2009.05.25. 18:35:55
hát hogy öszinte legyek, napok óta görcsben áll a gyomrom.
nem igazán birom, álmodni álmodtam, de nem emlékszem rá.
de mindegy is. egyszerüen csak azon töprengek, hogy a tridente, iniesta,
xavi mit tud kezdeni egy erős KP és védősor ellen. biztos vagyok benne, hogy a srácoknak is ugyanaz az érzésük van mint mindanyiunknak, hogy csak győzni mennek rómába. henry. iniesta, szenzációs. már ebből is látszik az akarás, de ezmellett a tudás és a forma is ottvan. mecshiányuk nemlesz, a bilbao+villarreal elleni mecsel van nekik egyel kevesebb. nemhiszem hogy ez perdöntö lenne-ellenkezőleg, ez mégjobban erősiti bennük a célt, és jó hatással van a csapatra is, hiszek ők is fellélegezhetnek, gyakorlatilag ez a csapatmorált teljes mértékben erősitette.
a másik aggodalmam, amin filozofáltam , hogy Pep mester hogy küldi ki a védelmet, és mit tudnak a fiuk tenni CR7 ékkel. tudjátok, hiába tudják esetleg megfogni az MU-t támadásba..ismeritek, tapasztaltátok mennyi kell az angol csapatoknak ellenünk..elég egy távoli löket, és ennyi, valdes se tehet semmit. innenstől jöhet, hogy a támadószekció mennyire lesz aktiv.
szét fognak a srácok szakadni, nem minden nap van bl döntö, nem akármilyen tétje lesz.
nagyon bizom abban, hogy rómából győztesen kerülünk ki, de egy ilyen távoli lövésből bekapott gól bejöhet bármikor, tétlenek vagyunk, ez hiányzik a mi játékunkból. de hiszek abban is, hogy terület adódni fog csatárcsillajaink előtt is. Samu-nak innét üzenem: mindent bele, legalább annyira mint ahogy megigérte! Egy gól, és ez már egy "fél menyország lehet" neki, és egy fordulat a kritikusainak is.
igy összességben ennyi amit érzek, amit látok. gyözzön a jobbik. FORCA BARCA !!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??