Én abszolut nem csodálkozom a kontraszton az első és második félidő között. Rendre ezt játsszuk. Nem is értem. A gólokról már nem is beszélek, most lusta vagyok utánanézni, de szerintem a második játékrészben legalább 3x-4x annyi gólt rúgunk, mint az elsőben.
Az szerintem túlzás, hogy 45 percig szenvedtünk, de tény, hogy a dekoncentráltság jellemezte a játékunkat. Munirnak volt egy-két szép megmozdulása, de talán Ini volt kiemelkedő. Neymar sem mutatta az igazi arcát. A Villarreal viszont elég unszimpatikus volt. A kis Dos Santos is művelt olyanokat, hogy ki lehetett volna sárgázni.
A második félidő már teljesen rendben volt. Neymar is feljavult, jöttek a helyzetek, a Villa meg még a félpállyán sem tudott átmenni. Egyre jobban működik a csapatvédekezés és az egyéni hibák is redukálódnak. Piqué az elkésett becsúszásán kívül tanár volt egész meccsen, Matyit is azt hiszem csak egyszer verték meg komolyabban. Az azért durva volt, hogy a kontrából ő ért fel leggyorsabban.
Ininek örülök, nagyon jó meccset játszott, végig agilis és magabiztos volt, néhány labdája meg élményszámba ment.
Neymarnak meg külön taps, hogy átengedte a tizit, szép gesztus, 0:0-nál nem biztos, hogy Suarez lövi. Bár lehet meccs előtt megegyeztek. De itt kiemelendő Munir, aki ezt összehozta, mégpedig nem is akárhogy.
Most pedig imádkozzunk, hogy a válogatottban senki se sérüljön le és jó formában térjenek vissza a játékosok.
Bob_Marley írta:Azt még hozzá kell tenni, hogy Csütörtökön játszottak EL meccset, érthető hogy elfáradtak, de az első félidőben nagyon jól tolták és baromi tanulságos jó félidő volt sok értékes mozgással, megmozdulással.