Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bazsa!Bányász írta:
A másik topikban elfogultsággal vádoltál néhány usert.Azt hiszem Zubival egy csöppet Te is az vagy...
Nem nem csak neki!Varga Tamás írta:Igen, Zubi nem volt VB-döntő közelébe sem. természetesen, ez csak neki volt köszönhető...
És lehet, hogy a VB-döntőig jól védett, de egy világbajnokságon nem a nyitómeccs a legfontosabb, hanem a zárómeccs. Akárhogy is csűrjük-csavarjuk.
Igen, Zubi nem volt VB-döntő közelébe sem. természetesen, ez csak neki volt köszönhető...Bányász írta:98Varga Tamás a VV topikban írta:OLIVER KAHN NEVŰ NÉMET KAPUSON CSAK EGY VB-DÖNTŐ ÚSZOTT EL SEMMI TÖBB.
Ja, meg egy EB-negyeddöntő, azt hiszem, mikor egy akkora méretű kötényt sikerült benyelnie, amekkora egy 150 kilós nagymamára is bő lenne...Franciaország
Nigéria-Spanyolország....
Hibát mindenkinél lehet találni.
De igazad van Zubinak nem lehet ilyen hibákat felróni,h VB döntős potya mert VB döntő közelébe nem volt...
Az meg megint más kérdés,h kinek köszönhetően jutottak el a döntőig akkor a németek...
Minden tiszteletem Zubié de azért akárhogy is csűrjük-csavarjuk Kahn talán jobb kapus volt mint Ő.
98Varga Tamás a VV topikban írta:OLIVER KAHN NEVŰ NÉMET KAPUSON CSAK EGY VB-DÖNTŐ ÚSZOTT EL SEMMI TÖBB.
Ja, meg egy EB-negyeddöntő, azt hiszem, mikor egy akkora méretű kötényt sikerült benyelnie, amekkora egy 150 kilós nagymamára is bő lenne...
Tévedsz. Lehet, hogy többségben igazad van, de De La Pena más. Ő nálunk se játszott rosszul, de az Espanyolban a legkiemelkedőbb játékos évek óta.Mikaos írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elegem van:
Azokból a játékosokból, akik nálunk igen bénák voltak, és elküldtük őket (vagy elhagyták a csapatot a padozás miatt), majd ezek a játékosok kisebb klubokban látszólagosan, meg névlegesen jól teljesítenek, de ezeket igazából nem lehet észrevenni a pályán.
KIVÉVE, ha a Barca ellen játszanak, mert akkor olyanok, mintha be lennének oltva, és mintha valamilyen megmagyarázhatatlan bosszú vezetné ezeket a jellegtelen játékosokat azért, mert amikor bizonyítani kellett volna, akkor nem tudtak nálunk.
Ilyen ez a De La Pena is
Milito fantasztikus csatár. Genoa kulcsjátékosa,kb minden emccsen betalál.LG írta:Most olvasom, h az Inter Diego Militot akarja. Sztem nagyon jó igazolás lenne, Ibra mellé egy ilyen gólerős játékos. Cruzra és Crespora már nem nagyon lehet számitani, Adriano se túl meggyőző. Remélem összejön az üzlet.
Nem. Néha betalál, de nagyon sok helyzetet elpuskáz. Meg nála soha nem tudni...lehet megint meghosszabitja a nyári szabadságát, vagy megint belexarik az egészbe, egy ilyen fickóban nem lehet megbizni. Kár, h nem adták el a Margitnak, akkor amikor még 40 milliókat ajánlottak érte.faithnomore írta:Adriano nem túl meggyőző????????LG írta:Most olvasom, h az Inter Diego Militot akarja. Sztem nagyon jó igazolás lenne, Ibra mellé egy ilyen gólerős játékos. Cruzra és Crespora már nem nagyon lehet számitani, Adriano se túl meggyőző. Remélem összejön az üzlet.![]()
![]()
Adriano nem túl meggyőző????????LG írta:Most olvasom, h az Inter Diego Militot akarja. Sztem nagyon jó igazolás lenne, Ibra mellé egy ilyen gólerős játékos. Cruzra és Crespora már nem nagyon lehet számitani, Adriano se túl meggyőző. Remélem összejön az üzlet.
Én láttam többet. Sőt még élőbe is láttam játszani nekem nagyon tetszik a játéka. Bordóba fiatal kórra ellenére felnéznek rá a csapattársai avgyis ő a játékmester sokszor. Attól még nem hiszem , hogy helye lenne a barcaba habár el tudnám őt képzelni itt is.LG írta:Gorküff ha jól tudom kölcsönben van csak a Bordónál, amugy a Milan játékosa. Én láttam max 3 meccsen játszani, szóval nem tudok véleményt mondani róla, de ugy hallom, tehetséges a gyerek.
Lahm sztem is jó lenne.
164 cm. És kb 60 kiló...Aprieto írta:Hali!
Olasz összefoglalót néztem és láttam ezt a Giovinco gyereket a Juventusban. Ő hány centi?
Esküszöm azt hittem hogy törpe. Brutálisan alacsony.
Össz-vissz 164 cm.Aprieto írta:Hali!
Olasz összefoglalót néztem és láttam ezt a Giovinco gyereket a Juventusban. Ő hány centi?
Esküszöm azt hittem hogy törpe. Brutálisan alacsony.