Persze, nekem már megvolt
Persze, nekem már megvoltlui1698 írta: Batman. Mond valamit?![]()
Batman. Mond valamit?soadroli írta:Amúgy mi ez a pangás? Mindenki az utolsó percre hagyja a filmet?
Én pont csak azt láttam, amit ajánlani fogszmessideco írta:Vasárnap 00:00-kor várom az ajánlást, amit lehetőleg még nem láttam
Tényleg, ki hány db Woody Allen filmet látott? Érdekelne az ajánlásom szempontjából. Filmcímeket kérek
persze h batman lesz!lui1698 írta:Tuti Batman lesz.messideco írta:Nagyon várom a vasárnapi visca el barcaajánlást. Ha megkönyörül rajtam az illető, elküldi a film címét, hogy megvegyem HD-ben
![]()
Amúgy még annyi, hogy közben eszembe jutott egy jó erősebbnek mondható alakítás a Napolából.
Mégpedig Albrecht apja. Na, őt szívesen simítanám szemöldökön egy péklapáttal.
Tuti Batman lesz.messideco írta:Nagyon várom a vasárnapi visca el barcaajánlást. Ha megkönyörül rajtam az illető, elküldi a film címét, hogy megvegyem HD-ben
Egy rossz szavam nem lehet Jude Law-ra, ez tény. De szerintem a karakter nem volt normálisan kidolgozva.Deus írta:Jude Law alakítása vitte el nálam a prímet. valahogy nagyon ráillett a szerep, s zseniálisan csinálta meg. De ez csak az én véleményem![]()
kurdt írta:Gattaca - elsősorban Bobnak és visca el barcának
A színészek ügyesek voltak, de egyik alakítástól sem vágódtam hanyatt.