Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiemeltem azokat amelyeket ismerem/hallottam róla a többiekről még nem is hallottamMQuC írta:Lassan már mindegyik sorozatban van előző rész tartalma, az kezd hasznossá válni, még úgy is, hogy a régebbieket pörgettem ugye egymás után.![]()
Arrow, Flash, Supnat, SoA, Ray Donovan, Munkaügyek, SHIELD, Anger Management, ami így hirtelen eszembe jut, passzívban pedig van a Trónok harca, a Gengszterkorzó. Ez pont 10.
Az nem rosszMQuC írta:Én fejből nem is tudom mindegyiket, van vagy 10, ami fut.
Az az én bajom , hogy amiket nézek jelenleg azok mind olyanok , hogy már utolértem a sorozatot és hetente jön ki csak részMQuC írta:ÉLD!Na jó, ez hülyeség
, Ray Donovan, Arrow, Supnat, SoA, annyi minden van. Nem lehet, hogy épp semmit ne mtudsz nézni
Hát akkor nincs mese, meg kell tanulnom angolul.danianevem írta:
Telliho: én angol felirattal szoktam nézni, de ahogy elnéztem a magyar feliratok feltöltési dátumait, kb. hetente megy fel egy epizódé.
Jó de akkor sem szeretem lelőni a poénokatMQuC írta:Elrejtetted, én vagyok a kiváncsi brékóÍgy most van motivációm, ráadásul ráébresztettél, hogy nem láttam végig az első évadot
Bocsi , hogy lelőttemMQuC írta:HopikaAkkor érthető.... Folytatni kell
Odáig tart a szinkronizált rész de az még csak az 1.évad 16.része és 22 részes az első évadMQuC írta:Alfa!
Az első évadban még. Az utolsó rész zárul azzal, hogyVagy máris rosszul emlékszem?
Bocs ha lelőttem egy ilyen poént de azt írtad , hogy már megnézted az 1. évadot és csak ezért írtam le ha tudom , hogy nem láttad akkor nem írtam volna leMQuC írta:SHIELD
Azért szerintem hamar rá lehet jönni itt a háttér dolgokra. A barátnőm pl csak a Vasember hármat látta velem. De néha kérdezett, összerakta, hogy 'ki kicsoda a magyar történelemben'Itt is hasonló, pár rész után ki lehet bogozni a dolgokat.
Viszont beleolvastam a spoileredbe, na arra én sem gondoltam volnaLehet mégis belekezdek a 2. évadba .
Talán az egyedüli hibája az az , hogy ha valaki nem látott egy Marvel filmet se ( Csodálatos Pókember nem játszikDeus írta:Alfa írta:Kiváncsi vagyok a véleményekre , hogy tényleg ennyire jó ez a sorozat vagy csak én vagyok túlságosan rákattanva
nem csak te vagy rákattanva. én nagyon bírom a marvel univerzumot, és ez a sorozat pont nem a hősökről szól, hanem emberekről. Vannak jópofa kapcsolatok a filmmel is. Felbukkannak itt ott a filmbeli színészek is.
Hail Hydra!
Alfa írta:Kiváncsi vagyok a véleményekre , hogy tényleg ennyire jó ez a sorozat vagy csak én vagyok túlságosan rákattanva
Nem tudom, mert ennek nem néztem még utána sosem.Telliho írta:danianevem, bence-barca felé fordulok elsősorban:
van valami magyar oldal ahonnan lehet tájékozódni a House of Cards-ról?
Facebook oldalra vagy blogra gondolok ami kirakja az éppen elkészült fordítást, vagy akár Bruzsy-nak valamilyen oldala, ahol lehet követni ,hogy mikor lesz (a jövőben) felirat a részekhez...
Én nagyon rákattantam nem bírtam ki és elkezdtem a 2. évadotMQuC írta:Én megnéztem az első évadot, nagyon bejött, már írtam lejjebb. De csak akkor folytatom, ha kijön szinkronnal a második is, mert így is jó néhányat angolul nézek.
Kiváncsi vagyok a véleményekre , hogy tényleg ennyire jó ez a sorozat vagy csak én vagyok túlságosan rákattanvaDeus írta:Alfa írta:Nézi valaki a SHIELD ügynökeit ?
Én!