Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így teljesen rendben van, alá is írnám, de hogy majdnem egy teljes félidőt játszunk kettős!! emberelőnyben és nem tudunk mit kezdeni, az már egészen más. Sőt a játékban az is benne volt, hogy ők egyenlítenek. Csak éppen úgy játszottunk mintha legalább három gólos előnyben lennénk. Nem hiszem, hogy ha egy kicsit megerőltették volna magukat a pályán nem tudtak volna egyet gurítani.noname írta:
Aki nem számított most a gyengébb játékra, az nem figyel eléggé a Barca meccseken. Személy szerint már azzal is elégedett lettem volna, ha pontegyenlőséggel vagy csak 2-3 ponttal lemaradva zárjuk a januárt, ehhez képest jelenleg 6 illetve 7 pont az előnyünk a riválisokkal szemben, úgy, hogy egymás elleni eredményben is nyertünk ellenük.
adom. Nem mertem beírni,mert volt már,hogy elégedetlenkedtem győztes rangadó utána,aztán jöttek a negatív kommentek,hogy semmi nem elég, nem értesz hozzá, győztünk az a lényeg...visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk
Tartalékoltunk ami nagyon helyes.visca el barca írta:a nézők helyében kifütyültem volna az egész csapatot. vicc hogy 30 percet játszottunk kettős emberelőnyben és nem volt kaput eltaláló lövésünk
Pontosítás kedvéért az elmúlt két meccsen.visca el barca írta:a legfontosabb az lenne, hogy ne aludjunk bele az első 20-30 perce mint tettük azt az elmúlt két bajnokin.
Igen, ha a sérülések elkerülnek minket, akkor borítékolható, hogy ez a három csere lesz. Szerintem 60 után pár perccel jön Arda, 70 vagy után Vidal és Robi.BFC írta:60 perc környékén jön majd Robi,Arda és Vidal, és szétszedik az Atleticót.