Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
indokold meg, mondj legalabb 2 ervet! barmikor mondok kettovel tobbet Huntelaarra es Etoora.henry&eto írta:hat azért drogba jo lenne ám!
hat azért drogba jo lenne ám!higyjétek el!samu sztem arsenalba fog megöregedni vagy máshol!szval drogba COME ON!MichaaBee írta:hagyjuk mar az ilyen drogbas hulyesegeket! ne haragudjatok, de minek ide 30 eves bekepzelt bukdacsolo csatar? komolyan mondom, inkabb Adebayor! Samu a favorit, de ugyis megy, akkor mar miert nem fiatal jatekost hozunk, akik drogba araban van? aki nem dobja fel magat, nem csak a sporival foglalkozik es ontja a golokat? mondjuk Huntelaar![]()
Cresporol annyit, h nincs ra szukseg, csak ilyen `ugyisingyenvan` alapon hoztam fel. Trezeguetvel egy szint, akkor minek kellene 20 millat fizetni erte?
maradjon Samu, vagy jojjon Huntelaar.
ennyi erovel hozzuk ide Crespot, ot en is tamogatnaméS írta:nso-n azt írják h az ajax szabadlistára tette luquét, hozzuk a balszélre úgyis volt róla szó régebben
tökéletes gondolat!de sztem ezzel a vezetők nem értenek eggyet:(!de azért sztem drogba jöhetne nem?djtrack írta:felvetek most vmit!!! ETo-t Xabi alonsoért meg pénzt adnánek nekünk Liverpool. XAbi/xavi toure-/keita középpályával felállni szélen hleb meg Messi csatársorban Henry meg Drogba.persze a maradék pénzből Drogbat vennénk meg:D
feliratkoznek az 50-es listara!Varatrix írta:Nem tartom kizártnak!
-Eto'o nekik megéri
-Drogba nekünk is jó
-Malouda nekik nem kell
-Nemrég kaptak egy Decot
Remlem, ez ad némi "jó" üzleti kapcsolatot.
(de úgy is jön vagy 50 hsz hogy Drogba ide ne merjen jönni)
hát nem hiszem hogy drogba 20-nál sokkal többe kerülne.meg lampard is 10-nél nem sokkal többBarcaforever írta:
Ha a 2 játékos max 35, amiből ezek szerint 15 Lampard, akkor bármikor vehetjük meg Drogbát és még Dinho árából marad 1 milla.![]()
Ha a 2 játékos max 35, amiből ezek szerint 15 Lampard, akkor bármikor vehetjük meg Drogbát és még Dinho árából marad 1 milla.elbandi írta:nem azért de hogy lehetne több mint 40?Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.
Lampard+Drogba biztos több, mint 40 millió.Milyen 30?
Évek óta kiegyensúlyozott teljesítmény főleg Lampardnál.De nekem am se kéne.
![]()
![]()
sztem max 35
nem azért de hogy lehetne több mint 40?Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.
Nem tartom kizártnak!skadi írta:félek h ez nem ilyen egyszerüdjtrack írta:sztem eto chelsea-be megy drogbaert cserébe de kérjük mellé Malouda-t.
félek h ez nem ilyen egyszerüdjtrack írta:sztem eto chelsea-be megy drogbaert cserébe de kérjük mellé Malouda-t.
De mindkettőjük már 30 éves, és Lampardnak jövőre lejár a szerződése.Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.
Lampard szerződése jövő nyáron lejár, és 5 éve van ugyanannál a klubnál, így csak az egyéves fizetését kellene kifizetni érte. Ha jól tudom. ha nem, cáfoljatok meg.Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.